Fotoğrafçılık Forumları
Objektif Grubu.. Kapatılmıştır!
Kafanıza göre takılın gari : )
#panctom' tarafından 04.11.2011 02:39:06 tarihinde düzenlendi.
evet lazthop.. madde aynen öyle diyor.
ama bu aslında biraz "suistimale açık" bir madde.. yani bir objektif üye, diyelim ki herhangi bir sebepten veya bizim bilmediğimiz bir nedenden ötürü, o fotoğrafa "eleştirel yorum" yapmamış olabilir.
Ya da çok dalgın, bezgin bir anında, unutmuş, alkış yapmış olabilir.
mesela benim bile nadiren bir fotoğrafa herhangi bir sebepten ötrü eleştirel olarak bakmadığım oluyor.
"tek yorumda üyelik iptali" olmaz. Ama.. O yaptığı "alkış yorumu" kenarıya yazılır. Eğer o çizgide 1-2 kez daha görünürse, uyarı yapılmaksızın üyeliği bitirilir.
AMA TEMEL NOKTA BU :
Hatalı giden üyelere uyarı yapılmayacak.. (1 haftadan sonra)
Çünkü bu bir hafta içinde her üyeye tek tek baştan uyarı yapılacak..
#panctom' tarafından 06.08.2008 17:20:11 tarihinde düzenlendi.
kendini kurtarmak için bir yorumdan fazla olsun dedin ben biliyorum
peki abicim ispiyonları nereye yapacağız
onu da düşündük
Bu durumu görenler, direkt olarak grup üyeliğimize özelden yazsın.
yani mesaj bölümüne girin.
"grobjektif" üyeliğine yazın. Bu üyeliğe şifreyle girmeye sadece ben yetkili değilim.
diğer yetkili arkadaşlardan biri görür elbet, gereği yapılır
Mustafa Bey, aranızda olmaktan mutluluk duyarım. Ben de varım...
hoşgeldiniz efendim
acanbaz, bence de hoşgeldiniz
gerçekten de site de bunun değişimi var... iyi de oluyor hani... böyle bir çalışma için hazırlayan düşünen herkese teşekkürler
böyle çalışmaları sahiplenmeliyiz. pbjektif grubuna dahil olup da hala şakşakçılığa devam eden arkadaşlar var nihayetinde bunun da önüne geçilecek artık yoksa biz de şakşak grubuna benzersek bu hareketin bir anlamı var mı
ben yeni bir üye sayılrım ama gördüğüm en büyük eksiklik sitede buydu. şakşakçılığın had safhada olduğunu gördüm. eleştiri varsa gelişim vardır, bu konuyla ilgili rahatsızlığımı forumda bir konuda dile getirmiştim. şimdi ben de bu ünvana sahip olmak istiyorum, onur duyarım...
bu şakşaklığa karşı hareket olarak bu grup oluşturuldu. ancak eski alışkanlıklarından kurtulamayanlar yine mevcut. onlar en kısa zamanda gruptan ayrılacaklar artık bir temizlik şart oldu. gerçekten objektifseniz hoşgeldiniz aramıza
İlgili olabilecek konular
-
Objektif Türü Hakkında Yardım
11 Tem. 2021, 22:12 susurluk1981
0144911 Tem. 2021, 22:13
susurluk1980 -
-
Nikon D70 Body İle Uyumlu Objektif Almak İstiyorum
19 Nis. 2018, 16:05 henca
2310224 Nis. 2018, 17:15
ercan43 -
Fx Uyumlu Geniş Açı Objektif Hakkında