Fotoğrafçılık Forumları
Kitap Okuyalım
Sorunsal yazsam kesin dayak yerdim bu sebeple yazmadım.
Faydalı birşeyler yapmak amacı ile aramızda okuduğumuz kitaplarla ilgili paylaşım ve özellikle benim gibi kitap okumayı unutanları tekrar kitap okumaya teşvik açısından okuduğumuz kitapları yazalım. Önemli noktaları paylaşalım.
Bakalım ne sıklıkla ve hangi kitapları okuyoruz.
Kimin boş, kimin dolu olduğu belli...
#Mgirgin' tarafından 05.12.2008 01:56:42 tarihinde düzenlendi.
amin
Bir kitabı dalgaya almak bu kadar kolay mı? Doğru sözlüysen ettiğin lafın hesabını verirsin.. Eğer lafının arkasında durup hesabını veremiyorsan ''boş teneke'' diyerek terbiyesizlik yapacağına sus bari de iç yüzünü belli etme..
ben hiç bulaşmıyayım bu başlığıa
ayy bayılazaaam!
adama gözümde boş tenekesin diyom halen gel dürt de tıngırdayım biraz diyo. sana burdan ekmek çıkmaz hadi başka kapıya.
boşa koyuyorum dolmuyor, doludan alıyorum yetmiyor...
en iyisi kitap önermek bu forumda...
illaki okuyun :
sunay akın , "kırdığımız oyuncaklar"
boşverin , siyasetçiler bize ekmek dağıtır, biz de yeriz, herkes kendi usulünce yer, kimisi içini, kimisi dışını.. ama aynı şeyi çıkarırız sonunda.. birbirimizi suçlarız çeri kokunca...
biz , sen - ben demeyelim...
okuyalım illaki, o zaman bilgi paylaşmış, bilim tartışmış oluruz... kokmaz ortalık....
gel eraycanlı, bana bir kitap öner.. istediği kadar taraflı olsun, antibilimsel olsun.. öner de okuyayım... zulm olmayacak zeminler kuralım... ya da dediğin gibi, hiç tartışmayalım, madem zulm ediyoruz....kokumuz en azından başkalarını da rahatsız etmez...
Kendi suretini görüyon bende de ondan sana öyle geliyor..Hayırlı geceler..
fuji sen attın fikri ortaya, zemin oluşmadan vs.vs dedin, ben de "eyvallah, hislerime tercüman oldu şems-i tebrizi" diyorum. ne tartışacaksın ki bu vecizenin üzerine??
zibilyon kere de gördük zaten sitede "tartışma" diye sidik yarıştırmanın faydadan çok zarar verdiğini. ben de karar aldım, "kendimce" boş tenekeleri muhattab almamaya. hele ki siyaste denen şeytan üzerine hiçbişey tartışmam. boşver sen de. sanal olmuyomuş o işler. çok şükür "karşımıza" 3-5 kelime tartışacağımız adamlar çıkıyor çevremizde. ama burada, sanalda olmaz o iş...
bak haklısın bu konuda eraycanlı.
malesef sanalda tartışmayı bilmiyoruz. buradaki birini suçladığımdan değil. genel olarak böyle. sanal alemin sanallığına sığınıyoruz ve sonuçta fikir alışverişi yerine deiğin gibi s...k yarıştırmaya dönüşüyor.
ben de bu yüzden sadece geğik yapıyorum.
ayyynen öyle abi. buradaki geyiği de dışarda yapamıyoz işte. birbirlerini kompanse ediyolar =)
İlgili olabilecek konular
-
Yüksek Çözünürlükte Kitap Ve Mum Resimleri
22 Tem. 2016, 19:16 prodersler
0221122 Tem. 2016, 19:16
zbkdygn -
-
Gerçek Kitap Fotoğrafları Mock Up Şablonları
23 Haz. 2016, 16:43 prodersler
0180123 Haz. 2016, 16:43
zbkdygn -
Psd Dekorasyon Fotoğraf Kitapları İçin Psd Kaynak