pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Rezalet ; Hyundai Almayın !

Bu gün hyundai matriks crdi styl marka aracımı hyundai i30 cw ile değiştirmek için Kütahya Hyundai satış noktası Erdan Plazaya gittik. Satarken 2. elde avantajlarını öve öve biteremedikleri şu anki fiyatı 37.000 lira olan 2009 model matriksime 20.000 verdiler. nerede ise yarı yarıya.
Neymiş efendim matriks böyle imiş ancak diğer huyundailer böyle değilmiş. yesinler huyundaiyi. Diğer araçlar olsa çok az bir değer kaybedermiş. toyata bile benim araca 23.000 verdi. bunlar 20.000 veriyor.
Demekki neymiş hyundai alırsanız 1-2 yılda yarı yarıya zarar edermişsiniz. Toyota, opel, vw, reno dan vazgeçmeyin sakın.
Yoksa her tarafı takırdayan , mucurlu yolda taşlar iç ire giriyormuş hissi veren, her tarafı dökülen, vantilatör kayışı ve gergisi 45.000 km de kopan bir aya yakın kayış bekleten bir araç sahibi olmuş olursunuz.
ayrıca arka tekerlerden gelen taş sesleri için tespit yaptırıp, bu ayıbın giderilmesi için gereken masrafı hyundaiden talep edeceğim. Tüm Türkiyedeki onbinlerce huyundai matriksinde bu parayı talep edebilmeleri için gerekini yapacağım. Ki akılları başlarına gelsin.
Aman arkadaşlar sakın hyundai almayın. Birde utanmadan toyatayı kötülüyorlar. toyota nerde siz nerde.

#pazarbey' tarafından 13.12.2010 23:18:55 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 29 Mayıs 2010, 21:57 - İp: 78.***.**2.163
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

emmi satayım desen 15 bin zarar kurtarmaz 75 binlik arabayı.

keza en az 30 bin zarar etmen lazım. 45 bine verirsen. o taktirde pazaremmi kendini dağıtır emmi. altındeşten kovalarlar balta kürek bel ve tırmık mukabili.

45 bine 2010 model 1,6 s80 bulsam dakka durmam emmi.
kaskoda yaptırmam keza. zincirle ağaca bağlar yatarım emmi.

Tarih: 15 Haziran 2010, 21:48 - İp: 85.***.**8.199
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Böyle mantalite olmaz zati,en iyisi almasınlar bişi..Adam İst da olsa hepten yandı..

Yav eskiden at arabasına muhtaç idi millet beah..
O gitsin gamyon alsın kendine,,eviden eve nakiliyat işi yapsın daha iyi kazanır hem,ek gelir mukabilinde.

Tarih: 15 Haziran 2010, 21:59 - İp: 88.***.**8.179
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

emmiler 1600 kg arabıyı1.6dizel motur nasıl çeker annamaıdmı. okyanusun dediği gibi s60 1.6 yı beklemeli. lakin yeni s60 acyip teknolociler barındırcek. bu sebeple fiyat yüksek olur. gerçi çinlilere geçti ucuzlar gali. hatta ben alırsam aldıktan sonra yarı fiyatına satılır.
75 binlik arabayı 15 zarar kurtarmaz. keza 90 binlik pasat 65 bin olmakata. volvo tutulmadığı için 50 bin anca olur.

Tarih: 15 Haziran 2010, 23:35 - İp: 88.***.**5.30
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Sonunda zarar edeceksiniz gali,,

Tarih: 15 Haziran 2010, 23:44 - İp: 88.***.**8.179
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

pazaremmi mercedes e klasa karşılık gelen volvo modeli s60tır bu bir!!

okyanus emmi ben de kendi kendime aynı 1.6 dizel motoru s60a koyarlarsa fiyatı da 60bin gibi bişey yapsalar peynir ekmek gibi satar diyodum. çıkacağını bilmiyodum. eğer uygun fiyat olursa yer gök s60 olur yeni s60 zaten harika bi araba. gerçi bizim 40+ türk erkeğinin passat alma hafakanını hiçbişey engelleyemez

pazardayı bu arada volvo dediğin arabayı aldın mı satacağını sanmıyorum 50 bin lira hesabı yapmaya gerek yok. gene de hunday kadar zarar ettirmez bu arada s80 1.6 dizelin kasasına o motor o haliyle ufak. 0-100 hızlanması 12 saniye yazıyo sitesinde ama ufak tefek modifiyeler, chip tuning felan yapılırsa 140 beygire kadar çıkıyomuş o motor. aynı motor focusu kullananlar yapıyomuş.

okyanus dayı ötv indiriminde 2009 s40 1.6d'yi 43bine bırakmışlardı akıllı arkadaşım gitti a3 aldı. benzinli hem de

Tarih: 15 Haziran 2010, 23:50 - İp: 81.***.**7.8
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

pindiğin arabaya bakınca araba bilginin ne kadar kıt olduğunu görmek mmükün zaten. s sınıfı 2 ton ağırlığında. ne diyon sen .

Tarih: 15 Haziran 2010, 23:54 - İp: 88.***.**5.30
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

valla 8 bin liraya daha güzel arabaya binen varsa beri gelsin param olsa ben nasıl arabaya bineceğimi iyi bilirim emmi. parası olup da harcamayı beceremeyenler utansın

Tarih: 15 Haziran 2010, 23:57 - İp: 81.***.**7.8
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Tarih: 15 Haziran 2010, 23:59 - İp: 88.***.**5.30
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

emmiler ne diyeceğimi unuttum.

keza ben size başka şeylerden bahsediyim.
adamın biri yanmış karısıda düzmüş. nihohaha emmiler.

12 sn lik 0-100 hızlanması bence gayet iyi bir değer. keza bunun en iyisi 10-11 saniyedir normal araçlarda emmiler. 2 saniye için de 50 bin lira fark verilmez.
keza volvoyu tabakhane hattında çalıştıracak değiliz.

s80 e 1,6 dizel moturmu konur len diyenlere de mühim olan büyüklüğü değil işlevi önemlidir atasözünü hatırlatmak isterim keza. 12 saniye hızlanma bana fazlasıyla yeter de artar. yeterki çok yakmasın.

emmiler dizel araçta tork yüksek olduğu için, ağırlık fazla tesir etmiyor arabanın çekişine. lakin 1.600 kilo da az bir ağırlık değil netekim mukabili düşünürsek.

bende bu passat sevdasına uyuz oluyorum emmiler. sen tut cady ye koyduğun ön konsolu direksiyon simidinin aynısını passata koy sonrada 110 bin lira iste.

emmiler bu aralar fiyatına göre en makul ve donanımlı D sınıfı araç laguna executive.

Tarih: 16 Haziran 2010, 11:43 - İp: 88.***.**8.128
hata
hata (üye)
Ankara / Meraklı

en kötü araba bile matrix'den eyidir der giderim.

Tarih: 16 Haziran 2010, 13:06 - İp: 85.***.**4.9