Fotoğrafçılık Forumları
Günün Fotografı Ve Eleştirisi
nevi sahsına munhasır kriterlele seçilen bir fotograf ve bri yorumdan oluşacak bir topictir. Bizim ekip tarafından seçilecek olup günlük sadece bi tane yorum bi tanede fotograf secilecektir. Sizlerde yorumlayacaksınız.
Amacımız galerideki teknik sıkıntıyı bahane gostererek eleştiriyi oraya yazmak yerine fotografı buraya koymaktan ibarettir..
Günün fotografı
http://galeri.netfotograf.com/fotograf.asp?foto_id=279513
bayan kişilerin fotoğraflarımı seçilecek hep.
dur hele bismillah güzeldi okyanus
Günün eleştirisi hakkımı harcamamak için Günün eleştiri cevabını seçiyorum
Günün eleştiriye cevabı
http://galeri.netfotograf.com/fotograf.asp?foto_id=279476
üzülüyordum bende göremez hediyesini diye olanlar onu çok kırmış zaten işide var imiş burada bu olumsuzlukları yaşayacağına en doğru kararı vermiş aslında ,onlar ustada olsa biliyormusunuz hepsi toplansalar bir amator bile etmez
çok selam söyleyin i geri dönmesini bekliycez bunuda iletirmisinz...
değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim, sağlıcakla kalın ...
"hepsi toplansalar bir amator bile etmez" ne kadar doğru ne kadar yerinde bir cümle
ya usta nf buluşmalarında filan usta diye isim yapmış insanları fiyumatik yorumlar yaparken görüyorum. ne iştir bu.
okyanus kontrast üstadımın bir lafı var bana hitaben sarfettiği "dünya senin tasvir ettiğin gibi dönmüyor tatar" hala kulaklarımda çınlar.
o yüzden takma okyanus dünya dönüyor...
amatörlerin üstadları etkilediği sancılı bir dönem yasıyoruz heralde. Ne demişler.. Bütün üstadlar toplansa bir amatör etmez.. Şaka bi yana.. Üstadları buluşmlarda tavına getiriyorlar heralde. Bir çay bir sigara ehlen sohbet ve muhabbet. Gerisi malum.
bir tek harmanci üstad kaldı onada gözümüz gibi bakıyoruz pamuklara sarıp sarmalıyoruz.
okyanus bugun sende bir fotograf yada galerinden herhangi bisey secebilirsin. ne varsa artık..
#kontrast' tarafından 08.08.2008 23:30:34 tarihinde düzenlendi.
yok ya ben harbiden kızdım.
usta insan Şempatik olma ihtiyacı hissetmemeli.
İlgili olabilecek konular
-
Sevgililer Gününe Özel Vektörel Resimler
14 Şub. 2017, 14:20 prodersler
0224714 Şub. 2017, 14:20
zbkdygn -
Sevgililer Gününe Özel Jpg Resimler
09 Nis. 2016, 13:35 prodersler
0139709 Nis. 2016, 13:36
zbkdygn -
Sevgililer Gününe Özel Arkaplan Vektörel
21 Oca. 2015, 07:54 prodersler