Fotoğrafçılık Forumları
Kitap Okuyalım
Sorunsal yazsam kesin dayak yerdim bu sebeple yazmadım.
Faydalı birşeyler yapmak amacı ile aramızda okuduğumuz kitaplarla ilgili paylaşım ve özellikle benim gibi kitap okumayı unutanları tekrar kitap okumaya teşvik açısından okuduğumuz kitapları yazalım. Önemli noktaları paylaşalım.
Bakalım ne sıklıkla ve hangi kitapları okuyoruz.
Okyanus;
Tamam seninle bu konuyu tartıştık, ve ne olursa olsun bence fena da değildi ben kendi adıma birşeyler edindim bu anlamda sana teşekkür ederim. Ancak burada konu ne Ergenekon ne de Nevruz. Burada konu tamamen mgirgin in tamamen senin fikirlerine yaslanarak bana sataşması başka bir mesele yok. Tamam seninle bu konuyu tartıştık, ben seni ikna edemedim sen de beni. Ben o konuyu kapattım, hiçbir şekilde hiçbir yerde uzatmadım. Allah var senden de bu ana kadar görmedim bunu. Ama alakasız mgirgin, canı sıkılmış olacakki buna ihtiyaç duydu. Şimdi siz buyrun ne istiyorsanız yazın çünkü gerçekten de bu tip şeylerle uğraşacak durumda değilim.
Saygılar.
Baya bir aşağılamaya çalışmıştın okyanusu..Cahil, google çocuğu, asena gibi kıvırıyorsun falan da demiştin.Hatta ''özelden beni tehdit ediyor'' diye foruma yazmıştın. Şimdi ne kadar da kibarsın o'na karşı??? Aklıma denize düşen yılan hikayesi geldi
Sen şimdi bırak mgirgin bana sataşıyor ayağını da Ergenakon destanının T.C. kurulurken sırf halkın millileştirmesi için yazılmadığını, aksine bunun 1000 küsür yılık bir tarihe dayandığını, diğer Türk devletleri ile de ortak kültürümüz olduğunu, nevruz bayramının da ergenakondan çıkış bayramı olduğunu ve tüm Türk ülkelerinde coşkuyla kutlandığını, sadece Türkiye'ye özgü olmadığını, Nasrettin hocanın da aynı ergenakon gibi diğer Türk devletleri ile ortak kültürümüz olduğunu ve ergenakon destanının, ümmetçi halkı millileştirmek için yazılmadığını öğrendin mi öğrenmedin mi bana onu söyle..
Sen orada neleden bahsettiğimizi bile anlamadın ki, neyse, senden öğrenecek birşeyim yok. Kendi fikirleri olan ve bunları dayanaklarıyla savunana elbette saygım olacak. Denize düşen yılana sarılır derken yılan kim? Bence bu atasözünü bile doğru dürüst kullanmayı beceremedin
Başkalarının fikirleriyle stand up yapmana gerek yok, kendine ait varsa yeni bir fikrin yazarsın, dinleriz. Nevruzun ya da Nasrettin Hoca nın ne yerel olduğunu iddia ettim ne de konusunu açtım. Sen kendin birşeyler yazdın çizdin. Neyse girgin, topik senin kafana göre hopla oyna
O atasözünü empatiyle yazdıydım.Sen bi ok anlamamışın.. Sana göre başkasının da olsa bir fikrim var en azından..Ya senin hakaret etmekten başka bir fikrin var mı?
ya mirgin sen bişe yazınca benim(de) karnım ağrıyo
para verim de sus yaa
Karnın da ağrır, kanına da dokunur.. maqara, seni gürhana havale ettim
Yazmıyacam dedim ama yazmak görev oldu!...
Neden yazma gereği duydum. Hatırlarsanız bir süre önce rte-dtp ile danışıklı döğüş havasında geçen doğu ve güney doğu illerini kapsayan gezisi esnasında yaşanan kalkışma olayları için vatandaşı sokaklara dökmek için her şeyi mübah kılmıştı. Hatta bir vatandaşın dtp-pkk göstericilere pompalı tüfekli müdahalesi için övgü dolu sözler sarf etme hatasına düşmüştü.
