pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Rezalet ; Hyundai Almayın !

Bu gün hyundai matriks crdi styl marka aracımı hyundai i30 cw ile değiştirmek için Kütahya Hyundai satış noktası Erdan Plazaya gittik. Satarken 2. elde avantajlarını öve öve biteremedikleri şu anki fiyatı 37.000 lira olan 2009 model matriksime 20.000 verdiler. nerede ise yarı yarıya.
Neymiş efendim matriks böyle imiş ancak diğer huyundailer böyle değilmiş. yesinler huyundaiyi. Diğer araçlar olsa çok az bir değer kaybedermiş. toyata bile benim araca 23.000 verdi. bunlar 20.000 veriyor.
Demekki neymiş hyundai alırsanız 1-2 yılda yarı yarıya zarar edermişsiniz. Toyota, opel, vw, reno dan vazgeçmeyin sakın.
Yoksa her tarafı takırdayan , mucurlu yolda taşlar iç ire giriyormuş hissi veren, her tarafı dökülen, vantilatör kayışı ve gergisi 45.000 km de kopan bir aya yakın kayış bekleten bir araç sahibi olmuş olursunuz.
ayrıca arka tekerlerden gelen taş sesleri için tespit yaptırıp, bu ayıbın giderilmesi için gereken masrafı hyundaiden talep edeceğim. Tüm Türkiyedeki onbinlerce huyundai matriksinde bu parayı talep edebilmeleri için gerekini yapacağım. Ki akılları başlarına gelsin.
Aman arkadaşlar sakın hyundai almayın. Birde utanmadan toyatayı kötülüyorlar. toyota nerde siz nerde.

#pazarbey' tarafından 13.12.2010 23:18:55 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 29 Mayıs 2010, 21:57 - İp: 78.***.**2.163
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Tarih: 15 Haziran 2010, 00:34 - İp: 88.***.**5.208
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

pahalı mı???
pazaremmi 75 bin liraya mercedes S serisi, bmw 7 serisi, audi a8 vs.vs.vs. ile aynı klasmandaki arabaya biniyosun ne bahalısı diğer motor seçenekleri arasında en ucuz olanı 122 millar ayrıca. 75 para değil yani.

Tarih: 15 Haziran 2010, 00:40 - İp: 81.***.**7.8
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Yav maliyetleri onbirbinbeşyüzü geçmiyormuş..

Galiba milletin parası çok odan alıyor habire..

Tarih: 15 Haziran 2010, 00:43 - İp: 85.***.**1.13
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

e klasse o bikerim s klasse değil. bişey bilmiyon sende.

Tarih: 15 Haziran 2010, 00:49 - İp: 88.***.**5.208
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

pazaremmi volvo s80 e-segment arabadır. mercedes'in e segment arabası da S-serisidir. yaw dur şöyle anlatayım; e-segment araba böyük araba, d-segment araba orta araba, c-segment de güççük araba volvo'nun böyük arabası s80, mercedesinki de s320 mesela. oldu mu böyle

matrikisin bi segment veya sınıfı yok. halk arasında kırma diyoruz. kamyonet binek kırması

Tarih: 15 Haziran 2010, 02:13 - İp: 81.***.**7.8
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

eyarcım peki porşe 988 ne segmenti oluyo..
yada corvet

kavramlara takılıp kalmanın münazaraya bi katkısı yok..
araba alırken illa filanca segmentten olsun diye alınmazki..
misal senin pisiklet ne segmenti...
cıx olmas ööle..
misal zafira çok güzel araba ama soyadı opel ordan kaybediyo..
opele bineceğine maybeke bin daha iyi..
işin aslı misal baaabında yeniçeri de hoş araba ama işte işin sonun matruşka gibi olur..
alırken kızoğlankız diye başlık parasını çok isterler.. satçaaan zaman nerdeyse üste para isterler..
arabayı değişeyim belkim bu yaz bi sıkotır alırım.. şöyle bir iki milyara.. emme motosiklet ehliyetim yok ona daralıyom.. kumköy emmi sende fazla a2 ehliyeti varmı.. takas edelim.. bende serece2 serece4 var..

Tarih: 15 Haziran 2010, 12:06 - İp: 88.***.**3.192
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

rokoya katılıyorum.
ayar s80 ile e sınıfı aynı sınıftır.

Tarih: 15 Haziran 2010, 12:40 - İp: 88.***.**5.30
sabanersan
sabanersan (üye)
Bursa / Meraklı

boza var,şıra var....roko benim alacağım araba hangi kısma dahil..bana ondan hediye edebilecek durumlara gelesin...

Tarih: 15 Haziran 2010, 20:26 - İp: 85.***.**5.238
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

75 bin tl ye volvo s80 bedava emmi.

keza çok boş bir model ise değmez. volvo kabuğu almış olursun sadece.

lakin s60 ın da 1,6 dizel modeli piyasaya sürülmek üzere imiş.

çok seçenek var lakin. para olduğu halde seçim yapamıyoruz keza.

sicenic in 7 koltuklu modelini de pek bir methetmiş testçi emmi.

Tarih: 15 Haziran 2010, 21:10 - İp: 85.***.**8.199
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Yetmişbeşbin ver araca,, sonra senede 2000 lira da kaskoya bayıl,,yok garaja koyalım neme lazım desen garaja da senede vercek 2000 lira en az..Şusu busu oldumu sana faizli para..He he heee..

Hastalık oldu veya sıkıştın satayım dedin,,pzremmi gibi 15 kaağt içeridesin bir de ..

Tarih: 15 Haziran 2010, 21:35 - İp: 88.***.**8.179