Fotoğrafçılık Forumları
Objektif Grubu.. Kapatılmıştır!
Kafanıza göre takılın gari : )
#panctom' tarafından 04.11.2011 02:39:06 tarihinde düzenlendi.
Ne yalan söyleyeyim bu topici yeni gördüm.Merak edip duruyordum bu objektif yazıları nedir diye
Mustafa abi çok güzel bi hareket başlatmışsınız.Sıkılmıştım artık saçma sapan yorumlardan.Sırf bu yüzden yorumlara bakmıyordum uzun zamandır.Fotoğraflara bakıyor eleştrim varsa belirtiyordum...
Ben objektifim zaten..Yazsa da olur yazmasa da..Aranızda olmaktan da mutluluk duyuyorum..
Saygılar..
EVET.. Artık objektif grubunun bir üyelik sayfası var. Az sonra vereceğim linke tıklayın. Ve bu linki sık kullanılanlara veya favori fotoğrafçılarınıza ekleyin. Burada tüm objektif grubu üyelerini bir arada göreceksiniz.
Üyeleri tek tek açın zaman zaman.. Ve LÜTFEN OBJEKTİF ÜYELERİNİN YAPTIKLARI YORUMLARI ZAMAN ZAMAN OKUYUNUZ.
Eğer grup anayasamıza uymayanlar, yaptıkları yorumlarda "beleş alkış" yapanlar görürseniz bildirin.
Direkt olarak objektif üyeliği iptal edilecektir. Uyarı yapılmayacaktır. Çünkü 1 hafta içinde herkese tek tek bu durum haberdar edilecek ve uyarı baştan yapılacaktır.
İŞTE BİZİM SAYFAMIZ ve İŞTE TÜM OBJEKTİFLER..
BURAYA TIKLAYINIZ LÜTFEN
Haydi objektif arkadaşlar..
Biraz hareket
Bu arada yorum sayıları düşük üyeleri de uyaralım.
Ayrıca bugün galeriye eklenmiş bir temsili fotoğrafımız da var
BURAYA TIKLAYINIZ
abi o fotoğrafı da eleştirebilirmiyiz
cıx cıxx olmamış hehehehe
ya ben temsili fotoğrafın sebebini tam anlamadım.o fotoğrag biz antreman yaplım diye mi konuldu yoksa bizi temsilen hayırlı olsun tebrikleri yazacağımız bir fotoğraf mı
Mimar, temsili fotoğrafın sebebi;
forum bölümüne hiç uğramayan onlarca üye var. Onların da bu gruptan haberi olması için bir tür faaliyet.. eleştiriye açık bıraktım ki, anasayfada biraz dönsün deme
abicim beni bu ojektiflik işi pek sarmadı hala objektif yazıp da şakşakçı olanları görünce aynen bööle oluyom
lazthop abarma o kadar bakem
bugün sabah 7 ye kadar bu işle uğraştık gözlerimiz şişti.
1-2 tane arkadaşımız biraz unutmuş eleştirmeyi, onlara da özelden yazdık zaten..
ayrıca, gerçekten güzel eleştiren ve isim olarak sitede çok tanındık olmayan arkadaşlar vardı. Onlara da tebrik mesajı yazdık.
abi ben öyle yorum görürsem o yorumun altına da o objektifi eleştiririm buraya da yazarım o zaman hee ne dersin
yürü be last hope...kim tutar seni..zaten görevlerimizden birisi de bu
"Üyeleri tek tek açın zaman zaman.. Ve LÜTFEN OBJEKTİF ÜYELERİNİN YAPTIKLARI YORUMLARI ZAMAN ZAMAN OKUYUNUZ.
Eğer grup anayasamıza uymayanlar, yaptıkları yorumlarda "beleş alkış" yapanlar görürseniz bildirin.
Direkt olarak objektif üyeliği iptal edilecektir. Uyarı yapılmayacaktır. Çünkü 1 hafta içinde herkese tek tek bu durum haberdar edilecek ve uyarı baştan yapılacaktır." by panctom..
İlgili olabilecek konular
-
Objektif Türü Hakkında Yardım
11 Tem. 2021, 22:12 susurluk1981
0144911 Tem. 2021, 22:13
susurluk1980 -
-
Nikon D70 Body İle Uyumlu Objektif Almak İstiyorum
19 Nis. 2018, 16:05 henca
2310224 Nis. 2018, 17:15
ercan43 -
Fx Uyumlu Geniş Açı Objektif Hakkında