Fotoğrafçılık Forumları
Günün Fotografı Ve Eleştirisi
nevi sahsına munhasır kriterlele seçilen bir fotograf ve bri yorumdan oluşacak bir topictir. Bizim ekip tarafından seçilecek olup günlük sadece bi tane yorum bi tanede fotograf secilecektir. Sizlerde yorumlayacaksınız.
Amacımız galerideki teknik sıkıntıyı bahane gostererek eleştiriyi oraya yazmak yerine fotografı buraya koymaktan ibarettir..
objektif yazısı orada kalacak sabit bir şekilde. tommacıları gelişsin diye destekledik herifler bize kapıyı gösteriyorlar fotorğafına yorum yaptım diye değil mi
ayarsızenerji.com
çok sert açıklamlar mı yazdım. neden tıkandı. Neyse rahat olun. Üzerinize rahat bisey alın.
gündüz sakin takılıyoruz da gece çoşuyoruz kabımıza sığmıyoruz...
ama öyle güzel kareler varki dayanamıyorum bazen galeriye bir iki sorti yapıyorum.
Senin lider olarak bir takım sorumlulukların var şu aşamada. Lider olunmaz lider doğulur ona göre davran...
Rakip grup objektifin bir manifestosu ve kuralları var. Kuralları açık ve net bizim öyle değil baksana önüne gelen objektif gelip bize takılıyor biz azınlık durumuna düştük kendi grubumuzda. Tamam küçük bir grubuz ama gelecek vaadediyoruz. Kuralları koy içimizdeki irlandalıları ayıkla...ne biliim işte yap bişeyler...
bence galeride biraz fark var. eleştiriler biraz daha irdeleyici hale gelmiş. Hemen atlamıyorlar. Biraz dusunup oyle yazıyorlar. Ha dogru seyler mi yazıyorlar? Hayır. Tomma ne demiş. Öğrensinde gelsin.. Buraya fotografı öğrenmeye gelmiş olabilirisniz ama eleştiriyi hemen öğrenemessiniz. Eleştiri ayrı bisey. Çoğu kişi insanları dar kalıplara sokacka bu kısır eleştirilerle..
ışık patlamışsa patlamış kardeşim. Bu mu yani? Kosakoca fotografta beyaz yer arayıp ışık mı patlamış yazabiliyorsun ancak. Ceken gormuyor mu sanki. Fotografın belli bri kuralı var ama belli bir kuralı da yok. Bu dünayayı anlamak gercekten zaman istiyor..
full kurallı fotoğrafta sıkıcı oluyor esasında.
akşama bir patlamalı bir fotoğraf yüklemek lazım...
patlatın bakalım birşeyler.
eski tarihli ama cappon kardeşin eleştiriye verdiği cevabı günün eleştiriye cevabı seçilebilir bence
http://galeri.netfotograf.com/fotograf.asp?foto_id=269590
İlgili olabilecek konular
-
Sevgililer Gününe Özel Vektörel Resimler
14 Şub. 2017, 14:20 prodersler
0224814 Şub. 2017, 14:20
zbkdygn -
Sevgililer Gününe Özel Jpg Resimler
09 Nis. 2016, 13:35 prodersler
0139709 Nis. 2016, 13:36
zbkdygn -
Sevgililer Gününe Özel Arkaplan Vektörel