netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

süper fikirmiş, sınavlardan sonra böyle şeyler deneyeyim, altına naylon bi örtü serdik mi bişi olmaz. düşük enstantane sağlamak zor olacak sadece.. abi bana mail atsana özel çalışmalarını, buraya yollamadıkların falan vardır mutlaka.. sedatyurdakan gmail com

hamsikoy abi, 20$ veremem öyle bi şeye, mecbur tülbent bez falan ayarlıcam..

şimdi yatayım, iyi geceler.

Tarih: 18 Mayıs 2007, 00:10 - İp: 85.***.**3.239
gepetto
gepetto (üye)
İstanbul / Amatör

hamsiköy, ellerin dert görmesin, makule geçti bu özet.
endorf, arı+sarı çiçeğe bayıldım
sedat, zaten çektiğin fotolar hoşuma gidiyordu, bu son kareler çok keyifli olmuş.

ellerinize sağlık.

Tarih: 18 Mayıs 2007, 01:26 - İp: 88.***.**6.135
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

teşekkürler gepetto, çok sağol mutlu ettin yorumunla..

ahmet abi'nin nallarını topluyoruz, anca bu kadar..

Tarih: 18 Mayıs 2007, 03:44 - İp: 85.***.**3.239
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Sedatcım,bırak bu tevazu konuşmalarını.Çok iyi gidiyorsun

Tarih: 18 Mayıs 2007, 09:00 - İp: 81.***.**8.226
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Ahmet yetiyordu zaten tek başına peşinden İME çıktı, Sedat ta bu yolda hızlıca yol alıyor... arkadaşlar bu gidişle valla foruma resim filan koyamacağız biz... HEPİNİZİN ellerine sağlık... hepsi ÇOK GÜZEL çalışmalar.. bu forumdaki SEVİYE,bilgilendirme, dayanışma ve güzel FOTOĞRAFLAR ilham kaynağı olup bu yolda hepimize çok güzel yol aldırıyor...
Üstad Ahmet in SANATSAL fikrini bu haftasonu balkonda bir deneyeceğim... bakalım sonuç nasıl olacak...

Tarih: 18 Mayıs 2007, 10:12 - İp: 85.***.**5.89
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

=) işi kaptıkça bağlanıyorsunuz dimi :D

Tarih: 18 Mayıs 2007, 14:30 - İp: 88.***.**5.194
hamsikoy
hamsikoy (üye)
İstanbul / Amatör

Pentax yol haritasında DA 55mm bir sabit lens görünüyor. Güvenilir kaynaklardan alınan bilgiler var mı? Suya toza dayanıklı star mı olacak, Limited mi olacak? f:1.0 mı olacak??

Tarih: 18 Mayıs 2007, 15:56 - İp: 213.***.**1.171
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

hamsikoy, abi ekipman bağımlılığı oldu sende galiba bu kadar alet edevat işine yarıyor mu fotoğraf çekerken??

walla öğrenciyim şimdilik, inş ben de bol paralar kazanıp bol bol harcıyacağım

biraz photoshop çalıştım
iso 100 1/125 f8

burn uyguladım, bulutlara mavi filtre uyguladım. o kadar.

Tarih: 18 Mayıs 2007, 18:39 - İp: 85.***.**2.244
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

sedat renk filtresini nasıl uyguluyosun? kısaca bi anlatır mısın yada öğrenebilceğim bi adres vs. ?

Tarih: 18 Mayıs 2007, 19:24 - İp: 85.***.**4.130
hamsikoy
hamsikoy (üye)
İstanbul / Amatör

Tarih: 18 Mayıs 2007, 19:30 - İp: 88.***.**2.159