Fotoğrafçılık Forumları
Sony Dsc R1 2. Bölüm. Yorumlar.
Arkadaşlar Sony DSC-R1 Test İlk İzlenimler topiği sayfa okunma sayısının 51000 e mesaj sayısınında 3500 e yaklaşmasından dolayı kullanımı zorlaşmış sayfalar çok yavaş açılmaya başlamıştı.Son sayfada yaşanan sayfa yapısındaki bozulmadan sonra topiğe 2 bölüm yorumlar adı altında devam etme zorunluluğumuz doğdu.Bundan sonra mesaj ve örnek fotoğraflarımız bu başlık altında devam edecek.
Kamuoyuna duyurulur.
Sony DSC-R1
#as' tarafından 18.08.2006 00:15:37 tarihinde düzenlendi.
Arkadaşlar merhaba...
Bende bir R1 alarak sizlerin arasına katıldım. Gerçi forum a "Sony Dsc R1 Makina Aldım Ama;" diye bir konu açmıştım ama anladım ki yanlış yere açmışım. Gerçek dünya burasıymış. Konuma cevap yazan arkadaşlarıma teşekkür ederim özellikle "mimarca" arkadaşıma.
Bu dünya garip ve gizemli bir dünya. Makinayı alarak iş bitmiyormuş bunu çok iyi anladım.Elimde bir güç var ama kontrolsüz. Bunu da olumlu hale getirmeyi çok istiyorum.Ama dezavantaj ım hala türkçe kullanım klavuzumun gelmemiş olması. Klavuzuma kavuşunca eminim bu işten daha keyif alacağım. Klavuz um geldikten sonra öğrenmeye, öğrendikçe de siz değerli arkadaşların tecrübelerine ihtiyac duyacağım.
Birde bir sırt çantasına ihtiyacım var. Ben bir tane buldum ama biraz pahalı ancak çok amaçlı bir çanta.
http://www.kamerithalat.com/urun.asp?id=967
çanta ile ilgili düşünce ve önerilerilerinize ihtiyacım var...
teşekkürler...
herkese selamlar arkadaslar.. [>:D ]
....
serkan, o cantayi daha once gormedim ama guzel birseye benziyor dogrusu.. bu arada foruma hosgeldin..
o canta ile laptop'u da tasiyabiliyormussun.. fakat hereye laptop tasiyacagini hic zannetmiyorum dogrusu.. ben de canta bakarken kendime, laptop'u da tasisin istiyordum; ama gel gor ki ufacik cantaya bir makine ile iki tane lensi atip da iki saat yurudukten sonra, of pof cekmeye basliyor insan..
laptop'unu evde birakman cok daha mantikli eger ki gercekten ihtiyacin olmayacaksa..
benim sana tavsiye edecegim canta, verdigin sitede de var, ama fiyati biraz daha pahali ; kata r103.. cantanin kendisi belki fotografda o kadar da albenili gorunmuyor ama cantayi bir gorsen, yersin valla..
http://www.kamerithalat.com/urun.asp?id=893
alacagin cantanin kullanisli olmasi cok onemli..
benim su ana kadar gordugum en baba canta kesinlikle kata r103.. tek kelimeyle mukemmel bir canta.. kamerayi kolayca acip cikarabiliyorsun.. cantanin kendisi inanilmaz kalitede; yuzyillarca kullanilacak cinsten..
imkanin varsa, mutlaka kata r103'u bir dukkanda gor.. cantayi gormeden almak pek de saglikli olmaz..
cantanin icine koyacagin her turlu iviri ziviri dusun, ona gore ic hacminin uyup uymayacagini hesapla.. (laptop koyma ama sakin.. )
.........................
millet napiyorsunuz ne ediyorsunuz?
ilker nerelerdesin sen ya kacak mısın nesin? geldin mi tatilden?
geldim bulent.. menorca'daydim.. tatile ciktim, haber vermedim.. buyuk bir kabahat dogrusu.. adnan'a soylemistim ama kimseye soylememis sanirim..
neler yapiyorsunuz bari? forumda neler konusuldu ben yokken?
ilker hoşgeldin.tatile gittiğini adnan abi söyledi.nasıl gecti tatil.kötü gececek hali yokya....
Mimarca inadına mı yapıyorsun?
Öyle güzel yerlerin fotoğraflarını yüklüyorsun bizim hevesimizi kursağımızda bırakıyorsun.
İlkerin tuzu kuru tamamda ya biz?
osmanlı bura bızım sıtenın on kısmı(:
ya bu arada bende canta almadım ama dıyorumkı r1 ı bır sırt cantasına atım ole tasırım.... olmazmı
Mimarca R1 başarısını sizin sitede göstermiş.Ellerine sağlık.
Ben geçtiğimiz haftasonu makinama çanta aldım.Benim fuji marka çantam vardı ancak 9500'ü ancak sığdırabiliyordum.Şimdi ise öyle güzel bir çanta aldım ki,zaten amacımda ileride alacağım DSLR'yi ve lenslerini sığdırmak olunca bu model benim için kaçınılmaz bir fırsat oldu.
Teknosadan 89 ytl'ye aldım.Bu fiyata yurtdışında bile yok.Orada bile daha pahalı.Markası lowepro.
İnan lowepro türkiye temsilcisi bile bu çantaya 105YTL fiyat biçmiş
Düşün artık gerisini...
Markası ve modeli;
Lowepro Nova AW4 !
İnternetten incelemeni tavsiye ederim.Hatta gidebilirsen makinanıda yanına alıp teknosaya bakmanı tavsiye ederim.Orada makinanı içerisine koyarak bir incelersin,olmaz mı?
gantry selam.. valla ilk hafta iyiydi, ama ikinci haftanin sonuna dogru biraz baymaya basladi.. en guzelinin 10 gunluk tatil olduguna karar verdim ben de..
tabii eve donunce ve buz gibi havayla karsilasinca; "ah keske donmeseydim" diyor insan..
....
erhan, oyle sirt cantasina atmaya falan kalkma, cizersin makineyi valla..
....
kivanc bu ne sanstir boyle.. bende de nova AW4 var.. kullanisli bir canta gercekten de.. ben 40 pound'a almistim sanirim.. ama lowepro ingiltere temsilcisi 60 pound demis; dusun sen artik gerisini..
İlgili olabilecek konular
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
232529 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
Sony Zve-10 İçin Lens Önerisi
27 May. 2024, 10:30 zeynelvardar
0112327 May. 2024, 10:30
zeynelvardar -
-
Nikon D5000 Yerine Nikon D3200 D7000, Canon 600d, Sony A58
27 Oca. 2022, 20:01 muharremuzun
1211119 Eki. 2022, 18:24
fedayi_86 -
Sony Up Cr-10l Snaplab Termal Fotoğraf Baskı Makinesi
25 Ara. 2021, 20:32 mtuncel06
0291325 Ara. 2021, 20:33
mtuncel06 -
Canon Eos Rp Den Sony A7r III E Geçmek ???
12 Şub. 2021, 10:30 arkonac
1316514 Şub. 2021, 16:41
mete007 -