merhaz
merhaz (üye)
Şırnak / Amatör

Sony Alpha A100 Fotograf Galerisi

değerli sony a100 kullanıcıları..bildiğiniz gibi DSLR/SLR-LİKE SATINALMA REHBERİ dediğimiz sayfa dahada genişletilmiş bulunmaktadır.bu sayfada sony a100 fotografları için bir sayfanın açılması,yeni makina alacak veya makina arayışı içinde olan arkadaşların sadece fotograf incelemesini yaptıktan sonra daha sağlıklı karar vereceklerine inanıyorum..
cüneyt OCAKLILAR ve H.BAYKAL üstadlarımızın açtıkları sony inceleme sayfalarının,sony a100 kullanıcılarınında aktarmış oldukları bilgiler, kullanıcılara eşsiz bilgiler sunmaktadır. bu bilgilerin ders niteliğinde olduğuna inanıyorum.bu sayfaların teknik bilgilerin konuşulduğu sayfalar olarak kalması daha yararlı olur düşüncesindeyim. fotografların ise bu yeni açtığımız sayfada yayınlanması bence daha güzel olacaktır.yani bu sayfa sadece fotografların yayınlanması amacı ile açıldı.
mesut abinin bu önerisi bana oldukça mantıklı geldi.diğer sony a100 kullanıcılarınında beğeneceğine inanıyor ve ilk fotografı yüklüyorum
NOT:yükleyeceğimiz fotografların en fazla 800 piksel boyutunda olması sayfa düzeni açısından daha sağlıklı olacaktır..fotoğraf bilgilerinide yayınlamamız izleyiciler açısında daha faydalı olacaktır.slm.lar

#merhaz' tarafından 16.03.2008 03:31:41 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 27 Haziran 2007, 13:49 - İp: 85.***.**0.211
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

dire harika fotoğraflar bunlar, valla ağzım açık izledim, kit lens mi bunlar, Phil Askey denen adama yolla bunları, sony incelemesindeki kötü fotoğrafları alsın bunları koysun.
harika kadraj kuruyorsun, slr den geçmenin tüm avantajları var. hakikaten bravo!

Tarih: 27 Ağustos 2007, 21:09 - İp: 88.***.**0.134
dentist444
dentist444 (üye)
Malatya / Amatör

fipar eline sağlık sarışın küçük kızın yerde gülümseyerek poz verdiği foto süper ama o tenekeyi kadrajdan çıkarıp nereye assan orda götürür puanları

Tarih: 27 Ağustos 2007, 21:10 - İp: 85.***.**1.8
dentist444
dentist444 (üye)
Malatya / Amatör

fotoğraf eklemek için link anlatımlı

http://forum.netfotograf.com/photo_editing_sofware.asp?msg_id=12991

arkadaşlar bir arkadaşımda SaTıLık Beer Can (minolta 70-210 f:4) mevcut isteyen olursa benle temasa geçebilir.ön arka kapağı mevcut.ayrıca uv filtreside üzerinde.ilgilenenler bana [email protected] dan ulaşabilir..

Tarih: 27 Ağustos 2007, 21:30 - İp: 88.***.**8.59
dire
dire (üye)
İstanbul / Amatör

buffalo kit lens hepsi (şimdilik idare etsem mi bunlarla - (başka bir seçenek )

ben çok fazla koydum ayıp oluyo diyodum,madem istiyorsun devamını göndereyim

Tarih: 27 Ağustos 2007, 21:47 - İp: 85.***.**3.78
toratarsus
toratarsus (üye)
İstanbul / Amatör

@dire tebrikler. Hepsi de biribirinden güzel...

@fipar sarışın ufaklık gerçek bir model... eline sağlık.

Tarih: 27 Ağustos 2007, 21:53 - İp: 88.***.**2.105
dire
dire (üye)
İstanbul / Amatör

Tarih: 27 Ağustos 2007, 21:57 - İp: 85.***.**3.78
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

dire, kit lens demeye bin şahit gerek. renklerdeki sadeliği ve doğruluğu çok beğğendim kontrast da bence mükemmel. valla şikayetin yoksa bence bir süre devam et kit lensle.

Tarih: 27 Ağustos 2007, 21:59 - İp: 88.***.**0.134
pollyteks
pollyteks (Objektif)
Kahramanmaraş / Meraklı

dire ne ayıbı herbiri mükemmel fotoğraf..

Tarih: 27 Ağustos 2007, 22:41 - İp: 88.***.**8.244
keremd
keremd (üye)
Tekirdağ / Amatör

Bütün fotoğrafların hepsi birbirinden güzel arkadaşlar, kit lensimi tekrar kullanmaya karar verdim
Işığınız bol olsun.

Tarih: 27 Ağustos 2007, 23:20 - İp: 85.***.**1.176
merhaz
merhaz (üye)
Şırnak / Amatör

oooo arkadaşlar çoşmuşsunuz
fipar senin sarışın çocuk modelin çok harika.fotografların çok güzel kutlarım..
dire mrb..
ya sende maşallah coşmuşsun..kadrajın kususrsuz diyebilirim.doğru kadraj işte böyle harika sonuçlar veriyor,kutlarım...aslında fotograflarını yüklerken 800 pikselde yüklersen daha güzel olur

Tarih: 27 Ağustos 2007, 23:51 - İp: 88.***.**0.158