Fotoğrafçılık Forumları
Kitap Okuyalım
Sorunsal yazsam kesin dayak yerdim bu sebeple yazmadım.
Faydalı birşeyler yapmak amacı ile aramızda okuduğumuz kitaplarla ilgili paylaşım ve özellikle benim gibi kitap okumayı unutanları tekrar kitap okumaya teşvik açısından okuduğumuz kitapları yazalım. Önemli noktaları paylaşalım.
Bakalım ne sıklıkla ve hangi kitapları okuyoruz.
Okaynus abi .Türkçülüğün esaslarını okuyom. Berbat bir kitap valla. Demek sizler aklınızı böyle saçmakılkalrla bozuyonuz. Gerçekten berbatmış. Nasıl böyle bir adam Türkçülüğün esaslarını belirler anlamıyorum. TAm bir Osmanlı düşmanı. Tam bir İslam düşmanı.
Kendini bile öldürmeyi beceremeyecek kadar kabiliyetli bir insanı fikir bazında öncü kabul etmek gerçekten acı olmalı.
Kitap seni sinirlendirdiğine göre işe yaramış Daha bu iyi günlerin. Nihal Adsız ı tavsiye edecem sana bundan sonra
Çok sinirlendiğin anlarda arada birkaç sayfa risale-i nur oku kendine gelir sonra devam edersin
Kumunist canım düpedüz kumunist.
sen iyi kömür götürmüşsün bu sene. akp ilçe başkanımısın yoksa. bize birer ton sana 8 ton nasıl oluyor bu iş
Vallahi paramla aldım. Faturası buralardayldı. Hay Allah nerede yahu.
E-postama geldiydi de, paylaşmak istedim.
#cinascinas' tarafından 29.11.2008 14:54:19 tarihinde düzenlendi.
Tabi tabi arkadaşlar, bol bol kitap kapağı okumak lazım
Mustafa
Ekleyemedim resmi "Kişisel gelişime hayır, insan olun yeter. " Altında da "İçinizdeki öküze OHA deyin" diyor.
cincinati, bi daha eklesene resmi. ben de kişisel gelişime karşıyım. gelişceksek şahsi olmasın bu hep beraver yapalım.
herkesin içinde hulk yaşıyomuş da haberimiz yokmuş gibi.
Eraycanlı, ekleyemedim ki bi' daha nasıl ekleyeyim? Küçük boy ekliyor. Yolunu yordamını anlatırsan eklemek isterim.
İlgili olabilecek konular
-
Yüksek Çözünürlükte Kitap Ve Mum Resimleri
22 Tem. 2016, 19:16 prodersler
0220922 Tem. 2016, 19:16
zbkdygn -
-
Gerçek Kitap Fotoğrafları Mock Up Şablonları
23 Haz. 2016, 16:43 prodersler
0180123 Haz. 2016, 16:43
zbkdygn -
Psd Dekorasyon Fotoğraf Kitapları İçin Psd Kaynak