merhaz
merhaz (üye)
Şırnak / Amatör

Sony Alpha A100 Fotograf Galerisi

değerli sony a100 kullanıcıları..bildiğiniz gibi DSLR/SLR-LİKE SATINALMA REHBERİ dediğimiz sayfa dahada genişletilmiş bulunmaktadır.bu sayfada sony a100 fotografları için bir sayfanın açılması,yeni makina alacak veya makina arayışı içinde olan arkadaşların sadece fotograf incelemesini yaptıktan sonra daha sağlıklı karar vereceklerine inanıyorum..
cüneyt OCAKLILAR ve H.BAYKAL üstadlarımızın açtıkları sony inceleme sayfalarının,sony a100 kullanıcılarınında aktarmış oldukları bilgiler, kullanıcılara eşsiz bilgiler sunmaktadır. bu bilgilerin ders niteliğinde olduğuna inanıyorum.bu sayfaların teknik bilgilerin konuşulduğu sayfalar olarak kalması daha yararlı olur düşüncesindeyim. fotografların ise bu yeni açtığımız sayfada yayınlanması bence daha güzel olacaktır.yani bu sayfa sadece fotografların yayınlanması amacı ile açıldı.
mesut abinin bu önerisi bana oldukça mantıklı geldi.diğer sony a100 kullanıcılarınında beğeneceğine inanıyor ve ilk fotografı yüklüyorum
NOT:yükleyeceğimiz fotografların en fazla 800 piksel boyutunda olması sayfa düzeni açısından daha sağlıklı olacaktır..fotoğraf bilgilerinide yayınlamamız izleyiciler açısında daha faydalı olacaktır.slm.lar

#merhaz' tarafından 16.03.2008 03:31:41 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 27 Haziran 2007, 13:49 - İp: 85.***.**0.211
akorcak31
akorcak31 (üye)
Hatay / Amatör

#akorcak31' tarafından 13.10.2007 20:49:48 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 13 Ekim 2007, 19:32 - İp: 85.***.**3.200
akorcak31
akorcak31 (üye)
Hatay / Amatör

umarım beğenirsiniz a 100 ile ilk fotolarım sigma 70 300 ile

#akorcak31' tarafından 13.10.2007 21:01:49 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 13 Ekim 2007, 20:56 - İp: 85.***.**3.200
nemru_t
nemru_t (üye)
Ankara / Meraklı

hbaykal hocam sonra demsinler bu sonyde pek bi renkli ne öle die :D
------------------------
arkadaslar bundan sonra sitenin galerisine netde portfolyo olsun diye kullanmaya karar verdim...o yuzden normal calişmalarimida buraya yüklüyorum.deneme cekimi tarzinda degil bunlar o yuzden acimasizcada elestirebilirsiniz.
------------------------

"Tedirgin"

Yer Hasankeyf.....Dicle Nehri'ne bakan kayalikların arasindaki patikadan cıkarken evler baslar yine Dicle'ye bakan.Cocuk bagirismalari,kosturmalari ayyuka cikmis.Küçük yolda köpeginden,civcivine-cocugundan,yaslisina atan onlarca kalp bakan onlarca göz.Yaşam akıyor ayni Dicle'nin aktigi gibi.Bir göz bir ifade bir duruş.Korkuyor,cekiniyor ,utaniyor üstelik anlamda veremiyor.Abisinin neden ona bu kadar sert davranipda kizmasina....
Ne yalan söleyim bende....

Hayat hep diken üzerinde olmuş bu güzel kizin.uyurken-gülerken-oynarken daha dogrusu yasarken hep tedirgin...bilmesede.

Seyriniz vede yorumunuz için teşekkürederim.

