Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
K10D ile nöbet arası yarım saatlik bir gezi..
ilk baharın ışıklarını gösteren yapraklar.. (Kocaeli)
Dynamic-Photo HDR
sedat merhaba,
özlemiştik fotolarını.
yine harika fotolar.renkler zaten çok güzel.
peşmerge güzel foto.
18-55 +makro
Camoka'nın Çöpleri 39
'Tuzla'dan Geliyoruz'
selahattin abi,yaratıcılık sınırlarını sürekli zorluyorsunuz.
komutan çok güzel renkler.
fotoların böyle küçük görüntülü olması çok iyi oldu.sayfa düzeni bozulmuyor.
Kadir teşekkürler. Tuzla'da olup bitenler gerçekten çok iç parçalayıcı. İtilmiş, kakılmış, hırpalanmış ve hiçbir can güvenliği olmayan insanları burada simgeleştirmeye çalıştım. Yani bir türlü 'Foto-karikatür' Bana da dava açarlar mı acaba
Komutan'ım makro'nun yuvasını bulmuşsunuz. Ne gerek var kilometreler tepmey diyorsun yani.
Merhaba,
Kadir makrolarında doku çok güzel
Komutan makron harika , özellikle renkler ve üzerine düşen lekeli güneş çok hoşuma gitti TEBRİKLER
Sedat sesini ve fotolarını özlemiştik
Selahattin abi son çöp fotonda kurgu süper , artık toplumsal olayları da karelerine taşıdınya
Abi bu dizinin ilave bölümleride çekilecek mi merak ediyoruz , istersen bir kamuoyu araştırması yap
Eskilerden , elde çekim ve biraz PS müdahaleli...
Kadir teşekkürler...
Selahattin abi elimizin altında duran değerleri genelde pek farketmeyiz ve o güzellikleri hep uzaklarda aramaya çalışırız... malesef insanoğlunun doğasında bu var...
birlikte kilometre tüketmeninde güzelliği çok başka...
Çöpler herzamanki gibi çok başarılı fakat kadrajda çöpler biraz daha yukarıda kalabilse daha iyi olabilirmiydi acaba??
Avşar teşekkürler, seninde güzel karelerinin takipçisiyim ama forumu ihmal ediyorsun bak
Avşar teşekkürler.
Komutan o insanların köşeye sıkıştırılmışlığını ve çaresizliğini vurgulamak için kadrajı özellikle böyle yaptım. Altın kesim'e biraz aykırı oldu ama mesaj daha önemli diye düşündüm.Sabit Kalfagil'in bir kitabını okuyorum. Özellikle kapak fotoğrafı çok ilgi çekici fakat altın kesimle de hiçbir ilgisi yoktu. İlerleyen sayfalarda da benzeri fotoğraflarını görünce verilmek istenen mesaja göre de kadraj yapılabileceğini anladım ve naçizane uygulamaya çalıştım.
Aynı keyfi ben de duyuyorum.Selamlar.
#camoka' tarafından 29.02.2008 12:24:56 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
010130 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk
022324 Oca. 2025, 12:21
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk