Fotoğrafçılık Forumları
Kitap Okuyalım
Sorunsal yazsam kesin dayak yerdim bu sebeple yazmadım.
Faydalı birşeyler yapmak amacı ile aramızda okuduğumuz kitaplarla ilgili paylaşım ve özellikle benim gibi kitap okumayı unutanları tekrar kitap okumaya teşvik açısından okuduğumuz kitapları yazalım. Önemli noktaları paylaşalım.
Bakalım ne sıklıkla ve hangi kitapları okuyoruz.
ayse merve onlar hep uyuyorlar
Buyur eraycanli sen küçüksün sen anlat önce.. Nedir o kitabı dalgaya alma sebebin? Okudun da neyini beğenmedin, nesini eleştiriyorsun? Öyle kuru kuruya dalgaya almakla olmuyor..
ayy ortam kızışıkmış..ben sessizce oturup dinliyim barime..
Benden de "Musa'nın AKP'si isteyene hediye. Para vermedim zaten geçen yıl birileri bedavadan dağıtıyordu.
---
Mustafa güvercin haber getirmiş sana, posta kutuna bi' bakıver.
diyorum ya..
ne güzel demiş usta;
bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlar olduk... mgirgin abi, aman yorma kendini, ne demiş şems i tebrezi, zemin hazır değilken doğruları söylemek zulmdür... sen de beyhude acı çekme , seni anlayanlar olduğunu da tahayyül et, ferah dur...(rte gibi konuştum, dik dur, diklenme )
...............................................................................................................................................................
mechul uyumaktan bahsettin ya... tek yönlü basın yayın organlarına takılıp kalmak daha beter bir uykudur, uykuda yürüyenler gibi olursun, farkında olmadan masumları da boğazlarken uyandırırlar, şaşırırsın... halk bazen bundan korkar ve gider a kanalındaki tartoşma yerine , b kanalındaki tartışmayı da seyretmez de , gider beyaz şovu izler iki manken şarkıcı dinler...
malesef, uykuda ve yarı uyur yarı gezenlerle bir gemide gidiyoruz.. karaya oturduğunda, uyanık ve gözleri uyumamaktan morarmışları görecek bu halk, ombi sanacaklar... öyle öğretiliyor ıt medyalarda çünkü... bize benzemeyen zombidir! ama iki zıt güç de , birbirine benzediğinden, sarılacaklar birbirine, korkudan yılana sarılır gibi...
yaşasın zombiler...
gece polemikçiniz geldi ne oluyor bakiimmm
"ne demiş şems i tebrezi, zemin hazır değilken doğruları söylemek zulmdür..."
haklısın. herkes için geçerli, değil mi? yoksa bazıları "biraz daha mı eşit"?
''bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlar olduk'' da demiş.. Ne biliyorsun kitap hakkında da dalgaya alıyorsun?? Fuji sana cevap versin, sen de bana..
şems-i tebrizi doğru demiş. duvarlara... yok yok... boş tenekelere karşı susmak gerek.
böyle görüyorum, halen cevap beklemiyosundur heralde...
"herkes yüzde 47 ye ram olacak"
......
istemezük
.......
pis ergenekoncu
.......
sosyal adalet, hak hukuk
......
pis gominist
......
demokrasi
.
.
.
gümmmmm 12 şehit.
demokrasi
.
.
.
Atatürk yargılansın
demokrasi
.
.
.
seni müdür yapmam, önce hanımın başını ört öyle gel
demokrasi
.
.
.
zulm
hem de 47 lik ...
darbe olsa, biyat etmez libareller, 47 oldu mu , yalayacak yer arar...
biri çıkıp , doğru bir şey söylemeyegörsün, deli dir o... kıbrısta kendince program yapar...
nasıl oldu da buraya kadar okudunuz , deliliğe övgüdür bu...
İlgili olabilecek konular
-
Yüksek Çözünürlükte Kitap Ve Mum Resimleri
22 Tem. 2016, 19:16 prodersler
0220922 Tem. 2016, 19:16
zbkdygn -
-
Gerçek Kitap Fotoğrafları Mock Up Şablonları
23 Haz. 2016, 16:43 prodersler
0180123 Haz. 2016, 16:43
zbkdygn -
Psd Dekorasyon Fotoğraf Kitapları İçin Psd Kaynak