merhaz
merhaz (üye)
Şırnak / Amatör

Sony Alpha A100 Fotograf Galerisi

değerli sony a100 kullanıcıları..bildiğiniz gibi DSLR/SLR-LİKE SATINALMA REHBERİ dediğimiz sayfa dahada genişletilmiş bulunmaktadır.bu sayfada sony a100 fotografları için bir sayfanın açılması,yeni makina alacak veya makina arayışı içinde olan arkadaşların sadece fotograf incelemesini yaptıktan sonra daha sağlıklı karar vereceklerine inanıyorum..
cüneyt OCAKLILAR ve H.BAYKAL üstadlarımızın açtıkları sony inceleme sayfalarının,sony a100 kullanıcılarınında aktarmış oldukları bilgiler, kullanıcılara eşsiz bilgiler sunmaktadır. bu bilgilerin ders niteliğinde olduğuna inanıyorum.bu sayfaların teknik bilgilerin konuşulduğu sayfalar olarak kalması daha yararlı olur düşüncesindeyim. fotografların ise bu yeni açtığımız sayfada yayınlanması bence daha güzel olacaktır.yani bu sayfa sadece fotografların yayınlanması amacı ile açıldı.
mesut abinin bu önerisi bana oldukça mantıklı geldi.diğer sony a100 kullanıcılarınında beğeneceğine inanıyor ve ilk fotografı yüklüyorum
NOT:yükleyeceğimiz fotografların en fazla 800 piksel boyutunda olması sayfa düzeni açısından daha sağlıklı olacaktır..fotoğraf bilgilerinide yayınlamamız izleyiciler açısında daha faydalı olacaktır.slm.lar

#merhaz' tarafından 16.03.2008 03:31:41 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 27 Haziran 2007, 13:49 - İp: 85.***.**0.211
nemru_t
nemru_t (üye)
Ankara / Meraklı

oo oooooo dire bizim buralar istanbula benzemez..yassak besmele gibidir.hercümlenin basına gelir.
bigün anadolu medeniyetler müzseindeyiz.salakca bi nedenden dolayı tripod yasakmış.adam la diologumuz;

adam:cekmek yasak
ben:herkes cekio
adam:bunlan(tripod) cekmek yasak
ben:neden
adam:yasak
ben:iide neden yasak
adam:yasak kardeşim
bentam ucacakken ki yapardım bunu çok sinirlendim.oradaki bir rehber yaa külütür bakanlıgı tripodlu cekimi profosyenel sayıyor vede izinli yapıyor bunu.dedi.hayır basdan gel deki.kullandıgın ekipman proda olsa bilmem nede olsa cekmende sorun yok ama şu zımbırtıyı kurmazsanın bakanlık izin vermiyor de..canımı ye.)

haa bu adam güvenlik neyim degild.kelli felli müze görevlisiydi.dünyanın en nadide müzelerinden birinde calış ama böle kalas kal.yuhhh

alıştık gerci napalım

Tarih: 6 Eylül 2007, 14:28 - İp: 85.***.**9.24
dentist444
dentist444 (üye)
Malatya / Amatör

nemrut hikayen baya güldürdü

Tarih: 6 Eylül 2007, 16:59 - İp: 88.***.**6.218
dentist444
dentist444 (üye)
Malatya / Amatör

dire Ankara da çekecek pek bir yer yok kanımca ...ama gölbaşında güneşin batışında güzel manzaralar yakalarsınn

Tarih: 6 Eylül 2007, 17:01 - İp: 88.***.**6.218
nemru_t
nemru_t (üye)
Ankara / Meraklı

istanbuldan bir kare..eklerim zaman buldukça.

Tarih: 6 Eylül 2007, 17:49 - İp: 85.***.**9.24
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

ankara nın yarısı askeri tesis, kalan yarısı resmi kurum geriye bir şey kaldıysa onun da büyük kısmı gecekondu zaten.

orman çiftliği, anıtkabir filan. başka da yok.

modern şehirdir de sıkıcıdır

Tarih: 6 Eylül 2007, 20:49 - İp: 88.***.**2.214
nemru_t
nemru_t (üye)
Ankara / Meraklı

hakannn öle deme öle deme..biliom sende büyük bir tutkuyla baglısın ankaraya

Tarih: 6 Eylül 2007, 21:07 - İp: 85.***.**9.24
dentist444
dentist444 (üye)
Malatya / Amatör

şimdi ankara konusunda bende laf söyletmem arkadaşlar 5 sene geçirdim öğrenciliğimde ve inanın orda yaşamayı çok isterdim..muntazam düzenli ve kültürlü bir şehir..

Tarih: 6 Eylül 2007, 21:33 - İp: 88.***.**2.160
dentist444
dentist444 (üye)
Malatya / Amatör

Tarih: 6 Eylül 2007, 21:36 - İp: 88.***.**2.160
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

dentist çok güzel fotoğraf .

ya ne bileyim, ankara ankara güzel ankara eski havası yok gibime geliyor, mesela ben üniverisiteye başladığımda daha samimi ve kültürlüydü, şimdilerde biraz laçkalaştı.ya da ben yaşlanıyorum

Tarih: 6 Eylül 2007, 22:55 - İp: 88.***.**2.214
dentist444
dentist444 (üye)
Malatya / Amatör

hakan bey teşekkürler..dediğiniz laşkalaşma birçok yerde var ben malatyadayım burda bile bu kadar olurmu dedirtecek şeyler oluyor..benim demek istediğim büyük şehirler arasındaki seçenek karmaşa yok her şeyin yeri belli az çok insan kalitesi belli ankarada nerde ne tür insan olabileceğini az çok kestirebiliyorsunuz..ama bu benim naçizane fikrim her fikre saygı sonsuzdur bizde bu arada adım EMRAH METİN eskiden imzada yazılıydı şimdi yok heralde..nickde öle aceleye gelmişti

Tarih: 6 Eylül 2007, 23:08 - İp: 88.***.**2.160