Fotoğrafçılık Forumları
Neden Yorum Alamıyorum
O kadar fotoğraf ekliyorum neden yorum alamıyorum? Anlamadım gitti doğrusu. Olumlu ya da olumsuz hiç eleştiri yazılmaması bu siteden soğutyor insanı. Gittikçe fotoğrafçılık heyacınını kyabettiriyor insana. Allah'tan başka siteler ve fotoğrafçılık ile ilgili yayımlayabileceğim yerler var. Tekrar soruyorum. Olumlu ya da olumsuz neden yorum alamıyorum?
bak şimdi konu nereye geldi
"yaz bana, yazayım sana" mantığından bahsetmedim ben..
yani senin yazdığın kişi, sana geri dönecek demedim.
bak hergün birçok kişi günü "0" ile kapatıyor. git onlara destek ver. ben bundan bahsediyorum.
Ve onlar da az yorum alanlara yazarlarsa bu çark döner.
bu düşünceyi geniş kitleye empoze etmek lazım.. sadece sana anlatmakla da bitmiyor.
Panctomun dediği gibi her gün bir çok kişi "0" yorumla günü kapatıyor.
Onlarda soruyordur neden yorum alamıyorum diye.
Ve sizin fotolaranızdan kat be kat güzel olduğu halde.
Siz gidip yorum yazmazsanız, Ahmet, Mehmet yorum yazmazsa kim yazacak bu yorumları.
Her gün düzenli olarak galeriye girip, son yorum alanlara bakıyorum, üst banda çıkanlara bakıyorum daha sonra kategorileri tek tek inceleyerek yorum yapmaya çalışıyorum.
Özelikle dikkat ettiğim bir konu bana yorum yazan kişiye mutlaka yorumun altında cevap yazıyorum. Ama benim cevabım hiç bir zaman aynı tip cevap olmaz.
Her yorum yazana farklı cevap yazmaya çalışırım.
Benim yorumuma cevap yazıldığında ben mutlu oluyorsam, bende aynı şekilde bana yapılan yoruma cevap yazarım.
Daha aktif olup, yorum yazdıkça arkadaşlar sizi tanıyıp sizin fotolarınızıda inceleyeceklerdir emin olunuz.
Siz yorum yaptığınızda yorumu alan kişi sizin portfolüyünüzü inceleyecektir. Eğer hoşuna giden bir foto olursa yorum yapacaktır.
Lütfen biraz daha fazla zamanınızı ayırınız.
#sultann' tarafından 11.01.2009 21:44:29 tarihinde düzenlendi.
Ama dediğiniz o noktaya geliyor neyse. Bu işi fazla uzatmayalım. Siz de haklısınız bir şekilde. ben de haklıyım bir şekilde. Aynı tas aynı hamam yıkanmaya devam. Siz çok su dökün ben az. Fırsat olursa biraz da yorum yaz. Yaz babam yaz. Anlayana sivri sinek saz, anlamyana davul zurna az.
sultan abla ben kaç gündür bunu anlatacağım diye telef oluyorum ama........
"saldırı" oluyor yazdıklarım maalesef
kaldı ki, bir "öğretmen"..
.................................................................
" Aynı tas aynı hamam yıkanmaya devam et. "
" siz çok su dökün ben az "
-------------------------------------------------------
Hayır anlamadığım aynı hamamda aynı tasla yıkanmak istemiyorsanız başka bir hamam bulursunuz orada yıkanmaya devam edersiniz.
Yorum alamamanızın sebeplerini vakit ayırıp arkadaşlarımız yazmaya çalışıyor
ama siz anlamamaya devam ediyorsunuz.
Sanmayınki başka sitelerde böyle bir soruna bu kadar zaman ayırıp bilgi vermeye çalışırlar.
savage24 dediğiniz gibi konuyu uzatmıyorum ve kapatıyorum.
Ama en son yazdıklarınızı bir öğretmenin yazabileceğine inanmak bile istemiyorum gerçekten .
sultan abla, zaten şuradan belli;
ben bu arkadaştan 9-10 yaş filan büyüğüm. Buna rağmen ilk cevabımda ona "hocam" dedim ve konuşurken "siz" şeklinde hitap ettim.
ama bu öğretmen arkadaş bana "sen" diye geçiştirme bir cevap yazmış.
hadi "sen" veya "siz" önemli değildir.
Burda samimi ortamımızda zaten küçük, büyük birbirimize bırak "sen" demeyi, aile gibiyiz.
Ama bunca kişi yazdı, bu arkadaş hala aynı..
Bu kadar inat ve sabit fikir olunmaz. hele hele bir öğretmen..
Hadi kardeşim hadi.. Otur orda yorum bekle..
Armut piiişş.. aazıma düüşşş...
AHA BURAYA TIKLAYIN VE BİR ARMUT PİŞ'in ÖYKÜSÜNÜ OKUYUN
.
#panctom' tarafından 11.01.2009 23:56:32 tarihinde düzenlendi.
Valla Mustafa Kemal bizler sammimiyetle elimizden gelen gayreti gösterdik.
Ha bu kadar samimi bir ortamı başka yerde bulabilirmi hiçç sanmıyorum.
Evet arkadaşımız anlamamakta kararlı ve sabit fikirli olduğu belli.
Neyse kendi bileceği iştir.
Forumlarda bile o kadar çok teknik bilgiyi bulabilirki.
Soru sorup, sorularına cevap alabilir.
Ama yeterki az su dökünmekle yetinmesin. Yani armut piş ağzıma düş demesin.
Ha bu arada armut pişin öyküsüde pek güzelmiş Mustafa Kemal.
