Fotoğrafçılık Forumları
Sony Dsc R1 2. Bölüm. Yorumlar.
Arkadaşlar Sony DSC-R1 Test İlk İzlenimler topiği sayfa okunma sayısının 51000 e mesaj sayısınında 3500 e yaklaşmasından dolayı kullanımı zorlaşmış sayfalar çok yavaş açılmaya başlamıştı.Son sayfada yaşanan sayfa yapısındaki bozulmadan sonra topiğe 2 bölüm yorumlar adı altında devam etme zorunluluğumuz doğdu.Bundan sonra mesaj ve örnek fotoğraflarımız bu başlık altında devam edecek.
Kamuoyuna duyurulur.
Sony DSC-R1
#as' tarafından 18.08.2006 00:15:37 tarihinde düzenlendi.
Buffalo anlattıklarına katılıyorum.
Sadece R1'de titreşim önleyici olmadığını söylemeliyim.
Bunun dışında bende bir DSLR almak isterim.Evet R1 için deliriyordum.Hala daha beğiniyorum fotoğraflarını.Ancak burada uzun vadede düşündüğümde,eğer para biriktirip Sony R1 alırsam,bir süre sonra onunda beni kesmeyeceğini anlayacağım.Ve tekrar para vermek durumunda kalacağım.
DSLR kit lens ile almak mantıklı.Bu lens ile verim alamazsaın,üzerine dünya parası verip pahalı lens almak gerek diye düşünürdüm önceleri.Ancak Ömer'in de fotoğraflarla ve yorumuyla teyit ettiği gibi prime lensler uygun fiyatlara satılıyor.Adnan abide bu lensleri beğeniyor.
DSLR alırken markaya önem verilmeli.Bilhassada lens çeşitliliği ve uygun fiyatlı olmasına.
Canon ve Nikon'dan DSLR sınıfında şaşmamak lazım.Sony için ise ileride lens çeşitlerini ne derece geliştireceğini bilmiyorum.Bekleyip görmek lazım.
Malcom selam.Bak ben geldim,hani İlker nerede?
osmanlı forumda hic muhabbet donmuyor bugunlerde bilmiyorum tatilde mi millet nedir
Sizlere Çeşme'den çok hoş fotoğraflar göstereyim diyeceğim ama yüklemeye üşeniyorum.En az 1 saatimi alacak çünkü.Ancak birkaç tane tadımlık yükleyeceğim kısmet olursa,bu akşam.
buffalo yazdıklarında çok haklısın.Özellikle R1 in iki arada bir derede sıkışmışlığı konusunda sana hak veriyorum.
Malcom bende artık makine olmadığına göre senin fotoğraflarını bekliyoruz.Site de sanırım tatil mevsimi olduğundan bu kadar sakin.
Kıvanç nasıl yeni makinandan memnunmusun.Şu fotoğrafları artık paylaşta Çeşmeyi en azından fotoğraflarla görelim.
Bende makina olmadığı için hiç bir yere gidesim gelmiyor.
Peki Adnan abi senin hatırına paylaşıyorum.Az sonra geliyor.
iste r1 ile cekilmis bi fotograf daha topic i ben ayakta tutuyom valla. nasıl olsa tatil haram bize
Malcom eline sağlık çok güzel bir fotoğraf, topic sana minnettar.
Arkadaşlar selam Beni hatırladınızmı?
Sony Dsc R1 Test. 2. Bölüm.R1 Strikes Back forumuna hiçbir katkıda bulunamadığım için üzgünüm. son 1-2 saatimi emek verdiğiniz 63 sayfayı okumak için harcadım. Topicde ki espri dozu yükselmiş ki Hollywood yapımlarında da sıkca karşılaştığımız bir durumdur bu. tabi sonlara doğru AS'ın acı kaybıyla sarsıldım ve hırsızlara okkalı bir küfür savurdum. Bundan sonra topic'i ihmal etmemeye çalışacağım. Daha önce gönderdimmi bilmiyorum ama iki fotoğrafla tekrardan merhaba diyelim.
sevgili muratsen hic gelmemeden gec gelmek daha iyidir. ilk fotografını daha oncede yayınlamıstım ve ben cok begenmistim. son gonderdigin fotograflarda bi o kadar hos. artık makinası olmayanlar kıskansın mı yoksa sony r1 fun club a mı kossun bilmiyom. adnan abiyide dslr piyasasına kaptırdık muratsen.
Murat nerelerdesin.
Topiğe sadece malcom fotoğraf yetiştirmeye çalışıyor.Ona destek lazım.
Gerçi bu sayede Malcom da işi kaptı.
Bende artık makina olmadığı için nöbeti devir teslim zamanı geldi.
İlgili olabilecek konular
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
232329 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
Sony Zve-10 İçin Lens Önerisi
27 May. 2024, 10:30 zeynelvardar
0112327 May. 2024, 10:30
zeynelvardar -
-
Nikon D5000 Yerine Nikon D3200 D7000, Canon 600d, Sony A58
27 Oca. 2022, 20:01 muharremuzun
1210419 Eki. 2022, 18:24
fedayi_86 -
Sony Up Cr-10l Snaplab Termal Fotoğraf Baskı Makinesi
25 Ara. 2021, 20:32 mtuncel06
0291325 Ara. 2021, 20:33
mtuncel06 -
Canon Eos Rp Den Sony A7r III E Geçmek ???
12 Şub. 2021, 10:30 arkonac
1316214 Şub. 2021, 16:41
mete007 -