netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
yalcinaydi
yalcinaydi (üye)
İzmir / Amatör

Kaç mm'nin altı balık gözü oluyor ya da balık gözü olmak için illa özel balık gözü mü olmak lazım, bilmiyorum kendimi anlatabildim mi

Tarih: 31 Aralık 2007, 12:16 - İp: 212.***.**7.130
fhakguder
fhakguder (üye)
Bursa / Amatör

Avşar Tutankamun fotosuna bayıldım, hangi lens?

Camoka, Serkan o taraflara gitmişken Galata Kulesinden ve dışından çekim yaptınızmı? 8mm ile İstanbul'un yukardan fotoğrafları ilginç olur herhalde.

Tarih: 31 Aralık 2007, 12:24 - İp: 195.***.**2.130
avs
avs (üye)
İstanbul / Amatör

fhakguder ; beğendiğine sevindim , tutankamun fotosu 17-70 sigma .

Tarih: 31 Aralık 2007, 12:33 - İp: 85.***.**2.23
weary
weary (üye)
İstanbul / Amatör

Bu arada avşar seni ayrıca tebrik ederim....
Senin arap çocuk üst şeritte görüntülenmeye başlamış....

Tarih: 31 Aralık 2007, 12:53 - İp: 85.***.**8.92
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

avşar senin mısır fotolarını görmemişim. hepsi güzel özellikle tutankamon harika olmuş.

Tarih: 31 Aralık 2007, 14:34 - İp: 88.***.**0.1
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Fatih Bey biz Galata civarına geldiğimizde akşam üstü olmuştu. Tarihi yarımada tarafında Güneş iyice ters ışık pozisyonundaydı. Belki günbatımı çekilebilirdi ama aşağıda uzunca bir kuyruk vardı ayrıca bu kadar yorulmuşken bir de kulenin merdivenlerini tırmanmak işimize gelmedi. Biz de onun yerine Saint Antuan Kiliswsini çektik. Yeni yıl nedeniyle serbestçe girilip fotoğraflanabiliyor. Bu daha iyi bir seçim oldu. Galata Kulesine sabah ilk açıldığı saatte girmeli hem daha az kalabalık olur, hem de doğru ışığı yakalamak mümkün olur.

Esasen bizim ilk durak İstanbul Balık Hal'i idi. Ancak burada fotoğraf çekmek için Belediye'den izin almak gerekiyormuş. Dolayısıyla oraya giremedik. Biz de Kumkapı, Cankurtaran, Sultanahmet, Eminönü, Galata ,Beyoğlu ,Taksim güzergahını takip ettik.Epey bir Km. yaptık.

İstanbul'da olduğunuzda haber verin de sizinle de bir güzergah tepelim. Selamlar.

Tarih: 31 Aralık 2007, 15:26 - İp: 85.***.**9.230
slavezero
slavezero (üye)
İstanbul / Meraklı

abiler yeni bir foto gezisi olunca haberim olmasını isterim, dün mesela serkanda ve selattin abiden çok şey öğrendim ve çektim. akşama koyucam bakalım benimkiler nasıl böyle geziler benim gibiler için bulunmaz bi nimet, kurstan daha iyi. en kısa zamanda beklerim, bizim bu tarafada beklerim anadoluya yani. ee kız kulesi va o kadar gün batımında tadından yenmez

Tarih: 31 Aralık 2007, 15:37 - İp: 212.***.**1.130
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

avs,weary harika fotoğraflar ellerinize sağlık.ikinizin fotoğrafladığı yerlerde görmeyi çok istediğim mekanlar sayenizde görmüş kadar oldum

Tarih: 31 Aralık 2007, 15:41 - İp: 62.***.**2.185
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

selahattin Abi,bir cumartesi sadece sizlerle buluşmak için İstanbul a geleceğim.
İstanbul u sizden dinlemek sizle gezmek çok eğitici ve güzel olacaktır.
Umarım bir hafta sonu ekibi toplar ,dolaşırız.
Avs ,mısır fotoları çok güzel.üst band için tebrikler.

Tarih: 31 Aralık 2007, 15:58 - İp: 85.***.**2.238
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Kadir ne zaman istersen buyur. Bekleriz. Hem senin yeni objektifleri de bir deneriz.

Tarih: 31 Aralık 2007, 17:07 - İp: 85.***.**9.230