Ellerine sağlık.
Merhaba,
Tekrar bu konuya yazmayı düşünmüyordum. Ama geçenlerde okuduğum bir yorum beni çok etkiledi. Tam da bu konuya uygun. Bir üye diğer bir üyeye yorum yazmış.
Yorum yazanın fotoğraf sayısı: 79 Yorum sayısı: 2586
Yorum alanın fotoğraf sayısı: 16 Yorum sayısı: 2
Gelelim yoruma ve verilen cevaba:
Yorum:
günde 8-10 fotoğrafa yorum yapıyorum. tabi bunu yapabilmek için "bugün eklenenler" içersindeki tüm fotoğrafların küçük haline bakıyorum önce. dikkatimi çekenleri yeni sekmede açıyorum. büyütüp incelediklerimden yoruma uygun bulduklarıma fikir ya da beğenimi belirtiyorum.
yani on yorum için ortalama bir- bir buçuk saat günde. bu bence değerli bir mesai. bu site bir paylaşım sitesi olduğuna göre bir saygı ve katkı aynı zamanda bence.
şuna gelmek istiyorum:
son birkaç gündür hep sizin fotoğraflarınız "top-10" uma girmiş baktımki. bu kötü bir şey değil elbette. bize bu güzel çalışmalarını sunmanız bile keyiftir. ancak siz de biraz daha fazla yorumda bulunsanız paylaşım adına daha güzel olmaz mı?
...
çok güzel bir çalışma yine; demesem olmaz...
___
Verilen Cevap:
.... bey merhaba
öncelikle ,,hemen hemen tüm fotoğraflarımdaki yorumlarınız için tekrar çok teşekkür ederim.mümkün oldukça yorum yazmaya çalışıyorum ama bundan sonra daha fazla yorum için vaki t ayıracağımdan emin olun...
.... bey ben gerçekten üzüldüm...lütfen emin olun fotoğraflarımla ve yorumlarımla bu siteye elimden gelen paylaşımı yapacağımdan...
Saygılarımla...
Umarım yorum yapanlarla yapmayanlar, yoruma alanlarla almayanlar arasındaki fark daha net anlaşılmıştır.
Kişilerden habersiz bu yorumu paylaştığım için herkesten özür diliyorum.
Ben konuyu kapatmak için öyle yazdım.
sultan abla ben kaç gündür bunu anlatacağım diye telef oluyorum ama........
"saldırı" oluyor yazdıklarım maalesef
kaldı ki, bir "öğretmen".. derken tırnak içinde yazdıklarınız ne oluyor?. Kinaye değil mi? Buna saldırı demiyorum siz karar verin. Ben öğretmensem sen bana hocam demek zorunda değilsin. Burası benim okulum değil. Eğer öğreten sensen ben sana hocam derim. Ama öğretmek için öğrenmek lazım. Sen dediğim için de kusura bakma. Bu arada Sayın da demiştim ama o kısmı okumadın galiba. Nesnel olmak lazım değil mi? Yaptığım hatalar kadar doğruları mı da gösterin. Eleştririnin mantığı budur. Bir eleştiri ne övgü ne yergidir. Hem ben burada 1,5 saat geçirecek zamanım pek olmuyor. Bu arada hemen şöyle de demeyin. Maden zamanın yok o zaman da yorum alamazsın kardeşim.
Bu arada ben bir milyon kişi ile de yazışabilirim. Farketmez. Bir milyon kişi şöyle diyor diye öyle yapacak da değilim. Çünkü bu bir milyon kişi daha benim ne demek istediğimi anlamamış ki.
Neden yorum alamadığınızı ben tekrar söylememe gerek yok tüm yazılanları okuduktan sonra... tekrar ilk sayfada yazdıklarımı okuyunuz.
Serbest piyasa ekonomisinin nasıl çalıştığını bilir misiniz savage?
Para ne kadar dönerse o kadar işler ekonomi,buradaki fotoğraf paylaşımı da öyle,ama biribimize karşııklı vermek gerekmez önemli olan bir döngünün içine dahil etmek.
Ben fotoğrafıma 4-5 yorumdan az alırsam üzülüyorum çünkü fotoğraf sayıma göre 4-5 kat yorum yapmışım insanlara.ama %90ını da dolu dolu yaptım.
Size hiç yorumum denk gelmiş midir bilmiyorum ama,eğer ki benim yaptığım bir yorumdan kendinize pay çıkaramayacaksanız sitenin mantığını iyi kavramamışsınız demektir.
Bana eline sağlık tebrikler diyenlerden bile birşeyler anlayabiliyorum.
Fotoğraflarınız,yorum almıyorsa ya insanlar tarafından kayda değer görülmüyordur.
yorum alıyor ama sizi üzecek kadar az ve niteliksiz yorum alıyorsa da bu ne yazık ki sizin kendinizi ifade şeklinizin azlığındandır.
Son olarak bir de fotoğraflarınızı sabah saatlerinde eklemeyi deneyin tüm gün bugün eklenen fotoğraflar sayfasında yer alacağından daha çok izlenme ve belki yoruma kavuşabilir.
İlgili olabilecek konular
-
D7000 Otomatık Modda Cekım Yapmama Nedeni Nedir
05 Eyl. 2024, 22:41 e.koksal
369806 Eyl. 2024, 18:13
mete007 -
-
Fujı 340 2 Banyo Ilac Bozuluyor Nedenı
20 Kas. 2021, 15:51 serdar0468
2192226 Oca. 2023, 20:22
mete007 -
Youtube [küfürlü] Yorumları Silme Engelleme