Fotoğrafçılık Forumları
Rezalet ; Hyundai Almayın !
Bu gün hyundai matriks crdi styl marka aracımı hyundai i30 cw ile değiştirmek için Kütahya Hyundai satış noktası Erdan Plazaya gittik. Satarken 2. elde avantajlarını öve öve biteremedikleri şu anki fiyatı 37.000 lira olan 2009 model matriksime 20.000 verdiler.
nerede ise yarı yarıya.
Neymiş efendim matriks böyle imiş ancak diğer huyundailer böyle değilmiş. yesinler huyundaiyi. Diğer araçlar olsa çok az bir değer kaybedermiş. toyata bile benim araca 23.000 verdi. bunlar 20.000 veriyor.
Demekki neymiş hyundai alırsanız 1-2 yılda yarı yarıya zarar edermişsiniz. Toyota, opel, vw, reno dan vazgeçmeyin sakın.
Yoksa her tarafı takırdayan , mucurlu yolda taşlar iç ire giriyormuş hissi veren, her tarafı dökülen, vantilatör kayışı ve gergisi 45.000 km de kopan bir aya yakın kayış bekleten bir araç sahibi olmuş olursunuz.
ayrıca arka tekerlerden gelen taş sesleri için tespit yaptırıp, bu ayıbın giderilmesi için gereken masrafı hyundaiden talep edeceğim. Tüm Türkiyedeki onbinlerce huyundai matriksinde bu parayı talep edebilmeleri için gerekini yapacağım. Ki akılları başlarına gelsin.
Aman arkadaşlar sakın hyundai almayın. Birde utanmadan toyatayı kötülüyorlar. toyota nerde siz nerde.
#pazarbey' tarafından 13.12.2010 23:18:55 tarihinde düzenlendi.
Emmiler siz daçyaynan gelmiyonuz mu. Hata daçyaya pinmeye korkuyonmu yoğsam.
Ne korkacam biz Erayla çok bindik o daçyaya daaşşş gibi araba.
evet aynen öyle daaşş gibi. hiçbişeye benzememekte. Daaşş
tamam pazaremmi yanlış kararlar vermiş olabilirsin, yanlış marka seçmiş olabilirsin. zararın neresinden dönersen kardır, hak yola gel, sat matrixi daçya duster al
yalnız olmazsam angaradan gelen, gelirim emmiler.
İnşeatik taşeironlar iki~üç kişi matirikisle bugün seksen parça pidde yaptırıp gittiler,bagaja koyup pzremmi..
Gredi böyün böle idi emmi..Bana lazım değil emme lazım olanda bilgilensin gali..



emmi faizm ödemiim.
Ödeme,bende almadığım içün ödemiyorum zati,,alanlar düşünsün gayri..
faiz haramdır emmi keza. almamak lazım. perişan olmakta alanlar.
Sonra ödeyememekteler,sende başlarına konuyorsun onların de mi kırsalda..
ievet emmi bugün öyle oldu. 1000 liraya yakın kdv çıkmış idi nasıl ödeyeceğim derken çıktı bir yerlerden.
toyoto korona bağladım. esnaf idi. ödedi hemen.
İlgili olabilecek konular
-
Gölge Fanzin’den Bir İlk: Sanat Eleştirisinde Yz
07 Nis. 2025, 16:08 miratcenk
07207 Nis. 2025, 16:09
miratcenk -
-
-
-
Hiti 525l Termal Baskı Hakkında Yardım
04 Oca. 2025, 13:30 megavision
143219 Mar. 2025, 13:25
emre11 -
-
Caz'ın Kadrajı'nın Bu Haftaki Konuğu Cenk Mirat Pekcanattı
15 Kas. 2024, 13:35 miratcenk
259707 Mar. 2025, 14:27
miratcenk -
-
-