Fotoğrafçılık Forumları
Günün Fotografı Ve Eleştirisi
nevi sahsına munhasır kriterlele seçilen bir fotograf ve bri yorumdan oluşacak bir topictir. Bizim ekip tarafından seçilecek olup günlük sadece bi tane yorum bi tanede fotograf secilecektir. Sizlerde yorumlayacaksınız.
Amacımız galerideki teknik sıkıntıyı bahane gostererek eleştiriyi oraya yazmak yerine fotografı buraya koymaktan ibarettir..
bi organize olalım..
böyle gruplaşmalarda hep bi samimiyet sorunu çıkıyor..
sonra kim kimin fotosuna tıklamış belli değil..
(atakan kardeşim senin saf ve temiz duygularının her zaman farkındayım.. her ne kadar bana vermemiş olsanda fotosendeyi vermiş kadar oldun.. ben o hazzı aldım bu foto yolculuğunda.. gönülden teşekkür eder tato yerine elini sağlıklarım)
rokocuğum canımdan değerli, kıymetli kardeşim, sana vermemiş olmama bozulmamış olman ve bilhakis beni anlayıp saflığımdan yararlanmaya kalkmamış olmandan dolayı sana müteşekkirim fakat tatonun yerine elimi sağlıklaman hiç hoş olmadı o da sevdiğim bir arkadaştır, neyse ben kendisine durumu izah ederim artık bi şekilde alırız gönlünü olmadı bi ara özelden elimize sağlıklatırız...
organize olayına girmeyelim sonra çete suçlaması ile karşı karşıya kalıyoruz, herkes ferdi yorumlarda bulunsun...
Balkondan baktım yine sileceğimi kaldırmışlar,inip kavga edesim var,çok sakindimdir,sakinliğimle ikna ederim adamı ama öteki sileceği de kaldırırlarsa bu sefer allah ne verdiyse dalacağım samsungçuya
dur harmanci..
şimdi sana söyleyeceğim şey bütün dünyanı sarsacak.. bu silecek sorununu unutup gideceksin..
konu nedir.. günün fotoğrafı ve eleştrisi..
eleştirecek fotoğraf ararken yanlışlıkla birşey farkettim
skandal kıvamında bir olay..
fakat bunun neresinden tutup konuya nasıl girsem diye düşünüyordum ki senin silecek olayın imdadıma yetişti..
olay şu..
galeri bölümüne gir.. aratma bölümünde bir boşluk yaz (space tuşu hani olurya klavyenin altında o işte... anla artık) ve aratma yap..
boşluğu aratınca bak karşına kim çıkıyor..
olmaz böyle bir torpil ya..
yok böyle bişey..
skandal resmen
ooo çok güzel hareket,NF deki şifrelerden biri daha çözüldü
dahimisin delimisin anlamadım
hoş ikisi aynı kapıya çıkıyor sonunda,
roko sana diyecek lafım yok bundan sonra
sen erdin ,,,, sanırım ...
bizde yönetim uyuyor sanıyorduk.
ulan ben varya şu sanal alemde yeni bir hayat formunu hakeden birisiyim...
neydi o film.. bahçivan mıydı...
(zeki müreninkini demiyorum atakan ordan yola çıkıp laf vurma hemen... holivud filmi vardı onu diyorum)
roko tatil yorgunuyum sana bişey yazamıyorum,, sen kendine cevap yaz...
bu arada sen tatile ne zaman çıkacaksın, ramazanda herşey dahile mi gideceksin....
yok bütün planlar alt üst oldu.. herşey ters yüz oldu haroşa oldu..
bu kadar şey tersine dönünce ben tatile çıkamıyorum
tatil bana çıkacak
İlgili olabilecek konular
-
Sevgililer Gününe Özel Vektörel Resimler
14 Şub. 2017, 14:20 prodersler
0224914 Şub. 2017, 14:20
zbkdygn -
Sevgililer Gününe Özel Jpg Resimler
09 Nis. 2016, 13:35 prodersler
0139709 Nis. 2016, 13:36
zbkdygn -