pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Rezalet ; Hyundai Almayın !

Bu gün hyundai matriks crdi styl marka aracımı hyundai i30 cw ile değiştirmek için Kütahya Hyundai satış noktası Erdan Plazaya gittik. Satarken 2. elde avantajlarını öve öve biteremedikleri şu anki fiyatı 37.000 lira olan 2009 model matriksime 20.000 verdiler. nerede ise yarı yarıya.
Neymiş efendim matriks böyle imiş ancak diğer huyundailer böyle değilmiş. yesinler huyundaiyi. Diğer araçlar olsa çok az bir değer kaybedermiş. toyata bile benim araca 23.000 verdi. bunlar 20.000 veriyor.
Demekki neymiş hyundai alırsanız 1-2 yılda yarı yarıya zarar edermişsiniz. Toyota, opel, vw, reno dan vazgeçmeyin sakın.
Yoksa her tarafı takırdayan , mucurlu yolda taşlar iç ire giriyormuş hissi veren, her tarafı dökülen, vantilatör kayışı ve gergisi 45.000 km de kopan bir aya yakın kayış bekleten bir araç sahibi olmuş olursunuz.
ayrıca arka tekerlerden gelen taş sesleri için tespit yaptırıp, bu ayıbın giderilmesi için gereken masrafı hyundaiden talep edeceğim. Tüm Türkiyedeki onbinlerce huyundai matriksinde bu parayı talep edebilmeleri için gerekini yapacağım. Ki akılları başlarına gelsin.
Aman arkadaşlar sakın hyundai almayın. Birde utanmadan toyatayı kötülüyorlar. toyota nerde siz nerde.

#pazarbey' tarafından 13.12.2010 23:18:55 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 29 Mayıs 2010, 21:57 - İp: 78.***.**2.163
hata
hata (üye)
Ankara / Meraklı

pazarbey kuru soğanı unutmuşum onuda atıver.

Tarih: 16 Haziran 2010, 18:16 - İp: 85.***.**4.9
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

hata ne kurusovanı yav.
ruhsata bakma. orada yazabilir. polisin dalgınlığına gelmiştir. git tarttır. darasını almayı unutma.
ben gene 5008 alem.

Tarih: 16 Haziran 2010, 18:26 - İp: 85.***.**3.219
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Al da yarın gene buralarda ağlanıp sızlanma ama..Zaten dünya kadar zararın var,altundan da avrodan da, ikinci elden de..Heh he hee..

Tarih: 16 Haziran 2010, 23:04 - İp: 85.***.**3.244
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

pazaremmi volvonun içine yakışmazsın sen zaten alma. şöyle hafif kır saçlı kodaman imajın olsa al derdim. gerçi paran da yetmeyebilir. en fazla c30 felan virirler sana. sen git firansız al 5008 mukabili. şekli şemalı yamık arabaları ara bul yihohhahaha

Tarih: 16 Haziran 2010, 23:33 - İp: 81.***.**7.8
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

len ayar valla sopa mukabilisin valla. c30 nekine. hem sen hiç 5008 gördünmü. süper makina.
emmi zarar zarar üstüne valla.

Tarih: 17 Haziran 2010, 00:28 - İp: 85.***.**3.219
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Gaynar gazana atmalı seni en iyisimi..

Tarih: 17 Haziran 2010, 00:30 - İp: 85.***.**3.244
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Tarih: 17 Haziran 2010, 00:39 - İp: 85.***.**3.219
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

yav pızarbey emmi.. kabıına bakmayacan alatın.. içine bakcen.. işlevine bakcen.. kabıkçı olma.. 5008 çok güzel görünse noolur..
gel ban sana bi pronto alayım en yakışıklısından.. poroton muydu..
yada tata aladım sana... yok tatarın arabası sanma..
pancar motoruda uyar sana.. valla bak kırsalda binbeşyüz hava yaparsın capriyo bu diye...

ben alacam bi sıkotır.. koydum kafaya... dün şurdan iki adım gimata gittim geldimde resmen piştim arabanın içinde..
halbukisine benim arabada matruşka kibin peynir tenekesi mukabili değil.. çift sanruuf var.. tüm camları açıyorum üstleride açıyorum sanarsın transformırs.. bi garip oluyo.. ama yinede ıccak oluyo.. klima milima ne fayda..
alcam bi sıkotır.. böyle yolda giderken kaldırcam ayakları direksiyona.. püfür püfür essin emmi yav... pişik oluyom napıyım.

Tarih: 17 Haziran 2010, 15:43 - İp: 88.***.**3.170
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

emmi matriks iyi. klima 1 dk içinde içeriyi buz mukabili yapmakta. tabi röno değil. eskişehere buz gibi gidip geldik. sizinkiler gibi korkmamaktayız klimayı açınca devir düşcek diye.
neyse oğlanda sadece sinozit çıktı.
gelince kütayada oyuncak aldık. dükkanda paramıdüşürdüğümü bimde annadım. himen gittim. suratsız adam önce düşen yok dedi. kızları arayınca evet dediler. adam bana ni vardı cebinde filan diye sordu. ne kadar paran vardı. bilemem ben dedim. ben parasının hesabını bilmeyecek kadar zeginim falan desemde yutmadı. tam polis ünnicektik ki kız geldi bu beyamca idi dedi. aldık gali. 400 ün üzerinde para vardı. helal mukabili imiş demekki. okyanusun geçen haram para bulunmamış idi keza.

Tarih: 17 Haziran 2010, 22:39 - İp: 78.***.**6.71
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Oh oh paraları tükanlarda saç sen hep..

Tarih: 17 Haziran 2010, 23:37 - İp: 88.***.**5.20