netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
weary
weary (üye)
İstanbul / Amatör

Kad-ir, Serkan, Selahattin Abi, Fatih Abi, İme çok teşekkürr ederim değerli yorumlarınız için...

Selahattin abi gerçekten zor oldu oraları bırakıp gelmek. İnanılmaz rahatlatıcı ve kafa dinlendirici bir ortam. Öncesindede dediğim gibi 2 senedir hem kış hemde yaz mutlaka gidiyorum. Bundan sonrada sağlık ve imkan olduğu sürece herhalde bırakamayacam gibi...Her gidiş ayrı bir zevk.

Sevgili ime yazları imkan oluyor kavron yaylalarına... İnanılmaz fotoğraf kaynakları mevcut.. Hele Kaçkarlara yapılacak bir yürüyüş işin cilası... Keşke kış şartlarında da gidilebilse oralara... Gerçi son 2 senedir Türkey Heliski klübünün ayderde konaklamaları ve kaçkarlara kadar helikopterlerle tur için götürmeleri çok büyük bir avantaj. Ama henüz kullanmak kısmet olmadı.. Geçen sene yoğun olduklarından bu senede henüz gelmediklerinden (sanırım 20 gün sonra ayderdelermiş) fırsat olmadı....

Turkey Heliski klübünün yapmış olduğu çalışmaları gösteren fotoğraf ve video görüntüleri için www.turkeyheliski.com adresini inceleyebilirsiniz. Hem kayak merağı olan hemde fotoğraf merağı olanların neler kazanacağını çok iyi anlatıyor bu görüntüler....

Saygılar.....

Tarih: 30 Aralık 2007, 22:35 - İp: 88.***.**8.24
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

kad-ir abi seninide yeni yılın güzel geçsin ,noel dayılarda güzelmiş

teşekkürler yorumlar için =),yalcinaydi abi kullanması zor bir fisheye

pm attım !. bakarmısın

#onixon' tarafından 30.12.2007 23:45:16 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 30 Aralık 2007, 22:55 - İp: 85.***.**9.114
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

weary, serkan.. fotoğraflar çok profesyonel gerçekten..

kad-ir abi, senin fotoğraflarındaki renkler çok çok güzel. 2.8 lensin fotoğrafları mı bunlar? alan derinliği ve renkler çok iyi görünüyor. eline sağlık..

bu arada dileklerin için de teşekkürler

serkan, abi ben de 8 alcam!! inş ucuz ikinci el bulurum.. şöyle 100$ civarında falan bulursam yurtdışında kaçırmam kıskandırıyorsun insanı kardeşim..

Tarih: 30 Aralık 2007, 23:33 - İp: 85.***.**1.248
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

sedatcım yok bulmassın öle :D

selehattin abi :=) merdivenler

#onixon' tarafından 31.12.2007 00:24:29 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 31 Aralık 2007, 00:17 - İp: 85.***.**9.114
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

Serkan dünyanın 8mm. lik harikasıyla yine harikalar yaratmışsın.

Kadir yeni lenslerin hayırlı olsun. Güzel fotoğraflar.

weary, fotoğraflar birbirinden güzel olmuş.

Tarih: 31 Aralık 2007, 04:27 - İp: 85.***.**1.98
slavezero
slavezero (üye)
İstanbul / Meraklı

serkan kamondo merdivenleri kilise ve camiler çok güzel, senin ve selahattin abiminde katılımıyla çok zevkli ve bilgilendirici bir gezi oldu oldu gerçekten. çok şey öğrendim ve denedim. hepinize teşekkürler.

weary fotolar gerçekten çok güzel görünüyor elinize sağlık, hep gitmek istemişimdir Ayder e. tamda mevsimi buz gibidir ama değer buna doğrusu

kadir abi yeni lensleri hayırlı olsun, gerçekten de 2.8 in farkı belli oluyor, renkle ve derinlik çok güzel. canlı gibiler.

Mutlu Yıllar Herkese

Tarih: 31 Aralık 2007, 08:24 - İp: 212.***.**1.130
weary
weary (üye)
İstanbul / Amatör

Sedat, Fatih Abi (foxfo), Slavezero teşekkür ederim beğeni ve yorumlarınız için....

Tarih: 31 Aralık 2007, 08:57 - İp: 85.***.**8.92
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Serkan bu merdivenleri biraz inceledim. Bu açıdan hiçbir fotoğrafa rastlamadım. Bu eserin Vikipedi yeni oluşturuluyor ve kamu oyundan katkı bekleniyor. Sen de fotoğrafınla katkıda bulunabilirsin. Işığın uygun olduğu başka bir gün tekrar gidelim.Yetersiz ışık koşullarına rağmen çok iyi fotoğraf olmuş. Bir de şu flaş'ı çalıştırabilseydik sonuçlar daha iyi olabilirdi.
Bu merdivenleri yapan ve İstanbul'a mimari yönden büyük katkıları olmuş mimar müteahhit Kamondo ailenin bütün fertleri II. Dünya savaşında nazi kamplarında katledilmiş.

Tarih: 31 Aralık 2007, 09:01 - İp: 85.***.**9.230
yalcinaydi
yalcinaydi (üye)
İzmir / Amatör

onixon,
lens bu mu?: http://www.reproset.com.tr/sigma/lensler/gnac/8_35.htm
Çok hoş , tam oyuncaklık bir lens
$599.95 fiyat etiketi de uçuk değilmiş.

Birşeyi de merak ettim, mesela kilise/cami fotğrafında makinayı ne şekilde koyup çektin? 8mm aşırı fazla alan alacak kendinin çıkmaması baya zor Bir dahaki sefere yanında ikinci bir kamera olursa kameranı da bu esnada fotoğraflarsan sevinirim

Tarih: 31 Aralık 2007, 09:18 - İp: 212.***.**7.130
alperozkok
alperozkok (üye)
Çanakkale / Amatör

Merhaba ,bu forumdaki tüm fotoğraf dostlarımın yeni yıllarını kutlar Fotoğraf dolu bir 2008 dilerim.Ayrıca özellikle fotono1 sitesinin de 2008 de çok başarılı olup bu yıla damgasını vurmasını temenni ederim fotoğraf dostlarımın katkıları ile.Sevgilerimle..

#alperozkok' tarafından 31.12.2007 09:31:57 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 31 Aralık 2007, 09:25 - İp: 88.***.**3.2