merhaz
merhaz (üye)
Şırnak / Amatör

Sony Alpha A100 Fotograf Galerisi

değerli sony a100 kullanıcıları..bildiğiniz gibi DSLR/SLR-LİKE SATINALMA REHBERİ dediğimiz sayfa dahada genişletilmiş bulunmaktadır.bu sayfada sony a100 fotografları için bir sayfanın açılması,yeni makina alacak veya makina arayışı içinde olan arkadaşların sadece fotograf incelemesini yaptıktan sonra daha sağlıklı karar vereceklerine inanıyorum..
cüneyt OCAKLILAR ve H.BAYKAL üstadlarımızın açtıkları sony inceleme sayfalarının,sony a100 kullanıcılarınında aktarmış oldukları bilgiler, kullanıcılara eşsiz bilgiler sunmaktadır. bu bilgilerin ders niteliğinde olduğuna inanıyorum.bu sayfaların teknik bilgilerin konuşulduğu sayfalar olarak kalması daha yararlı olur düşüncesindeyim. fotografların ise bu yeni açtığımız sayfada yayınlanması bence daha güzel olacaktır.yani bu sayfa sadece fotografların yayınlanması amacı ile açıldı.
mesut abinin bu önerisi bana oldukça mantıklı geldi.diğer sony a100 kullanıcılarınında beğeneceğine inanıyor ve ilk fotografı yüklüyorum
NOT:yükleyeceğimiz fotografların en fazla 800 piksel boyutunda olması sayfa düzeni açısından daha sağlıklı olacaktır..fotoğraf bilgilerinide yayınlamamız izleyiciler açısında daha faydalı olacaktır.slm.lar

#merhaz' tarafından 16.03.2008 03:31:41 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 27 Haziran 2007, 13:49 - İp: 85.***.**0.211
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

havai fişek için kesin bir exif veremeyiz, önceki sayfalarda benim çok uzaktan çektiğim bir tane vardı, 1/100 gibi bir şeydi ya da ben öyle anımsıyorum. patladığı anı yakalamak kolay aslında, vizörden takip edip basmak yeterli , çünkü zaten asıl etkisini 1-2 saniye içinde gösteriyor.
şehir ışığına bağlı olarak değişir ama bulb, ya da uzun pozlamaya gerek yok.
ama fantazi olsun diye 30 sn pozlama denenebilir , havada akan ışıklar filan

Tarih: 7 Eylül 2007, 15:58 - İp: 81.***.**7.49
fipar
fipar (üye)
Afyonkarahisar / Meraklı

Makedonya Kalkandelen Alaca Cami

Arnavutluk'ta çöp hizmetlerini gören Kadın İşçiler:

Makedonya'da Katıldığımız bir Düğünden...

Fotoğraf Değerini Bilmem Ama dükkanının klimalı olduğunu yazmış bir avukat bürosu ("etlerimiz buzdolabındadır" gibi)

Üsküp'te meşhur fırında kurufasülye:

Geniş Açı İle Gazi İsa Bey Camii İçi

Bu da avlusundan:

Üsküp de bir han içi:

#fipar' tarafından 07.09.2007 17:25:07 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 7 Eylül 2007, 16:09 - İp: 88.***.**8.161
acemiaslan
acemiaslan (üye)
İstanbul / Meraklı

geniş açı fotoğrafı harika olmuş tebrikler.

Tarih: 7 Eylül 2007, 16:29 - İp: 212.***.**5.19
warwick
warwick (üye)
Yurtdışı / Amatör

Emrah bey havaii fisek fotolari icin exif verilir aslinda soyle diyim. Tripoda makinayi kurun, focusu manuel olarak sonsuza alin, havai fisek baslamadan once kabloyla bulb modunda basin ve havai fisek patladiktan sonrada birakin. Ama en iyisini isterseniz siyah bi karton bulun, makinenin onune cekmeye basladiginizdan andan itaberen tutun havai fisekler ciktiginda kaldirin gittigi zmanda tekarar koyun ve son olarak shutterdan elinizi cekip bitirin.

Buarada dogru diyafram 5.6 civaridir. Tabiki duruma gore butun bu ayarlar az bucuk oynar..

Turgay bey ikinci fotografi cok begendim, cok guzel, elinize saglik.

#warwick' tarafından 07.09.2007 22:04:05 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 7 Eylül 2007, 22:02 - İp: 137.***.**8.43
dentist444
dentist444 (üye)
Malatya / Amatör

2 Hakan ada verdikleri bilgiden dolayı teşekkür ederim ne yazıkki şimdilik kumanda yok artık bas çek idare edecez

Tarih: 7 Eylül 2007, 22:31 - İp: 88.***.**7.173
dentist444
dentist444 (üye)
Malatya / Amatör

http://www.imageshack.us/

Tarih: 7 Eylül 2007, 22:32 - İp: 88.***.**7.173
dentist444
dentist444 (üye)
Malatya / Amatör

Tarih: 7 Eylül 2007, 22:34 - İp: 88.***.**7.173
dentist444
dentist444 (üye)
Malatya / Amatör

Tarih: 7 Eylül 2007, 22:39 - İp: 88.***.**7.173
warwick
warwick (üye)
Yurtdışı / Amatör

Emrah Bey cok guzel hdr calismalari olmus, ozellikle sonuncusu muthis. Yalniz ilk ikisinde ozellilede secilmis olabilir ama bence biraz saturation ve kontrast fazla kacmis ozellikle ikincisi. Renkleri bukadar on plana cikarmak fotografraki dogalligi yokedebilir.

Tarih: 7 Eylül 2007, 22:51 - İp: 137.***.**8.43
warwick
warwick (üye)
Yurtdışı / Amatör

Marc Jacobs parfum reklam cekimleri

Tarih: 7 Eylül 2007, 22:56 - İp: 137.***.**8.43