Fotoğrafçılık Forumları
Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi
Uyarı
- Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
- T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
- Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
- Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
- Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
- Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
- Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
- Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
- Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
- Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
- Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.
bakalım daha neler göürcez
arasfoto sitesinde k10d 812 euro+kdv sigma 17-70 374 euro+kdv toplam 1186 euro+kdv yapıyor ancak k10d+17-70 sigma kit kit olarak 1199 euro+kdv yani kit almak daha pahalı nasıl oluyor bu.
K10D gövde aydınlarda ve hepsiburada'da 1600 ytl idi...
17-70 te 700 civarı
Toplamda 2300 yapıyor
Ama Aras'ta K10D+17-70 2424 Ytl yapıyor ... bu nasıl kit anlayışı anlamadım...ya da ben mi yanlış hesapladım...
(Tabii aydınlarda ve hepsiburada'da şu an mevcut değil ama gelince de muhtemelen aynı fiyatta olur, en azından aydınlar telefonda bana fiyat değişmeyecek dedi)
Aydınlar foto'ya hiç güvenmiyorum.Şimdiye kadar çok mağdur insan tanıdım burasıyla ilgili.Genelde insanlarımızın başına gelen olaylar aynı.
Kişi Aydınlar fotonuninternet adresinden ürünü stoklarda var diye görüp,kredi kartı ile alış veriş yapıyor ve ürünü beklemeye başlıyor.
Uzun bir süreden sonra hala kargo ilee eline ulaşmadığını gören tüketici,aydınlar fotoyu arıyor ve bilgi almak istiyor.
Buradaki bir görevli ise bilgisayardan kontrol edip,ellerinde ürün olmadığı için,ileriki bir tarihe mühret veriyor.Verdikleri tarihte de muhtemelen hala kullanıcı makinayı bekliyor oluyor.
Ben kesinlikle önermiyorum burayı,ama elden satışta güvenilirse(ki ben hiç sanmıyorum) olabilir.
Tamamen fırsatçılık. Normalde fotograf makinasının fiyatı çıktığında en yüksektir, sonra da yavaş yavaş düşer. Ancak K10D 799+Kdv olarak başladı, sonra 819+kdv şimdi de 842+kdv.
Yorum size...
Alışveriş rüzgarına kapılmayın.
Böcekler çiçekler de uykuda, sizde kış uykusuna yatın.
Ne yapacaklar bu kadar makinayı, gaza gelmeyin.
Bu bahsettiğiniz satıcı hangisi hangisi 840 euro'ya satıyor
arasfoto
O zaman pentax almıyoruz arkadaşlar.İnadına sony a100 alalım.
Yada mersonun dediği gibi börtü böcek uyurken almayalım bekleyelim.
Abi insanlar haklı olarak bir mala talep gösterirlerse,satıcılarda ellerini ovuştururlar.Buda satış fiyatına yansır.
Şimdi baktım,inanılır gibi değil.Aras foto,tamer bey'in dediği gibi 842 euro+kdv.
Geçenlerde hamsiköy ile ilgili bir açıklama yapmıştı Aras foto.Yani bizlerin yorumlarını takip ediyorlardır.
Mümkünse Aras foto'dan bir yetkili bize bir açıklama yapabilirmi bu artan K10D fiyatları hakkında????
KDV dahil 993 Euro'ya denk geliyor Aras fot'nun fiyatı.
Ve Bükey fotoğrafçılık,K10D için tavsiye edilen satış fiyatını 945 Euro olarak belirlemişti ki hepsiburda sitesi bir ara bu fiyatı daha da aşağıdan satıyordu.Yani Bükey fotoğrafçılık 945 euro ile bile satıcıların kar edeceğini belli ediyor burada.
Peki tüm bunlardan sonra biz kullanıcıların dikkatini çekmeyi başaran bir fotoğrafçı(Aras) niçin biz tüketicileri üzecek işlere kalkışıyor??
Yani bunun adı iyiliği,güveni suistimal etmek değilde nedir sizce??
Yorum sizin.Göz var,nizam var.
Ben pentax almak isteyen arkadaşlara,bundan sonra Aras foto yada buna benzer kar amacı ile çalışmayı prensip etmiş kuruluşlar yerine,direkt olarak Bükey fotoğrafçılığı önereceğim.Hem ucuza satış yapıyorlar hemde Pentax'ın en büyük kuruluşu Türkiyedeki.
Etme bulma Dünyası
İlgili olabilecek konular
-
Analog Pentax Makinemde Yıllar Önce Kullandığım Le
22 May. 2017, 05:03 muglali
2455627 May. 2017, 16:34
papriko -
Ankara'da Pentax Makinemi Kime Yaptırabilirim?
21 May. 2017, 09:25 teray
1402922 May. 2017, 06:11
ercan43 -
-
Pentax 60-250mm F/4 Ed Da* Sdm İnceleme
05 Ağu. 2016, 17:43 yalcinabi
1196714 Kas. 2016, 00:20
photom -
Pentax K-70 Yazılımı 1. 10 Güncellemesi Yayınlandı
20 Ağu. 2016, 18:14 yalcinabi
0579520 Ağu. 2016, 18:14
yalcinabi -
Bu Saatten Sonra Pentax K20 D Alınır mı ?
06 Ağu. 2016, 03:38 aeron
1165706 Ağu. 2016, 10:50
ercan43 -
Pentax K-1 Full Frame Fotoğraf Makinesi İnceleme
03 Ağu. 2016, 16:14 yalcinabi
0192203 Ağu. 2016, 16:15
yalcinabi -