Bu gün aynı hatayı t_yaman arkadaşımız mgirgin'e karşı kullandığı
İngilizler mahallendeki barları basarken, sen kucağında oğlak sev, sonra da ağla "vatan elden gitti" diye. Madem kanına dokundu git adam gibi dikil başlarına " ne oluyor arkadaş" de, "müslüman mahallesi burası" de. sözlerle devam ettirmekte.
t_yaman herşeyden önce şunu belirteyimki bar baskınını vatan elden gidiyor gibi sözlerle birlikte anmakla sapla samanı karıştırken içerisinde bulunduğun gafleti ortaya koyuyorsun. Vatan bir milletin yaşadığı topraktır ve onu savunmak vatan toprağının üzerinde yaşayan milletin asli görevidir. Oysa bar tamamen özel mülkiyet statüsündedir bu yüzden olası bir vukuatta orayı savunmak o mülkün sahibinin görevidir artı kolluk kuvvetleri vardır. Bu yüzden mgirgine yönelttiğin eleştirinin maksat muhalefet olsun düşüncesiyle yazıldığı açık ve seçik ortadadır.
Hadi bu yazdıklarımı hep beraber unutalım olaya birde senin tarafından bakalım
Şayet conilerin bar baskınında mgirgin ve onun düşüncesine sahip bir kaç arkadaşımız gaza gelip barı basan conilerin kafasına çöktüler o zaman başta sen ve bu ülkenin demokrasiden bihaber olan demokratlarının conilerin kafasına çöken arkadaşları anarşist diye yaftalayacağınız su götürmez bir gerçektir.
Şunu unutmaki bu ülkenin gençleri vatan ve milletin bekası için ne zaman ne yapması gerektiğini çok iyi biliyorlar içlerinde İngilizler mahallendeki barları basarken, sen kucağında oğlak sev, sonra da ağla "vatan elden gitti" diye. Madem kanına dokundu git adam gibi dikil başlarına " ne oluyor arkadaş" de, "müslüman mahallesi burası" de. sözleriyle propagatörlük yapmaya çalışanlar olmasına rağmen.
Bak mgirgin ne güzel Türklerin tarih sayfasında var oluşu Ergenekon'u anlatıyor güzelde anlatıyor yüreğine sağlık. Bence sende hakaret etmeyi bırak anlatılanlardan birşeyler öğren.
#mechul75' tarafından 03.12.2008 23:53:55 tarihinde düzenlendi.
İngilizler mahallendeki barları basarken, sen kucağında oğlak sev, sonra da ağla "vatan elden gitti" diye. Madem kanına dokundu git adam gibi dikil başlarına " ne oluyor arkadaş" de, "müslüman mahallesi burası" de. Sonra da yok ben Karadeniz den evlenmek istiyorummuş. Evlenmek çoluk çocuk oyuncağı değil, keçi gütmeye, oğlak sevmeye benzemez.
HElal olsun tyaman.
BEter ol mgirgin.
Neyse ben davincinin şifresine başladım. Sürükleyici bir kitap.
Yalnız sanırım korsan almışım. KEnarları zor okunuyor.
Seni kuytudakine bi söyleyem de yine bi seni
HAdi len. Seviyeli ol biraz.
En son kaç yaşındayken hanki kitabı okudundu.
Cin ali mi.
İlgili olabilecek konular
-
Yüksek Çözünürlükte Kitap Ve Mum Resimleri
22 Tem. 2016, 19:16 prodersler
0220922 Tem. 2016, 19:16
zbkdygn -
-
Gerçek Kitap Fotoğrafları Mock Up Şablonları
23 Haz. 2016, 16:43 prodersler
0180123 Haz. 2016, 16:43
zbkdygn -