Fotoğrafçılık Forumları
Objektif Grubu.. Kapatılmıştır!
Kafanıza göre takılın gari : )
#panctom' tarafından 04.11.2011 02:39:06 tarihinde düzenlendi.
bende istiyom bu ünvandan nasıl olcek bu işş
Mustafa abicim biri objektif olmadan önce en az 50 objektif yorum yapmalı yorumlar tek tek incelenmeli ve öyle gruba alınmalı bütün objektifler silinsin ayrım yapılmadan 50 yorumda başarılı olan objektif olmalı galeriyi kontrol ediyorum günlük hergün olan laçkalaşmış yorumlardan bıktığım için fotoğraf yorumlamıyorum artık nadiren tek tük yorumlar var artık bu grubun da suyunun çıkmasını istemiyoruz artık
her kess objektiff olalım hatalarımızı yazalım diyor emme her kess tee bu objektiff yorumlara açık olamıyorr maalesefff..
ben genelde çok iyi olmuşş çok güzell şahane gibi yorum yapanlardanım...
yargılamadan önce bi sorun niye böle yazıyorsun diyeee...
çünküüü pek çook kez fotolarda gördüğüm hataları kibarca yazmama rağmenn bu adamlardan bi dayak yemediğim kaldı..."sen sanki çookk mu iyi çekiyorsunn..bilmeden konuşuyorsun ... benim fotolarıma böle yorumlar yapmaaa ..altındaki açıklamıyo görmedin mi körmüsün "gibi ve daha kabaca cvplar aldımm
eee ben şimdii ne diye insanları ve kendimi sinirlendireyimki o yüzden sadece eleştiriyi kaldırabileceklere eleştiri yapar gerisine iyi olmuşş der geçerimmmm...
agro öyle diyenelrin fotolarına ısrarla yine bildiğim gibi yazıyorum
bir denetim masası kurmalıyız.
yorumlarında ısrarla "objektif" olamayanlara önce uyarı, sonra ise grup dışı bırakma kararı alalım derim.
objektifleri kim izleyecek?
yine bizler tabii..
agro hoşgeldin aramıza..
abi önce bütün objektifler silinmeli
sonra üye olmak isteyenler bir dilekçe ile başvurmalı son 50 yorumu değerlendirilip objektife kabul edilmeli
bu teklifin anca çoğunluk oylamasıyla alınmalı bence..
yaa şunu düşünüyorum.
önce bu başlıktaki yazıyı değiştireceğim.
yeni bir prosedür düzenlemek lazım..
her başvuran önce incelensin dediğin gibi..
ayrıca başka fikirlerim de var.
Sevgili Mustafa, sen istediğin kadar düzenleme yap, insanlar yüksek dozda yorum kaygısı taşıdıkça hiç bir değişiklik olmayacak. (üzgünüm) ... Aylardır burada "üstadlar teker teker gidiyor" diye feryad ediliyor, kimin umrunda? Zerre kadar hevesim kalmadı ne yorum yazmaya, ne fotoğraf eklemeye, ne de fotoğraf çekmeye...
yasemin sen böyle su koyverirsen taa baştan, zaten kaybetmişsindir, kaybedilmiştir.
bizde ise su koyvermek yok asla..
sen benim 1 kez olsun yorumlarken yalakalık yaptığımı gördün mü?
benim yolum budur; değiştirmem, yılmam, usanmam..
millet beni ilgilendirmez.. ben kendime bakarım.
isteyen gitsin istediğini yalasın yıkasın. o onların sorunu
OBJEKTİF olan kişi de böyle olmalı..
yakında yeni prosedür ve düzenlemeler geliyor.
ama asla başka üyelerin ne yaptığı bizim ilgi alanımız olmayacak.
biz kendimize bakacağız.
Yok Mustafa, ne sana ne de forumda sürekli aktif olanlara ( bu topiğn altına yazıp kaçanlar hariç) karşı olumsuz bir düşüncem, bir güvensizliğim yok. Elbette ki; bildiğimden şaşmam, zaten o yüzden zaten galeri yerine forumda dolanıp duruyorum, kızdıklarım gibi olmadığım için... Benim fikrimdeki insanların çoğu da burada zaten.Bir süre daha böyle iyi... Düzenlemeleri bekliyorum...
İlgili olabilecek konular
-
Objektif Türü Hakkında Yardım
11 Tem. 2021, 22:12 susurluk1981
0144911 Tem. 2021, 22:13
susurluk1980 -
-
Nikon D70 Body İle Uyumlu Objektif Almak İstiyorum
19 Nis. 2018, 16:05 henca
2310224 Nis. 2018, 17:15
ercan43 -
Fx Uyumlu Geniş Açı Objektif Hakkında