Fotoğrafçılık Forumları
Sony Dsc R1 2. Bölüm. Yorumlar.
Arkadaşlar Sony DSC-R1 Test İlk İzlenimler topiği sayfa okunma sayısının 51000 e mesaj sayısınında 3500 e yaklaşmasından dolayı kullanımı zorlaşmış sayfalar çok yavaş açılmaya başlamıştı.Son sayfada yaşanan sayfa yapısındaki bozulmadan sonra topiğe 2 bölüm yorumlar adı altında devam etme zorunluluğumuz doğdu.Bundan sonra mesaj ve örnek fotoğraflarımız bu başlık altında devam edecek.
Kamuoyuna duyurulur.
Sony DSC-R1
#as' tarafından 18.08.2006 00:15:37 tarihinde düzenlendi.
Ah İlker ah.Bu satıcılar insanı sevmek(!) için yer arıyorlar.
Sende de bendeki AW4'den olmasına sevindim.Demek ikimizde bag'daşız.
Sizin İngilterede çok kar koyuyormuş kardeşim
cantadasiz artik kivanc..
burada hersey kazik kivanc.. 60 pound olayini espri olsun diye soyledim.. cantayi da ya 40 pound'a ya da 45 pound'a almistim, tam hatirlayamiyorum dogrusu.. ama her iki halikarda da turkiye fiyatindan fazlaymis..
İlker ilk defa İngiltereden ucuza aldım bir malı
Bu tarihe geçecek bir durum.Hmede Teknosadan.Bilirsiniz Teknosa bu gibi konularda meşhurdur.
gercekten tarihe gececek bir olay bu..
kivanc ben ama bir dukkandan almistim, internetten degil.. internetten alacak olsaydim cok daha ucuza alabilirdim..(sen de internetten almadin biliyorum.. ama burada internet ile normal dukkan fiyatlari arasinda korkunc farklar oluyor.. iscilik cok pahali oldugunndan da dukkanlarda fiyatlar tavana vuruyor..)
ama herseye ragmen ucuza almissin..
benim almayi dusundugum tek canta, o kata r103 dogrusu.. fuarda incelemistim, harika dogrusu..
bizim cantalardan kamerayi cikar, koy cok zor oluyor dogrusu..
Demek işçilik ha
Şimdi anladığım kadarıyla internette satılanlar fabrikada üretiliyor,dükkanlarda satılanlar ise el işçiliği ile...
Özel yapım olduğu için dükkandan almalısın.100 sene sonra hala sıfır gibi duruyor olursa,çok para eder melet
Şaka bir tarafa anladım demek istediğini.Çalışanların kazançları ve kira,elektrik,telefon harcamalarıda ekleniyordur bu fiyata haklı olarak.
ben de tam; "haydaaaa.. ben ne diyorum kivanc ne diyor" diye oynatmaya baslamistim ilk cumlelerini okuyunca kivanc..
evet sonucta, kira ve calisan paralari eklenince fiyat artiyor.. ama internetten arastirma yaparak, mesela jessops'a gidince, sana internetteki fiyattan veriyorlar.. price match olayi.. ben hep boyle aliyorum.. ama canta olayinda bakmamistim.. 70-200'u aldigim gun almistim cantayi.. o gune kadar canon 350d'nin kendi orijinal cantasini kullaniyordum..
İlker hoş geldin hocam özlettin kendini.
Mail kutuna bir bak epey birikmiş olmalı
Mimarca fotoğrafın hakikaten güzelmiş.
İlker Kıvanç sana kazıklanmışsın demek istemiş. Yazdıklarının meali bu.
ilker hosgeldin abi, ne tatilmis ya bitmedi birturlu.. tamron nasıl
Erhan sende makinende Kontrast ve keskinlik ayarlarını + konumuna getir.Ayrıca AGCS yi sadece ters ışıkta çekeceğin fotoğraflarda detay kaybını önlemek için kullan.
Merhaba Adnan,
Yukardaki satırları senin 73. sf. daki tavsiyelerinden alıntıladım. Ben keskinlik ayarını + da denemiştim. RAW da biraz gren veriyor. Acaba benden mi kaynaklanıyor, bilemiyorum.
Ayrıca Jpeg çok fazla tad vermiyor. Sanki eksik pozlanıyor. Yani biraz karanlık geliyor bana.Sürekli manuel kullanıp Raw dan tiffe veya jpege daha tatminkar sanki.
Açık havada manzara çekimleri için diyeceğim yok.
R1' i kullanan arkadaşlar, gölgede renkli bir sayfa çekerek denerlerse sonuçları paylaşırız.
İlgili olabilecek konular
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
232529 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
Sony Zve-10 İçin Lens Önerisi
27 May. 2024, 10:30 zeynelvardar
0112327 May. 2024, 10:30
zeynelvardar -
-
Nikon D5000 Yerine Nikon D3200 D7000, Canon 600d, Sony A58
27 Oca. 2022, 20:01 muharremuzun
1211119 Eki. 2022, 18:24
fedayi_86 -
Sony Up Cr-10l Snaplab Termal Fotoğraf Baskı Makinesi
25 Ara. 2021, 20:32 mtuncel06
0291325 Ara. 2021, 20:33
mtuncel06 -
Canon Eos Rp Den Sony A7r III E Geçmek ???
12 Şub. 2021, 10:30 arkonac
1316514 Şub. 2021, 16:41
mete007 -