pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Rezalet ; Hyundai Almayın !

Bu gün hyundai matriks crdi styl marka aracımı hyundai i30 cw ile değiştirmek için Kütahya Hyundai satış noktası Erdan Plazaya gittik. Satarken 2. elde avantajlarını öve öve biteremedikleri şu anki fiyatı 37.000 lira olan 2009 model matriksime 20.000 verdiler. nerede ise yarı yarıya.
Neymiş efendim matriks böyle imiş ancak diğer huyundailer böyle değilmiş. yesinler huyundaiyi. Diğer araçlar olsa çok az bir değer kaybedermiş. toyata bile benim araca 23.000 verdi. bunlar 20.000 veriyor.
Demekki neymiş hyundai alırsanız 1-2 yılda yarı yarıya zarar edermişsiniz. Toyota, opel, vw, reno dan vazgeçmeyin sakın.
Yoksa her tarafı takırdayan , mucurlu yolda taşlar iç ire giriyormuş hissi veren, her tarafı dökülen, vantilatör kayışı ve gergisi 45.000 km de kopan bir aya yakın kayış bekleten bir araç sahibi olmuş olursunuz.
ayrıca arka tekerlerden gelen taş sesleri için tespit yaptırıp, bu ayıbın giderilmesi için gereken masrafı hyundaiden talep edeceğim. Tüm Türkiyedeki onbinlerce huyundai matriksinde bu parayı talep edebilmeleri için gerekini yapacağım. Ki akılları başlarına gelsin.
Aman arkadaşlar sakın hyundai almayın. Birde utanmadan toyatayı kötülüyorlar. toyota nerde siz nerde.

#pazarbey' tarafından 13.12.2010 23:18:55 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 29 Mayıs 2010, 21:57 - İp: 78.***.**2.163
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Durağan Sağlık Meslek Lisesi Durağan SİNOP
robetik hemin kartı bu adireseye gönderiyosun. Faturayıda bana gönder. Kilosunu kaçtan yaparsan yap. Kargoyuda sen ödeyeceksin ona göre. PPT kargo en ucuzu. 3.5 lira. Diğerleri çok bahalı.
Yıldırım fotosunu nerden çaldın hem sen. SEnde yok onu çekcek kabiliyet. Ceptelefondaşımada üzüldüğümü belirtmek isterim ayrıca.a
Bak bakiim çarpılan şu arkıdeşmiydi.

Tarih: 21 Haziran 2010, 17:05 - İp: 88.***.**9.79
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

devreye sen girersen hayatta göndermem..
sürekli aklımda bir şüphe olur acep kaç dakka sonra maldan memnun olmadığı için ya yangın çıkartacak ya üstüne kötüleyici bi yazı yazcek yada beni tükenici mahkeme heyetine şikayet etcek diye uyku uyku uyuyamam..

bu yaştan sonra altı üstü sekinbinüçyüz ingiliz paundu için ne kendimi yakarım ne lazutu yakarım..

ayrıcana ben foturaf araklasam foturaf arakladım derim..
senin gibi böcük paparazimiyim...

pazaremmi pazaremmi.. elini ayağını denk al.. çamur atma bana.. emlakçılığın olmasa çoktan dava ederim seni.. vekaletide okyanusa veririm. zati sana olan sevgisi sonsuz..
emlakçı dedimde aklıma geldi.. o iş olmadı galba... kafasına yatan başka bir yer bulmuş.. habarın olsun emmi...

ha bide ayrıcana habarın olsun.. temmuzda erdeke gidecem.. belki geçerken sana uğrarım. bir iki hafta mola veririz sende..

Tarih: 21 Haziran 2010, 17:31 - İp: 88.***.**3.170
hata
hata (üye)
Ankara / Meraklı

657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu
4. md C bendi

C) Geçici personel:
Bir yıldan az süreli veya mevsimlik hizmet olduğuna Devlet Personel Başkanlığı ve Maliye Bakanlığının görüşlerine dayanılarak Bakanlar Kurulunca karar verilen görevlerde ve belirtilen ücret ve adet sınırları içinde sözleşme ile çalıştırılan ve işçi sayılmayan kimselerdir.

