pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Rezalet ; Hyundai Almayın !

Bu gün hyundai matriks crdi styl marka aracımı hyundai i30 cw ile değiştirmek için Kütahya Hyundai satış noktası Erdan Plazaya gittik. Satarken 2. elde avantajlarını öve öve biteremedikleri şu anki fiyatı 37.000 lira olan 2009 model matriksime 20.000 verdiler. nerede ise yarı yarıya.
Neymiş efendim matriks böyle imiş ancak diğer huyundailer böyle değilmiş. yesinler huyundaiyi. Diğer araçlar olsa çok az bir değer kaybedermiş. toyata bile benim araca 23.000 verdi. bunlar 20.000 veriyor.
Demekki neymiş hyundai alırsanız 1-2 yılda yarı yarıya zarar edermişsiniz. Toyota, opel, vw, reno dan vazgeçmeyin sakın.
Yoksa her tarafı takırdayan , mucurlu yolda taşlar iç ire giriyormuş hissi veren, her tarafı dökülen, vantilatör kayışı ve gergisi 45.000 km de kopan bir aya yakın kayış bekleten bir araç sahibi olmuş olursunuz.
ayrıca arka tekerlerden gelen taş sesleri için tespit yaptırıp, bu ayıbın giderilmesi için gereken masrafı hyundaiden talep edeceğim. Tüm Türkiyedeki onbinlerce huyundai matriksinde bu parayı talep edebilmeleri için gerekini yapacağım. Ki akılları başlarına gelsin.
Aman arkadaşlar sakın hyundai almayın. Birde utanmadan toyatayı kötülüyorlar. toyota nerde siz nerde.

#pazarbey' tarafından 13.12.2010 23:18:55 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 29 Mayıs 2010, 21:57 - İp: 78.***.**2.163
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

müsade senin .cuma siz dönersiniz gali. arabaönersiniz.yı alır d

Tarih: 20 Haziran 2010, 23:56 - İp: 78.***.**1.50
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

pazarbey dayiiiii
benim tandırbörtü beğenmemişsin..
ama tandırı beğeneceğinden eminim.. neticede tandır diye tandır kebaba diyoruz..
ama ve lakin sana burdan tandır gönderme lüksüm yok.. yani teknolojik olarak böyle bişey sözkonusu değil..
bu kadar teknoloji meraklısı olma bence.. allah muhafaza allah çarpar adamı..
dün ankarada çok yağmurlu vede çok fırtınalı bir gün idi..
biri inşaatın tepesinde son model teknolojik zanzong star tv yi izliyordu..
ben bağırdım ona.. star izleme samanyolu izle.. bak çarpılaca......
daha lafımı bitiremeden yukardan bi ceryan çarptı adamın elindeki cep telefonunu..
böyle çoooooooozzzuuurtt diye bişi oldu..
adam yamık yımık bişi oldu..
çarpıldı yani anlayacaaaan

işte foturafı...

bak bu foturafı çekene kadar 3 saat uğraştım.. 4 kere şarz bitti..
senin şu 800 saat beklemeli şarzı bana gönder bari..

Tarih: 21 Haziran 2010, 11:24 - İp: 88.***.**3.170
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

KArtım bi gelsin de ben size göstereceğim şimşekleri

Tarih: 21 Haziran 2010, 11:27 - İp: 212.***.**2.140
hata
hata (üye)
Ankara / Meraklı

Üzerimde şöyle bir kırgınlık, bitkinlik, bezmişlik hali var.

Tarih: 21 Haziran 2010, 12:44 - İp: 85.***.**8.10
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

lazut hoca yani şu forumda zenginliği ile övünen bi pazarbey vardı..
şimdi sendemi başladın..
kredi kartıyla alınmış şimşek foturafını ben napiyim..
varsa nakit parayla aldığın şimşek bize onu göster..
yoksa öyle kartmış senetmiş, çekmiş, krediymiş.. bize gelmez böyle şimşekler..

bak bana.. bastırdım nakti.. aldım şimşeki...

hata:
hafta sonu kayınçonun düğünü var.. ben düğüne foturaf turu hesabı katılcam.. makinayı kap sende gel... hem sana kız buluruz düğünde..
bak nası bi hayat heyecanın depreşiyor... kızı buldukmu adrenalinden ölürsün artık.. sonna senide evlendiririz yürüyen ceset olursun.. ))))

Tarih: 21 Haziran 2010, 13:16 - İp: 88.***.**3.170
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Roko emmi kim demiş kart mukabili almışım..
Sarı sarı kaatları saydım ve aldım
Ancak kartını almaya yetmediler o ayrı bir konu

Tarih: 21 Haziran 2010, 14:13 - İp: 212.***.**2.132
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

eh yani ne diyim sana lazut hoca..
deseydin gönderirdik sana bi kart..

bende bir sürü kart var..
ankara metrosunun kontürü bitmiş kartları.. 45 dk içinde tekrar binme hakkı var diye saklamış idim..

