merhaz
merhaz (üye)
Şırnak / Amatör

Sony Alpha A100 Fotograf Galerisi

değerli sony a100 kullanıcıları..bildiğiniz gibi DSLR/SLR-LİKE SATINALMA REHBERİ dediğimiz sayfa dahada genişletilmiş bulunmaktadır.bu sayfada sony a100 fotografları için bir sayfanın açılması,yeni makina alacak veya makina arayışı içinde olan arkadaşların sadece fotograf incelemesini yaptıktan sonra daha sağlıklı karar vereceklerine inanıyorum..
cüneyt OCAKLILAR ve H.BAYKAL üstadlarımızın açtıkları sony inceleme sayfalarının,sony a100 kullanıcılarınında aktarmış oldukları bilgiler, kullanıcılara eşsiz bilgiler sunmaktadır. bu bilgilerin ders niteliğinde olduğuna inanıyorum.bu sayfaların teknik bilgilerin konuşulduğu sayfalar olarak kalması daha yararlı olur düşüncesindeyim. fotografların ise bu yeni açtığımız sayfada yayınlanması bence daha güzel olacaktır.yani bu sayfa sadece fotografların yayınlanması amacı ile açıldı.
mesut abinin bu önerisi bana oldukça mantıklı geldi.diğer sony a100 kullanıcılarınında beğeneceğine inanıyor ve ilk fotografı yüklüyorum
NOT:yükleyeceğimiz fotografların en fazla 800 piksel boyutunda olması sayfa düzeni açısından daha sağlıklı olacaktır..fotoğraf bilgilerinide yayınlamamız izleyiciler açısında daha faydalı olacaktır.slm.lar

#merhaz' tarafından 16.03.2008 03:31:41 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 27 Haziran 2007, 13:49 - İp: 85.***.**0.211
buzkara
buzkara (üye)
İstanbul / Amatör

Turgay Bey fotoğraflarınıza bakınca iyiki gitmişsiniz oralara demek geçiyor insanın içinden. Sayenizde bu güzellikleri bizde bir nebze olsun yaşamış olduk.

Dire Ankara'dan yansımalar harika olmuş ellerine sağlık

Tarih: 8 Eylül 2007, 23:21 - İp: 88.***.**0.13
merhaz
merhaz (üye)
Şırnak / Amatör

mrb arkadaşlar
bu günlerde sony ve nikonun yeni makinalarını incelediğimiz için foruma uğramamakla birlikte fotografta yükleyemedim..biraz kararsızdım.acaba nikonamı geçmeliyim diye bir düşüğnce oluşmuştu bende.nikon d300 de karar vermeme rağmen sonye ait yüksek isoda çekilen bazı fotoğraflarını gördüm.niose performansını çok beğendim ve en iyi yol bildiğin yoldur deyip sonye devam kararı aldım.maceraya atılmanın anlamı yok ve hem zeiss lenlerde beni bekliyor dedim kendi kendime..

geçenlerde bir hasankeyf turu yaptım.arkadaşlar sağolsun acele edince öğlen saatlerinde ve en sıcak havada bazı çekimler yapmak zorunda kaldım.iki makinamıda r1 ve a100ü de yanıma aldım..çekimlerin çoğunu lensin kalitesinden dolayı yeni tripodum ile birlikte r1 ile yaptım..azda olsa a100 ile bazı fotograflar çektik..

#merhaz' tarafından 09.09.2007 14:32:37 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 9 Eylül 2007, 14:19 - İp: 88.***.**1.225
merhaz
merhaz (üye)
Şırnak / Amatör

Tarih: 9 Eylül 2007, 15:43 - İp: 88.***.**9.78
merhaz
merhaz (üye)
Şırnak / Amatör

Tarih: 9 Eylül 2007, 15:46 - İp: 88.***.**9.78
merhaz
merhaz (üye)
Şırnak / Amatör

Tarih: 9 Eylül 2007, 15:50 - İp: 88.***.**9.78
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

dire; çok güzel fotoğraflar. fotoğrafa gerçekten çok hakimsin, kadraj hepsinde çok çok güzel. tebrikler....

süheyl demek kararın a700 den yanayine de dpreview incelemesini filab beklersin mutlaka.

zeiss 16-80(tamron da olur)
zeiss 135mm(bunu alırsan türkiye de ilk olur valla)
70-300g ya da bir tele

neyse fantaziye gerek yok

fotoğraflar harika olmuş. ilk fotoğraf çok çok güzel
en sondaki portre de nefis, gözlerindeki ışıltıyı yakalamışsın. ondan bir öncekindeki alan derinliğini çok sevdim.

Tarih: 9 Eylül 2007, 23:42 - İp: 88.***.**2.214
fipar
fipar (üye)
Afyonkarahisar / Meraklı

süheyl bey,
bu fotoğrafları sanırım sony 100 mm macro ile çektiniz.
inşallah sony ciler bu sayfayı görmezler.Zira mahkemede aleyhinize delil olarak gösterirler:
"Hakim bey, işte bozuk olduğu iddia edilen lensin fotoğrafları. Bu adam yüce adaleti kandırıyor!"

Şaka bir yana harika fotoğraflar.
Tebrik ederim
Keşke oraları ben de görebilseydim.
Belki gelecek yaz bir program ayarlarız.

Tarih: 10 Eylül 2007, 00:05 - İp: 88.***.**8.164
said2111
said2111 (üye)
Ankara / Meraklı

abicim yusucuga o kadar yakınlaşmayı nasıl basardın helall olsun ben bir kere denedim canım cıktı
döne döne

Tarih: 10 Eylül 2007, 10:54 - İp: 212.***.**7.181
dire
dire (üye)
İstanbul / Amatör

buzkara teşekkürler

buffalo saol, sizlerden öğreniyoruz

o kadar güzel fotoğraflar var ki, bunları koyarken insan çekiniyor

merhaz çocuk ve en sondaki adam çok şık çıkmış

3 fotoğrafın gözükmüyor bende,sanırım yusufçuk onlardan birinde

ben niye göremiyorum acaba ?

Tarih: 10 Eylül 2007, 15:28 - İp: 85.***.**1.128