Fotoğrafçılık Forumları
Panasonıc-lumıx Dmc-fz20 12xzoom
ARKADAŞLAR BU MAKİNE UZUN ZOOM ARAYANLAR İÇİN İDEAL GÖRÜNÜYOR. BEN YABANCI SİTELERDEN 'REVIEW' SONUCLARINA BAKTIM VE İKNA OLDUM. OPTIK ZOOM 12X VE IMAGE STABİLAZASYONU ÇOK İYİ. RESİM KALİTESİ İSE CANON'U ARATMIYOR. BENCE TEK SORUN EBATININ BİRAZ BÜYÜK OLMASI.
Evet bu makineyi bende çok beğeniyorum üstelik bu markanın Karadeniz Merkez A grubu servisiyim.Sanırım Özgüradam nikli arkadaşa bunu almasını tavsiye edeceğim....
resim kalitesi canon u aratmiyordan kastinizi anlamadim fakat sinifindaki tum canonlardan kalteli bir makine oldugu asikar.
ogle bir konusuyorsunuzki canon bir ilah yada bir kiyas.
canon oldukca iyi bir makinedir fakat en iyisi degil bunu unutmayin.
burkay bey ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.tavsiyenize mutlaka dikkat edeceğim.bende bizim mesaj boşa mı gitti derken sizin tavsiyeniz ilaç gibi geldi.
Sevgili özgüradam iyice araştırmadan cevaplamak istememiştim ama halen iki makine daha var elemek istediğim cevabımı on dan sonra vereceğim....selamlar..
Hımm, iyiymiş hakkaten....
Ama çok da iyi diil, tam otomatik çipindirmiyor...
Bu arada Canon A75 almak isteyen var mı, kelepir??
Şaka bir yana iyi bir cihaza benziyor hakikaten.
Cıo
Sözlerim maksadını aşmış olabilir..Haklısın Canon ilah değil..Zaten en iyi bir makine diye bir şey söylemek en azından bilimsel olmaz...Sözlerim daha çok Canon saplantısı olanalara dönüktü. Ban kişisel olarak cebime ve aradığım özelklikleri olan makineye bakarım. Marka bağımlılığım yoktur. Zaten öyle olsaydı Panasonic gibi, fotograf sektöründe iddiasız bir marka da olsa güzel ve kaliteli bir ürününü savunmazdım...
İlk önce S1 IS almak istemiştim, Ankara'da birçok fotoğrafçı dolaştım, makinayı elime aldım ama sonra dpreview de panasonic FZ20 nin incelemesini gördüm. Şahane birşey, Venus II resim işlemcisi, Leica lensi, 12x optik zoomu, 5 MP oluşu, Image Stablisation i, Af Işığı, 2' inclik lcd siyle beni daha çok cezbetti. Aralık'ın sonlarına doğru alacağım. Aldıktan sonra izlenimlerimi aktarırım. Hoşcakalın
Örnek Çekimler :
http://panasonic.co.jp/pavc/global/lumix/gallery/models/fz20.html
Bende bu modele uzun süren araştırmalardan sonra karar verimiştim.
Fakat son zamanlarda noise fazla olduğu konuşulmaya başladı.Bende
kararsız kaldım.Özellikleri çok iyi bence fakat noise bazı makinalrdan
fazla görünüyor.?????????????????????????
Sevgili Alihaydar,
Nois'in yaygın olduğu örnek bir fotoğraf ekler misin? ben bir exif bilgilerine bakayım.
İlgili olabilecek konular
-
Öğrenciyimmm!! Panasonic Dmc-fz 200
18 Eki. 2017, 12:14 akortsuz
1349419 Eki. 2017, 11:29
akortsuz -
-
Panasonic Dmcfz Nin Yazılım Güncellemesi
08 Nis. 2013, 14:29 seyit71
1216508 Nis. 2013, 22:22
boranyildirim -
Canon Sx240 Hs mi Panasonic Dmc Tz 30 Mu