netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Netfotoğraf Canon Eos 30d Test:

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak sizlere daha önce sitemizce yapılacağını duyurduğumuz makina testlerinin ilkini Canon Foto-Video Türkiye Mümessili Erkayalar dan sitemize gönderilen Canon nun EOS 30D modeli başlatmış bulunuyoruz.

Bu testin sitemizde ve Türkiyede bir ilk olmasından dolayı eksikliklerimiz olabilir.Amacımız burada açtığımız bu forum ile bizlere bundan sonraki testlerimizde yön vermeniz ,test ettiğimiz Canon EOS 30D fotoğraf makinası hakkında görüş ve düşüncelerinizi buradan paylaşabilmeniz.

Testi gerçekleştiren arkadaşımız AS (Adnan) ın yaklaşık bir buçuk aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme sizlere sunulmadan önce sitemizde fotoğrafçılık ve ekipmanları konusunda bilgisine güvenebileceğimiz arkadaşlarımızın önerileri doğrultusunda hazırlanmıştır.

Buradan sitemiz adına bu arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Canon EOS 30D hakkındaki görüşlerinizi bu topicten ,DSLR / DSLR Like Satın alma rehberinden yapabileceğiniz gibi Test sayfamızda ki "Forumda Canon Eos 30D" başlığı altından da bu topiğe ulaşabilirsiniz.

Canon EOS 30D Test sayfasına giriş için tıklayınız.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Testi hazırlayan: As ( Adnan )

Teste yorum ve görüşleri ile katkıda bulunan arkadaşlarımız:

Dadanagast ( İlker )
Burkay ( Murat )
Ömergin ( Ömer ).

#netfotograf' tarafından 12.10.2006 12:00:43 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Ekim 2006, 01:47 - İp: 81.***.**0.119
as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

Teşekkürler arkadaşlar.
Kıvanç'a söyledim o fotoğrafı buraya yüklemesini ama İlker şimdi makinasına laf eder diye çekindi herhalde.

İlker zaten senin yüzünden Kıvanç siteye fotoğraf yüklemez oldu.Kıvanç ın 80 ıso da çekilmiş fotoğraflarına bunlar 800 ıso mu dersen böyle olur.

Tarih: 31 Ekim 2006, 22:51 - İp: 85.***.**4.124
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

ama adnan haksiz miydim.. bir de fuji bu, yuksek iso bana misin demez deyip geziyorlar..

Tarih: 31 Ekim 2006, 23:15 - İp: 86.***.**0.120
as
as (Üye)

Kıvanç ı kızdırma İlker yoksa pişman olursun. Her topikte karşında bulursun ona göre.

Tarih: 1 Kasım 2006, 00:53 - İp: 85.***.**4.124
gantry
gantry (üye)
Aydın / Amatör

selam hangi tren bu böyle çok güzel abi.uzayıp giden bir derinlik.17-85 de fena değilmiş hani.
biri kıvanc ve fujimi dedi.vuran vurmuş(fuji) birde siz vurmayın kıvanca

Tarih: 1 Kasım 2006, 10:12 - İp: 88.***.**0.23
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

ha ha ha.. biliyorum kefal ben olacagim ama soylemem gerekiyor.. o bir tren degil.. ucak..
...arkadaslar, kivanc'a tek birsey soylemek istiyorum.. o da, D-S-L-R..

Tarih: 1 Kasım 2006, 11:57 - İp: 86.***.**0.120
as
as (Üye)

Arkadaşlar o foto vapur da çekildi.

Serkant nerelerdesin sen hiç görünmüyorsun. D200 den bir haber varmı. D200 ü aldıysan İlker e söylemede baharda buraya 350D si ile gelsin.

İlker Kıvanç ortalıklarda görünmüyor ama meydanı boş buldum diye sevinme her an bir yerlerden ortaya çıkabilir. Yoksa .Bak seni onun elinden kurtarmam ona göre. [>:D

Tarih: 1 Kasım 2006, 13:40 - İp: 85.***.**9.25
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

ne????? gantry d200 mu alacak????? hadi canim sizde.. espri yapiyorsunuz degil mi?.. gantry d200 alsin, ben d2xs alirim.. hatta yaza kadar d3x cikmis olur, ondan..

adnan, cidden vapurda mi cektin o fotografi?.. hayret ucakta cekilmis gibi duruyor..
....

kivanc kos kacirma, gantry d200 alacagim diyormus.. o yuzden 50mm lens alirsam diyordu lensler bolumundeki bir konuda.. hiii....

Tarih: 1 Kasım 2006, 16:42 - İp: 86.***.**0.120
gantry
gantry (üye)
Aydın / Amatör

ortalığı velveleye vermeyin hemen 8 aydan daha az bir zaman sonra kavuşacağım dslr me.ama d200 mü k10d mi olur bilmem artık.
ne o ilker (gantry d200 alsin, ben d2xs alirim)
sen ciddik yarışımı yapmak istiyon .bak kimin pacası ıslanır onu bilmem ama karşında kıvanc durursa kimin pacasının ıslanacağı malum.

Tarih: 1 Kasım 2006, 17:46 - İp: 88.***.**0.23
as
as (Üye)

Konuşun konuşun siz ,nasılsa Kıvanç ortalıkta yok. Kıvanç gelince görürüm ben sizi.

Sizlere bir fotoğraf daha.

Canon EOS 30D

17-85 IS USM.
F/5
1/640sn.
ISO 100
41mm.

Tarih: 1 Kasım 2006, 18:36 - İp: 81.***.**1.18
as
as (Üye)

Arkadaşlar bu fotoğraf da Aydın da bir pazar yerinde 82 yaşındaki Hacı Mehmet Gümüş adlı bir amcanın mangallar için kesilmiş çıra satarken görüp çektiğim bir sokak portre çalışması.

Canon EOS 30D

17-85 IS USM.
F/5.6
1/60sn.
ISO 200
85mm.

Tarih: 1 Kasım 2006, 21:15 - İp: 81.***.**1.18