netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

save for web dediğin vakit exif kaybolur. Save ya da save as dediğin zaman kaybolmaz. Yine de kayboluyorsa programın kısıtlı deneme sürümü vesairesiyle ilgili olabilir.

Tarih: 18 Mayıs 2007, 21:54 - İp: 88.***.**1.113
ulyses
ulyses (üye)
İçel / Amatör

Save as diye kaydediyorum. Program da extended sürüm, kısıtlı değil. Anlamadım ben de neden kayboluyor. Ps 7.0 kullanıyordum daha önce, sorun olmuyordu.

Tarih: 18 Mayıs 2007, 21:59 - İp: 88.***.**1.26
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

jpeg sıkıstırma penceresindeki butonların aktiflik durumunu degistir.

Tarih: 18 Mayıs 2007, 22:01 - İp: 88.***.**1.113
asinan
asinan (üye)
Sakarya / Amatör

Oooo Hüseyin abi gelmiş misafirliğe Hoşgeldin abi aslında biz Pentax kullananlar korkulduğu gibiinsanlar değiliz

Tarih: 18 Mayıs 2007, 22:05 - İp: 88.***.**7.180
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

galeride gördüm fotoğrafı yorumda yapmıştım direklerle ilgili çok güzel fotoğraf gerçekten.

indirdim kurdum kullanımı çok kolay çok işime yarıycaktır. tekrar teşekkürler

Tarih: 18 Mayıs 2007, 22:07 - İp: 85.***.**2.234
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

aslında seferogulları iyi insanlardır

Gördügünüz gibi bende gayet ılımlı yardımsever bir insanım. Sizde cok misafirperversiniz. teşekkür ederim. Hatta sinan senin avatrdaki fotografına yorum bile yapmıştım. Shn de benim fotografıma yapmıs yorum. Ona da tesk ederim.

Ulyses sen ps icinde file>file info bolumune geldiginde exifi gorebiliyormusn. Hani pentax bu sagı solu belli olmaz. GErci exiflerde değiştiriliyormus bosver ugrasma exifle filan

Tarih: 18 Mayıs 2007, 22:09 - İp: 88.***.**1.113
asinan
asinan (üye)
Sakarya / Amatör

shn58 bir dene istersen fotoğrafların üzerinde demo yazısı çıkmıyorsa tamamdır

Tarih: 18 Mayıs 2007, 22:10 - İp: 88.***.**7.180
endorf
endorf (üye)
Ankara / Amatör

olay budur, gerisi hikaye..
bu arada ne çekiyoruz biz ?

sigma 70-300 mm apo dg, f.4.5 1/250, iso 100

Tarih: 18 Mayıs 2007, 22:11 - İp: 88.***.**9.27
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

yine romatizmam azdı bu fotografın altına ne yazsamki. Yok yok yagmur yagacak diye azmıştır romatizmam.

emege saygı

Tarih: 18 Mayıs 2007, 22:13 - İp: 88.***.**1.113
asinan
asinan (üye)
Sakarya / Amatör

Hüseyin abi bende senin beğendiğim fotoğraflarına yazarım diye açtım, baktımki hepsi güzel üşendim valla

Tarih: 18 Mayıs 2007, 22:16 - İp: 88.***.**7.180