netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
slavezero
slavezero (üye)
İstanbul / Meraklı

son resim yanlış hatırlamıyorsam üst bantaydı, ee haketmiş dimi

kadir abi tekrar özel

Tarih: 28 Şubat 2008, 15:21 - İp: 212.***.**1.130
slavezero
slavezero (üye)
İstanbul / Meraklı

fotoğrafların arkasına avs ustanında eklediği gibi güzel bir çerçeve ve yazıyı ps de nasıl ekleriz acaba, tam olarak kullanamıyomda, öğrenmeye çalışıyorum.

Tarih: 28 Şubat 2008, 16:49 - İp: 212.***.**1.130
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

ve sonunda fotoğraflarımla beraber geldim

burada havalar parçalı bulutlu gidiyor, grad filtre edinemedim malesef, geleceğim zamanki havalar sorun çıkarttı. bakalım avrupa içinde bulabilirsem alacağım.. çünkü amerikadan gelmesi 6-8 hafta sürüyormuş

sizlerle buluşup gezmeyi, fotoğraf çekmeyi ve özellikle sohbet etmeyi çok özledim.. burada takılacak fotoğrafla ilgilenen arkadaş da yok. vakit buldukça kendi başıma çıkıp çekeceğim artık. 1-2 kare çektim.. paylaşayım dedim

ilk foto üniversiteden, pek estetik olmasa da paylaşmak istedim..

ikincisi ilk kuş fotoğrafım üniversitede çektim, korkusuzca bana mankenlik yaptı bulutlu bi gündü, flaşı dolgu ışığı olarak kullandım.

Tarih: 28 Şubat 2008, 16:57 - İp: 151.***.**8.184
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

50-200 ile çektim kızılgerdan'ı

şimdi şehre geçelim.. küçük, güzel bir şehir salerno. özellikle tarihi şehir merkezi görülmeli. bana antalyayı çağrıstırıyor genel olarak ama antalya daha güzel, o ayrı

biraz daha tanımam gerek

burası salerno tren istasyonuna yakın bir üçgen bina..

bu ise grand hotel. sanırım merkezdeki en büyük hotel bu.

Tarih: 28 Şubat 2008, 17:08 - İp: 151.***.**8.184
ironsailor
ironsailor (üye)
İstanbul / Amatör

Avs Teşekkürler senin karede cok güzel olmuş.

Cbarmanbek ters ışık çalışman nefis. Renk de cok sıcak durmus.

Sedat, kendini cok özletme. Yülediğin kuş kızılgerdan. Bayağı ufak tefek bir şey iyi yakalamışsın.Gece karelerinde çok güzel.

Slavezero, daha önce cerceve konusunda siteye eklediğim oldukca detaylı bir yazı vardı. Sayfa 586 bakarsan yardımı olacagından eminim.

Tarih: 28 Şubat 2008, 17:17 - İp: 193.***.**5.60
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Sedat senin sayende biz de tanımış oluyoruz Salerno'yu. Eline sağlık. Bizim memleketimiz gibisi yok ama maalesef biz kıymetini bilmiyoruz. Selamlar sevgiler.

Tarih: 28 Şubat 2008, 17:19 - İp: 88.***.**0.251
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

walla daha çok uğramak istiyorum ama evde internet yok.. biraz da pahalı, alamıyoruz.

yorumlara teşekkür ederim biraz hamlamışım.. üçgen binanın kadrajını beğenmiyorum pek, paylaşmak için yükledim

bu salerno sahil yolu..

bu ise favorim taşları flaşla aydınlattım.. 3-5 kere çaktırdım..

benden bu kadar şimdilik sizleri de zevkle izliyorum.
bu arada VL sahibi olamadığım için de üzülüyorum fotoğrafları görünce..

#sdtyrdkn' tarafından 28.02.2008 17:56:31 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 28 Şubat 2008, 17:36 - İp: 151.***.**8.184
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

sedat yengen vizesi vermişler bana heralde 6 aylık ya bir paris turu yapacağım yada italyanın ünlü yapılarını :=) fotoluyacağım.

#onixon' tarafından 28.02.2008 17:45:54 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 28 Şubat 2008, 17:45 - İp: 85.***.**2.162
cbarmanbek
cbarmanbek (üye)
Kocaeli / Meraklı

ironsailor Teşekkürler,
sdtyrdkn anladığım kadarıyla okul için gittin başarılar, Bulunduğun yerlerşn tadını çıkar. Bizde sayende yeni yerleri tanımış oluruz

Tarih: 28 Şubat 2008, 17:46 - İp: 212.***.**2.188
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

Tam bende sLaVeZeRo gibi çerçeve konusunda yardım iserken iron hızı gibi yetiştin sıkıntı olan bir husus olursa yardımlarını bekliyoruz

Tarih: 28 Şubat 2008, 17:49 - İp: 88.***.**7.213