as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

Sony Dsc R1 2. Bölüm. Yorumlar.

Arkadaşlar Sony DSC-R1 Test İlk İzlenimler topiği sayfa okunma sayısının 51000 e mesaj sayısınında 3500 e yaklaşmasından dolayı kullanımı zorlaşmış sayfalar çok yavaş açılmaya başlamıştı.Son sayfada yaşanan sayfa yapısındaki bozulmadan sonra topiğe 2 bölüm yorumlar adı altında devam etme zorunluluğumuz doğdu.Bundan sonra mesaj ve örnek fotoğraflarımız bu başlık altında devam edecek.

Kamuoyuna duyurulur.

Sony DSC-R1

#as' tarafından 18.08.2006 00:15:37 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 11 Temmuz 2006, 22:56 - İp: 85.***.**3.16
makulmurat
makulmurat (üye)
İstanbul / Amatör

ılker haklısın bende farkındayım da cocuk durmuyor bır saga bır sola 20 tane fotografdan ancak bır ıkısı guzel oluyor bazen kadraj guzel ama fotografdada netlık problemı oluyor.
Ama gayretlıyım pes etme yok

Tarih: 28 Kasım 2006, 11:39 - İp: 212.***.**3.10
as
as (Üye)

Murat bebeğin fotoğrafında netlik hareketten dolayı biraz bozuk olsada özellikle ten renginin çok güzel aktarıldığı ortada.Ayrıca yirmide bir başarılı bir oran.

Tarih: 28 Kasım 2006, 14:09 - İp: 88.***.**4.249
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

bulent benim mi sakli fotograflarim var?.. yok hocam nerede.. sakli param var, sakli fotografim yok..
...
adnan, yani r1 yine basarmis diyorsun oyle mi?.. yok abi alacagim sonunda bir tane r1..

Tarih: 30 Kasım 2006, 05:29 - İp: 86.***.**0.120
as
as (Üye)

İlkerin fotoğrafları Newyork ta Modern sanatlar müzesinde sergileniyor Bülent ,niye burda sergilesin'ki.

İlker yükle hadi bir kaç fotoda Bülent görsün yanlız cep telefonu ile çektiklerinden değil.

Tarih: 30 Kasım 2006, 16:41 - İp: 85.***.**6.94
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

adnan hani aramizda kalacakti?..
arkadaslar yuklemek isterdim birkac fotografimi ama, surpriz olsun istiyorum..

Tarih: 30 Kasım 2006, 21:23 - İp: 86.***.**0.120
malcom
malcom (üye)
İstanbul / Amatör

ilker sen bir yıldır supriz yapacaksın ama yok bi icraat. aldıgın lensler elinde mi patladı makinanın keskinligi mi berbat nedir anlamadık gitti. yok yani dunyanın bilgisine sahipsin ama fotograf cekmeye gelince en once sen ortadan kayboluyorsunn

Tarih: 1 Aralık 2006, 20:21 - İp: 88.***.**0.249
muratsen
muratsen (üye)
Kocaeli / Amatör

FLAŞ! FLAŞ! FLAŞ!
R! UCUZLAMIŞ!?
Arkadaşlar Teknosa'nın internet sitesinde Sony R1'in fiyatı 809 YTL olarak görünüyor. Arayıp okeylettridim. müşteri temsilcisi fiyat doğru diyor ama stoklarda yok bu bir hinlikmidir, nedir? Fakat diğer satıcı sitelerinde bir hareket yok!!!!

R1 Teknosa linki

Tarih: 2 Aralık 2006, 20:40 - İp: 85.***.**6.30
dtcan
dtcan (üye)
Tekirdağ / Amatör

Murat o fiyat olmasına imkan yok. Stoğa girdiğinde normal fiyata gelir. Fiyatı ciddiye alma. Birçok firma aynı şeyi yapıyo internette.

Tarih: 3 Aralık 2006, 12:35 - İp: 88.***.**5.124
makulmurat
makulmurat (üye)
İstanbul / Amatör

AS selam

BIr sorum olacak, sony r1 ı ılk aldıgında cektıgın resımlerını numarası kactan baslamıstı.. Ben R1 ı alırken, teshır makınesı oldugu ıcın 1580 lıraya (10 taksıt pıyasada taksıtlı 1900 cıvarıda ıdı) aldım. Satıcı makınenın hıc kullanılmadıgın soylemıstı, gercektende makınede en ufak bır cızık yoktu. Ama forumda okuduklarımdan (bende resımler _DSC8400 cıvarında basladı) bu rakam sankı bu makıne 8400 resım cekmıs gıbı gorunuyor....Eger oyleyse Aras foto dan almıstım makıneyı satıcı ıle gerekırse Sony Eurosa ıle konusacagım....

Tarih: 3 Aralık 2006, 22:49 - İp: 85.***.**4.203
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

murat eger uzun zaman once aldiysan, degistirmeleri imkansiz.. ki teshir makinesi aliyorsun zaten, mutlaka ki gelen musteriler denemislerdir defalarca..
ama bence korkulacak bir durum da yok.. cunku dslr gibi perde omru olayi yok..

Tarih: 4 Aralık 2006, 03:47 - İp: 86.***.**0.120