Fotoğrafçılık Forumları
Sony Alpha A100 Fotograf Galerisi
değerli sony a100 kullanıcıları..bildiğiniz gibi DSLR/SLR-LİKE SATINALMA REHBERİ dediğimiz sayfa dahada genişletilmiş bulunmaktadır.bu sayfada sony a100 fotografları için bir sayfanın açılması,yeni makina alacak veya makina arayışı içinde olan arkadaşların sadece fotograf incelemesini yaptıktan sonra daha sağlıklı karar vereceklerine inanıyorum..
cüneyt OCAKLILAR ve H.BAYKAL üstadlarımızın açtıkları sony inceleme sayfalarının,sony a100 kullanıcılarınında aktarmış oldukları bilgiler, kullanıcılara eşsiz bilgiler sunmaktadır. bu bilgilerin ders niteliğinde olduğuna inanıyorum.bu sayfaların teknik bilgilerin konuşulduğu sayfalar olarak kalması daha yararlı olur düşüncesindeyim. fotografların ise bu yeni açtığımız sayfada yayınlanması bence daha güzel olacaktır.yani bu sayfa sadece fotografların yayınlanması amacı ile açıldı.
mesut abinin bu önerisi bana oldukça mantıklı geldi.diğer sony a100 kullanıcılarınında beğeneceğine inanıyor ve ilk fotografı yüklüyorum
NOT:yükleyeceğimiz fotografların en fazla 800 piksel boyutunda olması sayfa düzeni açısından daha sağlıklı olacaktır..fotoğraf bilgilerinide yayınlamamız izleyiciler açısında daha faydalı olacaktır.slm.lar
#merhaz' tarafından 16.03.2008 03:31:41 tarihinde düzenlendi.
Olum çaktırmasana beraber olduğumuzu ne güzel yorum da yazdımdı...hayret bişeysin...Neyse manacak burdan daha önce yapılmış incelemelerin ve yorumların doğrultusunda en mantıklı aralık ve marka bileşenini tavsiyesini alırız herhalde??
#canbasri' tarafından 13.10.2007 02:19:43 tarihinde düzenlendi.
turgay yaptık bir hata
Buzkara korkacak bisey yok, hernekadar biraz korkunc gozukselerde samoyed cinsi bu kopekler dunyanin en iyi huylu insan canlisi hayvanlarindandir. Bi daha gorurseniz rahatlikla sevebilirsiniz. Bu cins aslinda kizak kopekleridir ve yillarca eskimolara kizaklari cekmekde fayda saglamis ve itaat etmislerdir..Benimde vardi bi zamanlar ismide Buz'du ama omu acaba diye merak etmistim..
arkadaslar sizlerinde bayramı kutlu olsun.nice byarmları saglık mutluluk içinde yüm sevenlerimizler birlikde gecirmeyi allah nasip etsin.
hakan degiştirme satma olaylarına girmissin hayrola ya..hani ben bi ara satacaktım ama sıkıstıgım içindi.ee sonrsada satınca geri alırken bari asık oldugum d200 ü alırım diyordum ama sana ne oldu 40d filan.ayıp oluo amaaa
tamam satmıyorum.
I love SOny
Forumda bir kurtadam`lik durumu seziyorum. Gunduz pek ses cikmayan forumda gece yarisindan sonra bir harekettir gidiyor.
Bu arada Mesut , Fipar, Buffalo ,Warwick, Panctom, Gaijin, Kontrast, Süheyl,Sedar, Antika,Dire,rds,pazarbey, buzkara maviizci, Cuneyt beyler hepinizin bayramını kutluyorum. (Herkes de bey`mis.. bayanlar fotograf cekmiyor mu hic)
heheheheheeee bayanlar neyim cekioda sony ile ilgilenmiyorlar yoksa ben mesala cok yardımsever bi topicdaşımdır
Sedar, "Erkek Adam Sony Kullanir" mi demek istiyorsun..
Bir zamanlar Perma Sharp reklami vardi, onun gibi oldu.
Sony degisik reklerde DSLR uretmekle cok akillica davraniyor oyleyse. Dusunsenize, birlikte fotograf cekmeye gitmissiniz, siz Siyah renkli makinayla cekim yaparken kiz arkadasiniz Pembe govdeli DSLR`siyle cicek cekiyor...
tüm sony cilerin ve net fotografçıların bayramını kutlarım kusura bakmayın fotoyu daha yükleyemedim ama çalışmalarım sürüyor...
#akorcak31' tarafından 13.10.2007 19:02:10 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
234129 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
Sony Zve-10 İçin Lens Önerisi
27 May. 2024, 10:30 zeynelvardar
0114927 May. 2024, 10:30
zeynelvardar -
-
Nikon D5000 Yerine Nikon D3200 D7000, Canon 600d, Sony A58
27 Oca. 2022, 20:01 muharremuzun
1218319 Eki. 2022, 18:24
fedayi_86 -
Sony Up Cr-10l Snaplab Termal Fotoğraf Baskı Makinesi
25 Ara. 2021, 20:32 mtuncel06
0295225 Ara. 2021, 20:33
mtuncel06 -
Canon Eos Rp Den Sony A7r III E Geçmek ???
12 Şub. 2021, 10:30 arkonac
1318614 Şub. 2021, 16:41
mete007 -