pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Rezalet ; Hyundai Almayın !

Bu gün hyundai matriks crdi styl marka aracımı hyundai i30 cw ile değiştirmek için Kütahya Hyundai satış noktası Erdan Plazaya gittik. Satarken 2. elde avantajlarını öve öve biteremedikleri şu anki fiyatı 37.000 lira olan 2009 model matriksime 20.000 verdiler. nerede ise yarı yarıya.
Neymiş efendim matriks böyle imiş ancak diğer huyundailer böyle değilmiş. yesinler huyundaiyi. Diğer araçlar olsa çok az bir değer kaybedermiş. toyata bile benim araca 23.000 verdi. bunlar 20.000 veriyor.
Demekki neymiş hyundai alırsanız 1-2 yılda yarı yarıya zarar edermişsiniz. Toyota, opel, vw, reno dan vazgeçmeyin sakın.
Yoksa her tarafı takırdayan , mucurlu yolda taşlar iç ire giriyormuş hissi veren, her tarafı dökülen, vantilatör kayışı ve gergisi 45.000 km de kopan bir aya yakın kayış bekleten bir araç sahibi olmuş olursunuz.
ayrıca arka tekerlerden gelen taş sesleri için tespit yaptırıp, bu ayıbın giderilmesi için gereken masrafı hyundaiden talep edeceğim. Tüm Türkiyedeki onbinlerce huyundai matriksinde bu parayı talep edebilmeleri için gerekini yapacağım. Ki akılları başlarına gelsin.
Aman arkadaşlar sakın hyundai almayın. Birde utanmadan toyatayı kötülüyorlar. toyota nerde siz nerde.

#pazarbey' tarafından 13.12.2010 23:18:55 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 29 Mayıs 2010, 21:57 - İp: 78.***.**2.163
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

keza bu arabaları yakın zamana kadar istanbulda dolmuş olarak kullanılır idi.
böyle sanat şaheserlerinin eli kornadan uzaklaşmayan dolmuş şöferlerine emanet edilmesi de bir tır şoförü duyarlılığı taşıyan vicdanımı cırmalıyor emmiler.

keza sanat sanat içinmidir sanat dolmuş içinmidir diye de entellektüel itman yaptırmakda insana bu tür sosyolojik gözlemeler.

Tarih: 19 Haziran 2010, 17:34 - İp: 85.***.**2.123
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

migros poşeti değilde daha bi çevreci yaklaşım beklerdim senden doğa düşmanı çifcilik meraklısı emmim benim..
misal dönüşümlü diye yutturulan kraft kağıtan imal poşet cüssesinde kesekağıtları var.. onların daha bi olumlu yaklaşım tarzı beniseyeceği kanısındayım.. (ikinci kere böyle bi entel cümle kurmam ona göre tekrar tekrar oku)

hani objektiviteler ve badiler bu kesekağıdı içinde çarpışırmı diyecem ama makinanın kıpraşım engelleyicisi var.. bu anlamda kullanmaya yönelik değildir herhal..

geçen bi 58 chevi gördüm... görmez olaydım.. perişan etmişler,tarumar etmişler yerle yeksan etmişler.. içim acıdı.. hemen yanında bir bayan varmış(mış) ben görmedim.. ufak bi dürtük yedim.. ağzım bi karış açık kalmış mış.. nee alaaaakası var yaaa diye haykırmışım.. sonra arabayı gösterdim.. "o hurdanın nesi güzel"miş...
heyhat..
aynen şu klişeyi yapıştırıvermişim kapak hesabı..
Harabat ehlini hor görme şakirt...Defineye malik viraneler var........

yani okyanus... şu forumda beni bir sen anladın... sende yanlış anladın poşet konusunda...
neyse 50 tane kadar törkiş dolar sayıp alayım bi tane o zamatlayın..

Tarih: 19 Haziran 2010, 17:51 - İp: 88.***.**3.170
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

Rezalet ; Hyundai Almayın !

bence alın

hiçkimse almazsa pazarbey emmi alır

Tarih: 19 Haziran 2010, 18:14 - İp: 78.***.**3.100
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Emmiler başlatmayın laylom poşet muhabbetinize. Bugün tavşanlıya gittim. Bacanakı yimeyi. Epey yidik keza. Konyanın tır kimin pidesinden yidik. Zamzongun tvl 800 saat bekleme mukabilli telefonuna bakcektim. Bizim bacanak kutusu açıldı alcen gali dedi. Sanırım komisyon mukabili idi. Meciburen zamzong star serisi tv mertebeli tilifonunu aldık.
Hayırlı olsun. Emme gelenek bozulmadı temin şerj etmedi. Aha dedim arızalı. Emme pirizde bi temessazlık varimiş.
Remi senin araba ne sizin oralarda serçe çok tutulmata. Olsa bi tane alcem bende.
Roko emmi tandırbördü beğenmedim.

Tarih: 20 Haziran 2010, 01:10 - İp: 78.***.**1.50
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

Tarih: 20 Haziran 2010, 01:40 - İp: 88.***.**5.29
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

Tarih: 20 Haziran 2010, 01:40 - İp: 88.***.**5.29
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Yürrrü entel topiine.

Tarih: 20 Haziran 2010, 09:41 - İp: 78.***.**1.50
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

r'leri çok yazınca romanlar geliyor aklıma nedense.

Tarih: 20 Haziran 2010, 10:00 - İp: 78.***.**1.165
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

romanlar sizin orda zati. yoksa varmı akrabalık.

Tarih: 20 Haziran 2010, 10:35 - İp: 78.***.**1.50
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

olsaydı senden önce yazardım rrrrreeeeleri çokça

Tarih: 20 Haziran 2010, 11:33 - İp: 78.***.**1.165