merhaz
merhaz (üye)
Şırnak / Amatör

Sony Alpha A100 Fotograf Galerisi

değerli sony a100 kullanıcıları..bildiğiniz gibi DSLR/SLR-LİKE SATINALMA REHBERİ dediğimiz sayfa dahada genişletilmiş bulunmaktadır.bu sayfada sony a100 fotografları için bir sayfanın açılması,yeni makina alacak veya makina arayışı içinde olan arkadaşların sadece fotograf incelemesini yaptıktan sonra daha sağlıklı karar vereceklerine inanıyorum..
cüneyt OCAKLILAR ve H.BAYKAL üstadlarımızın açtıkları sony inceleme sayfalarının,sony a100 kullanıcılarınında aktarmış oldukları bilgiler, kullanıcılara eşsiz bilgiler sunmaktadır. bu bilgilerin ders niteliğinde olduğuna inanıyorum.bu sayfaların teknik bilgilerin konuşulduğu sayfalar olarak kalması daha yararlı olur düşüncesindeyim. fotografların ise bu yeni açtığımız sayfada yayınlanması bence daha güzel olacaktır.yani bu sayfa sadece fotografların yayınlanması amacı ile açıldı.
mesut abinin bu önerisi bana oldukça mantıklı geldi.diğer sony a100 kullanıcılarınında beğeneceğine inanıyor ve ilk fotografı yüklüyorum
NOT:yükleyeceğimiz fotografların en fazla 800 piksel boyutunda olması sayfa düzeni açısından daha sağlıklı olacaktır..fotoğraf bilgilerinide yayınlamamız izleyiciler açısında daha faydalı olacaktır.slm.lar

#merhaz' tarafından 16.03.2008 03:31:41 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 27 Haziran 2007, 13:49 - İp: 85.***.**0.211
merhaz
merhaz (üye)
Şırnak / Amatör

hakan sen yaşlanıyorsun galiba
ben senden daha yaşlı olmama rağmen ankarayı ilk günkü gibi seviyorum
bence ankara tr nin ötesinde bir şehir,kent,metropol

Tarih: 6 Eylül 2007, 23:17 - İp: 88.***.**8.244
nemru_t
nemru_t (üye)
Ankara / Meraklı

birkaç foto daha..yine makineden ne cıktıysa odur.hiç bir mudahale yok.

Tarih: 7 Eylül 2007, 10:56 - İp: 85.***.**9.24
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

süheyl yaşlanıyorum ben sahiden

ya çankaya bütün olarak süperdir.

kurtuluş,kolej,bahçeli,emek ankaray hattı gibi oldu ama...ben severim bu muhitleri. tunalıyı çok severim. kavaklıdere yi çocukluğumdan beri severim trt ankara televizyonu kavaklıdere ankara 96 da ankarada okumaya başlayınca ilk hafta gidip görmüştüm orayı....

ama mesela keçiören, ulus, batıkıentten nefret ederim. hele eryaman, öğrenciyken kalmıştım 6 ay , bunalıma girdim o semtte ben

kızılay a mecburen uğruyorsun ama uzak durmaya çalışıyorum oradan.

Sedar güzel fotolar

Tarih: 7 Eylül 2007, 11:14 - İp: 81.***.**7.49
nemru_t
nemru_t (üye)
Ankara / Meraklı

allamın tikisi saydıgı yerlere baqq.eksikler var hakan arjantin-bilkent filan

Tarih: 7 Eylül 2007, 11:21 - İp: 85.***.**9.24
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

sedar, 96 da girdim ankara ya, okul cebecide, o nedenle alıştım oraya, sessiz sakin bir yer, arada eryaman da kaldım 6 ay, parasız öğrenci durumları sonra kolej e yerleştim, bir sürü yer değiştirdim halen cebecideyim, orada oturuyorum. ama çok sık şehir dışına çıkıyorum ve bazen 1 ay filan kalıyorum.

2004-2007 arasında epeyce uzak kaldım ankara dan ama işte artık kesşn dönüş yaptım ama ilk fırsatta tüeceyim buradan

Tarih: 7 Eylül 2007, 12:01 - İp: 81.***.**7.49
nemru_t
nemru_t (üye)
Ankara / Meraklı

yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

eevveeett sevgili bufalo hakandan kısa bir özgeçmişi aldıkdan sonra umarım kısmeti açılır deriz

Tarih: 7 Eylül 2007, 12:32 - İp: 85.***.**9.24
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

ben deniz kenarında sesiz sakin bir kasabada yaşasam iyi olur

ya övüp durmayın şu ankara yı, madem o kadar iyi foto çekmeye neden sanayi sitesine gidiyorsunuz yok işte bir şey yok

neyse boşverin, yakında tamamen kurtulacağım zaten

hadi foto filan yükleyin ben foto çekmiyorum artık

Tarih: 7 Eylül 2007, 13:12 - İp: 81.***.**7.49
dentist444
dentist444 (üye)
Malatya / Amatör

arkadaşlar bir sualim var sizlere havaifişek çekerken bulb modunda makinanın ayarları falan nasıl olmalı diyafram iso vs vs

Tarih: 7 Eylül 2007, 13:49 - İp: 88.***.**0.232
nemru_t
nemru_t (üye)
Ankara / Meraklı

demedim bilmiom ama bakmak lazım.
haaqaannn inşallah ankaradan ayrılamazsın emi.

Tarih: 7 Eylül 2007, 14:58 - İp: 85.***.**9.24
acemiaslan
acemiaslan (üye)
İstanbul / Meraklı

nemru_T küçük bir toz problemi mi var?bana mı öyle geliyor.?

bu arada İstanbul bir fotoğrafçı için yaşanılası şehirdir. üstüne tanımam.

Tarih: 7 Eylül 2007, 15:40 - İp: 212.***.**5.19