Fotoğrafçılık Forumları
Günün Fotografı Ve Eleştirisi
nevi sahsına munhasır kriterlele seçilen bir fotograf ve bri yorumdan oluşacak bir topictir. Bizim ekip tarafından seçilecek olup günlük sadece bi tane yorum bi tanede fotograf secilecektir. Sizlerde yorumlayacaksınız.
Amacımız galerideki teknik sıkıntıyı bahane gostererek eleştiriyi oraya yazmak yerine fotografı buraya koymaktan ibarettir..
yarın işe gideceğimi bilmek özellikle bu saatte bunu bilmek ve hala yatamamak ne acı.
Ama bizim misyonumuz var değilmi ?
tabi dünyayı biz kurtaracağız :D
ha işte bende onu diyorum..
bıraktığınız yerde duruyor...
anlaşılan bu topik gecelerin topiği olmaya aday..
sizi sitenin yarasaları ilan ediyorum..
bindigimiz dalı kestik. Saldıracak yer kalmadı
bu tür foografları çok tutuyorum. Gölge oyunları. Cok kreatif..
ben haftasonuna veriyorum zaten galeriye bakarsanız ışığı görürsünüz...
Galeri ne zaman harmanci üstadımızın tekrar fotoğraf yüklemeye karar vereceği seviyeye gelecek mücadelemiz o gün bitecek...
http://galeri.netfotograf.com/fotograf.asp?foto_id=210325
fırtına gibi kurşun gibi,harika bir kare,tabi bu yorumu ferrari tutkum yüzümden yapmıyorum
--- bu arada faydalı bir eser olmuş, hoşbulduk...
atakan hızlı bir giriş yapsana galeiye. uzun zamandan sonra harika bir dönüş yapmısınız diyesim geliyor ama galeride o posizyonda kimse yok şimdi. Gecenlerde bir zeliha döndü işte.. o da geçti artık..
Birde" izninizle bu fotografı masasütü arka planım yapmak istiyorum diyesim" var.
abi kısmetse yarın
ama hakikaten iyi karelerim olduğuna inanıyorum....
bakalım takdirlerinizi alabilecekmiyim yoksa bu topikte bir linkim mi olacak merak ediyorum...
bu arada 1 haftalık ayrılıktan sonra sitede kalite artışımı seziyorum yoksa uzak kalmanın farklı psikolojisi mi çözemedim, ne dersiniz birşeylerde iyileşme var gibi... Hatta forumda bile iyileşme gördüm...
İlgili olabilecek konular
-
Sevgililer Gününe Özel Vektörel Resimler
14 Şub. 2017, 14:20 prodersler
0224814 Şub. 2017, 14:20
zbkdygn -
Sevgililer Gününe Özel Jpg Resimler
09 Nis. 2016, 13:35 prodersler
0139709 Nis. 2016, 13:36
zbkdygn -
Sevgililer Gününe Özel Arkaplan Vektörel
21 Oca. 2015, 07:54 prodersler