Tarih: 14 Ekim 2007, 02:13 - İp: 85.***.**1.98
hbaykal
hbaykal (üye)
Ankara / Doğa Fotoğrafçısı

Guzel bir fotograf olmus Sedar ,
Hangi lensle hangi degerlerde cektin bilmiyorum ama diyafram biraz daha acilip arkaplan daha da bulanik olsa cucuk biraz daha one cikarmis.
Ama bu haliyle de cok iyi.. Eline saglik

Tarih: 14 Ekim 2007, 10:54 - İp: 88.***.**2.186
keremd
keremd (üye)
Tekirdağ / Amatör

Bir kaç gündür siteye ara sıra giriyorum, burada epey bir fotoğraf yüklenmiş nasıl oldu kaçırmışım hayret. Fotoğraflarınız çok güzel gözüküyor arkadaşlar, 1 aydır makinemi elime almadım, felaket fotoğraf çekme isteği uyandırdı bende.

nemru_T
fotoğraf çok güzel, arka plan daha geride veya farklı bir mekan olsaydı çok daha güzel olurdu bence. Bu fotoğrafı galerinizde göremedim?

Herkesin ramazan bayramı kutlu olsun.

Saygılar
Kerem

Tarih: 14 Ekim 2007, 13:40 - İp: 85.***.**2.31
nemru_t
nemru_t (üye)
Ankara / Meraklı

hbaykal sigma 24-70 f2,8 ile gün batımı esnasinda cektim.arka alanın flulugunda cok haklısın ama malesef diyaframı acacak sürem olmadi.kiz abisinden yedigi lafların uzerine eve döndü.

Tarih: 14 Ekim 2007, 13:42 - İp: 85.***.**6.110
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

akorcak; fotoğrafların güzel olmuş. baştankara olmalı bu kuş. güzel bir kuştur.

sedar şimdi senin acımasızca eleştirebilir miyim
fotoğrafın güzel olmuş

Kediler tamron 70-300, üç beş yalıdan oluşna fotoğraf ve güller de tamron 70-3o0.
İlk fotoğraf minolta 50mm f1.7 ve restore edilmiş ev ve sandallar 18-200 Sony ile çekildi.

Bu kedicik de 50mm 1.7 nin marifeti

#buffalo' tarafından 14.10.2007 19:49:53 tarihinde düzenlendi.

#buffalo' tarafından 14.10.2007 19:50:48 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 14 Ekim 2007, 19:26 - İp: 88.***.**2.231
buzkara
buzkara (üye)
İstanbul / Amatör

akorcak31 ilk fotoğraflar için oldukça güzeller, tebrikler.

buffalo özellikle 50mm'nin çektiği ilk fotoğraf ve tamron 70-300 ile çektiğin 2. gül fotoğrafına bayıldım. Ünye fotoğrafları da çok güzeller

Kerem senin de bayramın mübarek olsun fotoğraflarını bekliyoruz.

Tarih: 14 Ekim 2007, 20:59 - İp: 85.***.**1.22
buzkara
buzkara (üye)
İstanbul / Amatör

nemru_T fikrin çok güzel. Bize güzel gelen bazı fotoğraflar galeri de yeterince ilgi görmeyebiliyor. Hatalarımızı veya eksik yönlerimizi birbirimize burada söyleyerek daha iyi sonuçlar elde edebiliriz ilerisi için.

Bunlar da benim eklediğim son 2 fotoğraf. Martı fotoğrafının ilgi görmemesini anlıyorum galeri martıdan geçilmiyor ama diğer fotoğrafın ilgi görmemesi beni üzdü açıkcası

Acımasız eleştirilerinizi bende bekliyorum

Tarih: 14 Ekim 2007, 21:08 - İp: 85.***.**1.22
akorcak31
akorcak31 (üye)
Hatay / Amatör

teşekkür ediyorum arkadaşlar buffalo evet baştan kara şehir de muş... beğendiğinize sevindim.. artık tavsiyeleriniz le dahada iyileri de olacaktır...

#akorcak31' tarafından 14.10.2007 21:54:31 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 14 Ekim 2007, 21:48 - İp: 85.***.**8.26