merhaz
merhaz (üye)
Şırnak / Amatör

Sony Alpha A100 Fotograf Galerisi

değerli sony a100 kullanıcıları..bildiğiniz gibi DSLR/SLR-LİKE SATINALMA REHBERİ dediğimiz sayfa dahada genişletilmiş bulunmaktadır.bu sayfada sony a100 fotografları için bir sayfanın açılması,yeni makina alacak veya makina arayışı içinde olan arkadaşların sadece fotograf incelemesini yaptıktan sonra daha sağlıklı karar vereceklerine inanıyorum..
cüneyt OCAKLILAR ve H.BAYKAL üstadlarımızın açtıkları sony inceleme sayfalarının,sony a100 kullanıcılarınında aktarmış oldukları bilgiler, kullanıcılara eşsiz bilgiler sunmaktadır. bu bilgilerin ders niteliğinde olduğuna inanıyorum.bu sayfaların teknik bilgilerin konuşulduğu sayfalar olarak kalması daha yararlı olur düşüncesindeyim. fotografların ise bu yeni açtığımız sayfada yayınlanması bence daha güzel olacaktır.yani bu sayfa sadece fotografların yayınlanması amacı ile açıldı.
mesut abinin bu önerisi bana oldukça mantıklı geldi.diğer sony a100 kullanıcılarınında beğeneceğine inanıyor ve ilk fotografı yüklüyorum
NOT:yükleyeceğimiz fotografların en fazla 800 piksel boyutunda olması sayfa düzeni açısından daha sağlıklı olacaktır..fotoğraf bilgilerinide yayınlamamız izleyiciler açısında daha faydalı olacaktır.slm.lar

#merhaz' tarafından 16.03.2008 03:31:41 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 27 Haziran 2007, 13:49 - İp: 85.***.**0.211
warwick
warwick (üye)
Yurtdışı / Amatör

Buzkara 3. fotodaki samoyedin avcılar cıvarında olması mumkunmu?Merak ettimde..

Tarih: 12 Ekim 2007, 23:30 - İp: 85.***.**5.181
fipar
fipar (üye)
Afyonkarahisar / Meraklı

Cüneyt Abi,Hbaykaly Abi.Mesut Abi, Buffalo Hakan,Warwick Hakan, Panctom,Süheyl,Sedar,Antika,Dire,rds,pazarbey, maviizci, hepinizin bayramını kutluyorum.Bir dahaki bayramlara tam kadro, ağız tadı ile sağlık ve mutlulukla erişmeyi diliyorum.

Tam kadro derken, birincisi sağ-salim anlamında ikincisi de elimizde sony makinelerle...
O sebeple hakan, sakın bir yanlış yapma gözüm üzerinde
Elindeki lenslerden canın sıkıldıysa, bendekilerden istediğin birisin gönderebilirim; şöyle bir iki hafta dener gönderirsin...
40D filan, duymamış olayım.

Tarih: 12 Ekim 2007, 23:39 - İp: 88.***.**8.174
buzkara
buzkara (üye)
İstanbul / Amatör

Warwick üsküdar sahilde çekmiştim o fotoğrafı. Korkudan pekde verimli fotoğraflar olmadı açıkcası

Makulmurat seninde bayramın kutlu olsun. Fipar bizi takıma almadı

Tarih: 13 Ekim 2007, 00:06 - İp: 85.***.**0.205
antika
antika (üye)
İstanbul / Meraklı

Ben de cümleten hepinizin bayramını kutlarım.

Tarih: 13 Ekim 2007, 00:23 - İp: 85.***.**1.161
fipar
fipar (üye)
Afyonkarahisar / Meraklı

buzkara özür dilerim, mesajı iki kere yazdım ilkinde silindi...Ama gerçekten seni de zikretmiştim ilkinde demek ki ikincisinde gözümden kaçmış, bayramını tekrar kutluyorum. Takım hepimiziz, affolunmayı ümit ediyorum
İsmini zikretmeyi unuttuğum tüm dostların da bayramını kutluyorum

Tarih: 13 Ekim 2007, 00:23 - İp: 88.***.**8.174
rds
rds (üye)
Çanakkale / Amatör

Yeni fotoğraflar ile aranızdayım. Değerli yorumlarınızı bekliyorum. İlk fotoğrafım acemilikten doğdu ama farklı bir renk kattı sanırım.

Tarih: 13 Ekim 2007, 00:28 - İp: 88.***.**4.95
rds
rds (üye)
Çanakkale / Amatör

İkinci fotoğrafım Çanakkale'den...

Tarih: 13 Ekim 2007, 00:31 - İp: 88.***.**4.95
buzkara
buzkara (üye)
İstanbul / Amatör

Estağfurullaf fipar, tahmin ettim şaka olsun diye söyledim zaten

antika sağol senin de bayramın kutlu olsun.

rds ilk fotoğraf çok hoşuma gitti benim. hayalet gibi olmuş çocuk

Tarih: 13 Ekim 2007, 00:42 - İp: 85.***.**0.205
canbasri
canbasri (üye)
Çanakkale / Meraklı

Rds ikinci foto 18-70 yetersiz kalmış...Yani o kadar uzaktan o lensle sanmıyorum güzel birşey çıksın...Sana tavsiyem buradaki arkadaşlara danışıp genel kullanım için her ihtiyacını karşılayacak yüksek zoom lu bir lens alman...İnan bana fotoğraf olayından aldığın zevk yüzde yüz artacak...Mesela 18-200 gibi bir şey...Hiç çıkarmayacağın tip bi lens işte...Bence yeme içme hemen lens al!(al sen al...)

#canbasri' tarafından 13.10.2007 02:15:34 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 13 Ekim 2007, 02:14 - İp: 88.***.**5.31
rds
rds (üye)
Çanakkale / Amatör

Abi zaten beraber çekmedikmi fotoğrafları? Sen pentaxla şov yaparken birşey dedimmi birde burda deşifre ediyorsun. Olmadı kanka ) Ama evet haklısın yakın zamanda lens için bir bütçe ayırmaya başlayacağım.

Tarih: 13 Ekim 2007, 02:16 - İp: 88.***.**4.95