merhaz
merhaz (üye)
Şırnak / Amatör

Sony Alpha A100 Fotograf Galerisi

değerli sony a100 kullanıcıları..bildiğiniz gibi DSLR/SLR-LİKE SATINALMA REHBERİ dediğimiz sayfa dahada genişletilmiş bulunmaktadır.bu sayfada sony a100 fotografları için bir sayfanın açılması,yeni makina alacak veya makina arayışı içinde olan arkadaşların sadece fotograf incelemesini yaptıktan sonra daha sağlıklı karar vereceklerine inanıyorum..
cüneyt OCAKLILAR ve H.BAYKAL üstadlarımızın açtıkları sony inceleme sayfalarının,sony a100 kullanıcılarınında aktarmış oldukları bilgiler, kullanıcılara eşsiz bilgiler sunmaktadır. bu bilgilerin ders niteliğinde olduğuna inanıyorum.bu sayfaların teknik bilgilerin konuşulduğu sayfalar olarak kalması daha yararlı olur düşüncesindeyim. fotografların ise bu yeni açtığımız sayfada yayınlanması bence daha güzel olacaktır.yani bu sayfa sadece fotografların yayınlanması amacı ile açıldı.
mesut abinin bu önerisi bana oldukça mantıklı geldi.diğer sony a100 kullanıcılarınında beğeneceğine inanıyor ve ilk fotografı yüklüyorum
NOT:yükleyeceğimiz fotografların en fazla 800 piksel boyutunda olması sayfa düzeni açısından daha sağlıklı olacaktır..fotoğraf bilgilerinide yayınlamamız izleyiciler açısında daha faydalı olacaktır.slm.lar

#merhaz' tarafından 16.03.2008 03:31:41 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 27 Haziran 2007, 13:49 - İp: 85.***.**0.211
merhaz
merhaz (üye)
Şırnak / Amatör

Tarih: 11 Ağustos 2007, 13:23 - İp: 81.***.**3.251
merhaz
merhaz (üye)
Şırnak / Amatör

Tarih: 11 Ağustos 2007, 13:27 - İp: 81.***.**3.251
panctom
panctom (Objektif)
İzmir / Amatör

Selam A100 dostlarım..!!

Nasılsınız???????

-İyiyiiiiizzz!!

Artıkın A100 topiği hız kesmiş sankiimm..!!

-Sen yoksun ondaaaann!!

Hayat yoğunluğum felaket dostlar yaa. Halbuki bu topiğin en aktif dönemlerinde olmak isterdim, makinem yoktu.

Bence böyle sony mony, canon manon diye ayrılamsı pek iyi olmadı.

Her topiğin izlenme oranı düştü.

Sonyciler buraya, canoncular oraya, nikoncular yan tarafa..
Herkes kendi topiğinde takılır oldu.
Kimse kolay kolay başka markalara bakmıyor, raiting taban yaptı.

Eskiden canon, nkon, sony hepsine bir arada bakardık!

SEVGİLİ FİPAR, HOŞGELDİN! Fotoğrafların felaaaaaket hoşuma gitti.. PC ye indireceğim çoğunu bu gece işten gelince inşallah..

Arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz, markaya göre ayrılma konusunda?
Ben pek hoşnut değilim, çok sessizleşti topic..

Tarih: 12 Ağustos 2007, 20:02 - İp: 88.***.**9.203
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

merhaba.
2 günlük sümela-uzungöl gezimden döndüm.
tabii bol fotoğrafla. tamamı 18-200

Tarih: 12 Ağustos 2007, 23:26 - İp: 88.***.**5.171
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

Tarih: 12 Ağustos 2007, 23:44 - İp: 88.***.**5.171
makulmurat
makulmurat (üye)
İstanbul / Amatör

buffalo cardak ta peynirli yedinmi

Tarih: 12 Ağustos 2007, 23:56 - İp: 88.***.**8.212
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

Murat yemedim, ona sıra gelmedi.
Akçaabat köfte, alabalık, mıhlama, sütlaç ve bir sürü şey işte
Tereyağı,mısır unu, kaşar karışımı

Tarih: 13 Ağustos 2007, 00:06 - İp: 88.***.**5.171
fipar
fipar (üye)
Afyonkarahisar / Meraklı

hoşbulduk panctom, teşekkürler...
tesbitin çok doğru, markalar ayrılınca rekabet ortadan kalktı.
itiraf edeyim, eskiden foruma bakıp sony başlıklarının geriye düştüğünü gördüğümde hemen birşeyler eklemeye çalışırdım.
şimdi böyle değil, rehavetin bir sebebi mutlaka bu olmalı.
ama bi anlamda da kışa hazırlık gibi görüyorum.
bu aralar herkes tatilde ve harıl harıl fotoğraf çekiyor (inşallah)
ilerleyen zamanlarda bu çalışmalar foruma aktarılacak diye umuyorum.
hakan'ın tatil fotoğraflarını çok beğendim,
uzungöl fotoğrafları da oldukça güzel.
Ben gezidyken bir ara deklanşör takılır gibi oldu ve canım sıkıldı.Sonradan düzeldi ama tahminim klasik a-100 sorunu başıma gelmek üzere.
Bir de tempolu gezilerde objektif tak çıkar bayağı bir sorun oluyor. Bunu gözlemledim. Ben genelde 16-80 ile 10-20 arasında gittim geldim. Ve şu kanaate sahip oldum, ileride yeni bir makine alacak olursam a-100 ü elden çıkarmayacağım ve üzerinde sürekli 10-20 takılı olarak yanımda bulunacak!

Şimdi Arnavutluk'tan bir kaç görüntü sunayım:
fotoğraflar başkent Tiran'dan
Bektaşilik bu ülkede önemli bir yere sahip,
Bektaşî merkezinde bizi bir derviş karşıladı, sorularımızı cevaplandırdı, güzel bir diyalog oldu, yanımızda böylesi durumlar için getirdiğmiz hediyelerden takdim ettik ve ayrıldık...

Tarih: 13 Ağustos 2007, 01:25 - İp: 88.***.**4.56
dire
dire (üye)
İstanbul / Amatör

bu sayfalardaki fotoları görünce niko - canon - sony arasında ki kararsızlığım sony yönünde değişti büyük ölçüde

kısa bir süre sonra seyahate çıkacağımdan biraz acele ediyorum ama a100 body + tamron 17- 50 bana kaça malolur acaba ?

öncelikle bu ikisi uyumlu mu diye sormam daha doğru, iki gündür çok okudum kafam baya karıştı

Tarih: 13 Ağustos 2007, 01:47 - İp: 85.***.**3.78
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

tamron 17-50 + a100 size 1800 lira civarında bir paraya mal olur. ama tamron u türkiye garantili bulamazsınız, spot piyasada 500 dolar.

Tarih: 13 Ağustos 2007, 12:44 - İp: 81.***.**7.49