şaka bir yana cidden ihtiyacın olursa bi tane compak filaş kart olması lazım bi kenarda 2 cigabaytlık.. yeni makineye uymadığı için atıl duruyor..
yaparız sana bi güzellik...
baytı yedibucuk kuruştan hesaplarım kargo ücreti dahil...
yani türkiyenin her yerine ücretsiz kargo..
memurdan az kullanılmış, içinde sigara içilmemiş.. full+half + cırak+serial
çizikten dolayı komple boyalı.. değişeni yok.. motor iyi durumda.. amerikadan hediye geldi..
2001 model.. 3+1 deniz manzaralı... bide imarlı ve yola yakın suyu var...

eee.. yani.. şey... neydi.. lazut amca konu neydi..

Tarih: 21 Haziran 2010, 14:27 - İp: 88.***.**3.170
hata
hata (üye)
Ankara / Meraklı

Rokomet düğün nerede? Yemeli içmelimi yoksa sadece seyirlik düğünmü?

Kız bulma mevsuzuna gelince; evlilik falan geçti bizden biz hatun milletini sadece 4/C kapsamında değerlendiriyoruz artık.
Şimdi kalkıpta sana bana 4/C mukabili kız bul dersem afedersin sana şey demiş oluruz buda olmaz.

Tarih: 21 Haziran 2010, 16:12 - İp: 85.***.**8.10
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Emmi kart diyordun.hemi de CF kart..Hatta mektup mukabili hediye etmek istiyorum, bugün çok iyi günümdeyim falan diyordun..
Adres verem mi sağa..

Durağan Sağlık Meslek Lisesi Durağan SİNOP

Not: Tutar verme falan dersin diye önünü önden kestirme mukabili heman yazayım dedim adresi..

Tarih: 21 Haziran 2010, 16:16 - İp: 212.***.**2.132
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

oooo hemide meslek lisesi...
bende meslek lisesi mezunuyum..

meslek lisesi, memleket meselesi...
çok gözardı edilen bir konu bu
bence anadolu liselerinin karizmasına sahip olması lazım bu liselerin..
fakir fukaranın çocuğunu gönderdiği yerden ziyade zenginlerin ilgi göstermesi lazım.. onunda çaresi şöyle olur.. tüm branşların en iyi hocalarını görevlendirirsin burda MEB olarak.. buradaka öğretmen mayışları normalin çok üstünde olur.. öğretmenler burada kadro almak için birbirini ezer.. eğitim seviyesi yükselir.. buradaki eğitime çok para harcarsın.. sınıf mevcutları az olur.. ilköğretimden sonra sınavla alırsın buraya öğrenci... kontenjanın yarısı burslu olur.. yarısı paralı (kolej hesabı) zengin bebeleri paraları bayılır.. fakir ama gurur ve bir o kadarda zeki bebeler beleş okur.. çoğu meslek lisesinin döner sermayesi vardır zaten.. parayı hamuduyla götürür bölüm hocaları.. böylece memlekette kalifiye ırgat sayısı artar.. kalifiye bi ırgat kalifiye iş yapar kalifiye mayış alır..
lazut hocam bu meseleyi böyle çözdğümüzü farzediyorum..
gelelim 4 Cariye mevzusuna..
hani bu hatayı görmemiş olsam diyecemki molla bu.. 4 hatun istiyor diyecem.. ama alakası yok.. ne alakası var ben anlamadım hocam 4c ne ki...

ayrıca arkadaş arkadaşın compak flaş kartıdır hocam..
sen makinayı bana gönder özelden.. ben sana fotoğrafları çekip internetten gönderirim karttaki fotoları.. ne uğraşcan bu yaştan sonra..
tabi ben bu arada o compaktı bi arayım. en son aldığım makinayı iade ederken kutusunun içinde unutmuştumda. geri iade alan adam bu ne dedi.. ne biliyim dedim makinanın kartı değilmi.. iyide bu makina bu kartı kullanmıyoki dedi..
bende bi garip oldum..
çok karışık işler bunlar lazut hocam.. napcan kartı kurtu... sende hata gibi kartlaramı merak saldın naptın..

kısacası.. bu mesajdan bi ana fikir çıkartabilene benden bi kompak filaş kart hediye..

Tarih: 21 Haziran 2010, 16:37 - İp: 88.***.**3.170