Yani geçici personel. Yani geçici hatun. Yani sadece zilyetlik var mülkiyet yok.

Tarih: 21 Haziran 2010, 18:28 - İp: 85.***.**8.10
sabanersan
sabanersan (üye)
Bursa / Meraklı

roko; anlaşılmaz yazı yazma konusunda,lorkarım beni geçeceksin..hata bir şeyler demiş te....." geri iade " nasıl oluyor.....oluyorsa eğer " ileri iade " nerede nasıl ne zaman kullanılacak...acaba hakkı devrim e birileri bi ricada bulunsa..

Tarih: 21 Haziran 2010, 21:06 - İp: 85.***.**9.85
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Yahu emmiler ağzımıza bal çalıyorsunuz sonra tık yok..Adres madres yok size..Benim 8300 paundum yok..

Pazaremmi sağa bi mektup gelcekti gelmedimi halen daha..İçi boş diye sakın atmama çöp mukabili..Ama içinde c4 patlayıcı falan da olabilir hbarın olsun..
Varsa yamağın önce ona açtır zarfı..

Tarih: 21 Haziran 2010, 21:08 - İp: 88.***.**8.17
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

geçenlerde 100 bin paundum var idi bir arkadaşa lazım oldu verdim.
geri öderse ne ala vermezse canı ciğeri sağolsun.

emmiler şimdi biz amasya yöresine hundayı matruşka ile gidersek len kardeşim para vermeyeceğiniz arabaya niye bindinizde buraya geldiniz derlerse ne deriz emmiler. apışıp kalırmıyız.

pardus kullanan varmı keza site mukabili mertebesi mantalitesinde.

Tarih: 21 Haziran 2010, 21:57 - İp: 85.***.**1.25
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Pardus hankı markanın hankı modeli okyanus. Hiç duymadım daha önce. İran arabasımı acep.
Emmi amasyaya mitiriks ile gitmeyeceksek korsa ile gidelim. Hem daha az yakar. Geriçkonfor monfor yok emme olsun. Hatta yolda kalırsak çok kötü mukabili olur.
Roko ben üstüme düşeni yapmışımdır umarım sana karşı. Olmazsa olmasın. Demi.
Hoca gelen giden yok.

Tarih: 21 Haziran 2010, 23:55 - İp: 78.***.**1.50
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

pardus türk yapımı işletim sistemi eklentisi pazaremmi. linux'un bi versiyonu gibi. tabi taşrada bilnmez böyle şeyler hak veriyorum. win 95'ten ötesi görülmemiştir

Tarih: 23 Haziran 2010, 13:36 - İp: 81.***.**7.8
makara
makara (üye)
İstanbul / Özel Gün Fotoğrafçısı

95 ten daha hızlı bir işletim sistemi varmı ki ?

Tarih: 23 Haziran 2010, 14:54 - İp: 94.***.**5.218
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

var... MacOs 6,0,7....
6,02 de güzeldi ama 8,53 kullanışlılık yönünden biraz daha ağır basar..

bide ben bu 30 saniyelik çekimden sonraki 30 saniyelik "processing" olayına gıcık oldum...
filmli makinam hiç böyle demiyodu...
o bakımdan oda çok hızlıydı... 30 saniyelik çekim süresi bittimi iş bitti demektir.. gerçi banyosu tabı bi sürü ıvırı zıvırı var ama olsun yaa.. valla dijitalle çalıştıkca filmli makinayı arıyorum.. bu ne böyle.. heryer nois dolu.. lafı mahsus uzatıyorum ki hata bu mesajı okumasın.. bende arada hataya giydireyim burdan.. bi çanta istedik gak guk etti.. istemiyorum.. senin olsun çantan mantan.. aldım gali.. hemde aşk çantası aldım lowepro 160 w.. sanırım 160 la giderken içinde profesyonelce aşk yapılabiliyo.. ama çözemedim henüz fonksiyonlarını.. bir sürü cırt cırtı var..

Tarih: 23 Haziran 2010, 15:04 - İp: 88.***.**3.170