pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Kitap Okuyalım

Sorunsal yazsam kesin dayak yerdim bu sebeple yazmadım.
Faydalı birşeyler yapmak amacı ile aramızda okuduğumuz kitaplarla ilgili paylaşım ve özellikle benim gibi kitap okumayı unutanları tekrar kitap okumaya teşvik açısından okuduğumuz kitapları yazalım. Önemli noktaları paylaşalım.
Bakalım ne sıklıkla ve hangi kitapları okuyoruz.

Tarih: 7 Ekim 2008, 23:18 - İp: 88.***.**7.35
harmanci
harmanci (üye)
İzmir / Amatör

Antropoz'a girişi hızlandırıyormuş,sakat

Tarih: 4 Aralık 2008, 00:55 - İp: 78.***.**1.169
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Tarih: 4 Aralık 2008, 00:56 - İp: 85.***.**7.128
fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

bak bu da güzel bir kap-ak...

ilgiyle izliyoruz, ailecek..

Tarih: 4 Aralık 2008, 05:03 - İp: 78.***.**8.7
mgirgin
mgirgin (üye)
Muğla / Amatör

mechul, bu adamın işi gücü rejimle.. Aklı sıra ergenakonu şunu bunu dalgaya alıp yalan yanlış yazacak, biz de susacaktık galiba... Bir zamanlar ......... diye amerikada gen araştırmaları yapan bir hekim vardı bu siteye takılan.. O da daha osmanlıcayı öz Türkçe zannediyor, anadolu Türkçesini de yozlaşmış dil kabul ediyordu ve osmanlıcılık yapıyordu.. Bir de bu konuda iddialaşıyordu.. t_yaman bana onu hatırlattı

Ben adama ergenakon hakkındaki iddiasının yanlışlığını anlattıkça o senin dediğin gibi nasıl mgirgin'e laf sokarım da lafı başka yerlere çekerim hesabı yapıyor.. Halbuki ''yanlış yazmışım ergenakon hakkında, özür dilerim'' dese konu buralara varacak mıydı??

Tarih: 4 Aralık 2008, 13:49 - İp: 85.***.**9.221
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

ya girgin sen ne geri kafalı adamsın.
sinirlerimle oynama.

bak kardeşim milletine geçmişine tarihine kültürüne Atatürke cumhuriyete özellikle orduya küfür etmezsen entoş olamazsın. küfür etmesende müstehzi ifadelerle fırsat buldukça küçümseyip kendini aşmış gitmiş entoş pozlarına gireceksin.

her otu biliyor gibi ağız ucuyla küçümseyip konunun fazla derinleşmesine mahal vermeyeceksin.

sen bu aşamaları aş ondan sonra gel konuşuruz. ok.kib.

Tarih: 4 Aralık 2008, 15:08 - İp: 85.***.**7.246
fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

of of of..

kapak kollaeksiyonu yapılır rahatlıkla bu sitede...

o ne güzel laflar öyle ya....

okyanus abi helal..

entoş u ilk defa duydum, liboş desek...

Tarih: 4 Aralık 2008, 16:07 - İp: 78.***.**8.19
t_yaman
t_yaman (üye)
İzmir / Amatör

Tabi canım;
Sizinle aynı fikirde olmayan birisi kesin Atatürk e küfür etmiştir, Entoştur, Rejim Karşıtıdır ya da Cumhuriyet karşıtıdır. Birinizin zaten hiçbir konuda fikri yok, birilerine yanaşıp bir yer edinmeye çalışır, ona buna sataşır. Ötekiniz, işine gelmeyince lafı anlamazdan gelip kelimelerle oynamaya başlar, İngilizce dersleri filan vermeye kalkar (tek kelime bildiğinden şüpheliyim ya laf olsun), kaynak gösterince aklı sıra alaya alır. Sonra baktınız olmadı yapıştırın yaftayı. Hele bir de böyle birbiriniz sıvazladınızmı sırtınız yere gelmez, afferin size böyle devam edin. Karşısındakinin fikirlerine tahammül edebilenle konuşulur ok. ags.

Tarih: 4 Aralık 2008, 16:18 - İp: 78.***.**5.148
fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

aslında sorun "bilgi" sahibi olmadan "fikir" sahibi olmaktan kaynaklanıyor...

yaman abi, sırtım kaşınıyor, sen kaşı, inan seni de severim... sırtımı pazar emmi kaşısın onu da severim...
oh...

Tarih: 4 Aralık 2008, 16:35 - İp: 78.***.**8.19
randomrandom
randomrandom (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Yetti ama aaa... İkinizin de kulağı çekilmeklik oldu... Ne o öyle, ilkokul çocukları gibi...
Kitap tavsiye edin, olmadı kitap kapağı tavsiye edin...

Tarih: 4 Aralık 2008, 16:41 - İp: 88.***.**9.13
sultann
sultann (üye)
İstanbul / Amatör

Hay ağzına sağlık Yasemin.
Bende söyledim ama dinlemiyorlar maalesef.

Tarih: 4 Aralık 2008, 17:01 - İp: 88.***.**8.23