Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Bir araba dolusu testi.
Camoka hocam cam gibi fotograf,valla bana 17-70 alıracaksın en sonunda.
Bugün İzmir kuş cennetine gittik.Berbat bir hava vardı.ne kuş vardı ne de cennet.Ben de çiçek çektim.
Kad-ir kardeşim alacak o kadar çok şey var ki.Bu adamlar bizi batıracaklar. Kendimi frenlemeya çalışıyorum.Bir de ABD'ye giden gelen birilerini kolluyorum.Bizim piyasa ateş pahası.Yakında bu çiçekleri de bulamıyacağız çekmek için. Yoksa boşuna mı alıyoruz bu ekipmanı?
Pentaxworld, oylama görevimiz tamamdır.
Kuş bulamadık,boş dönmeyelim.Kuru bir ağaç,zaten üç-beş tane var.Bu kuşlar nerelerde konaklıyor çok merak ettim.
Makineyi ve tele objektifi aldık ya,kendimizi doğa fotografçısı zannediyoruz.Ama boşuna bakıyorum ,çekecek bir şey yok zaten.
Canon kompakt ile çekilmiş artistik bir poz.
endorf, camoka oy için teşekkürler.
#hamsikoy' tarafından 28.10.2007 21:26:48 tarihinde düzenlendi.
camoka üstad kadraj çok güzel ama renkler biraz yeşile kaymış galiba şaka bir yana güzel bir kare..
ben de oy vardim pentaxworld'e
Arkadaşlar, merhaba. Hepiniz harika gidiyorsunuz maşallah. Bu güzel kareler ve dostluk başka bir yerde bulunmaz. İyi ki varsınız..
Epydir uğrayanadım, Aklımda kaldığı kadarıyla:
Ddeniz, harika gidiyorsun kareler çok güzel eline sağlık.
Sevgili Hamsiköy "Uçak makrosu" Ayışığı ve kaplumbağa süper olmuş. Cuma günü işteyken PentaxForums dam mesaj gelmişti, hadi bir bakayım dedim ve sadece Sinan' ın Dolma fotoğrafı gözüme tanıdık geldi. O nu ve hoşuma giden iki fotoğrafı oylayıp çıktım. Senin fotoğrafın olduğunu bugün öğrendim, kusura bakma. İnşallah beğendiğim diğer iki fotoğrafın birisi seninkidir.
Bariss, gölyazı fotoğrafın çok hoş olmuş. Ben vibrance etkisini kullanmıyordum, fotoğrafın bana cesaret verdi. Eline sağlık.
Sevgili "Photoshop Workshop" ekibi, imrendim bende.. Bilseydim baskın yapardım Ama ben çok kötü bir öğrenciyim, Realfriend eminim beni dışarı atardı
Ekip çalışması pasta da güzel olmuş
Sedat, tatilden elin epey dolu gelmişsin anlaşılan. eline sağlık.
Ahmed' cim, uzun pozlama şile fotoğrafı çok güzel, yine bir Amati klasiği..
Serkan, etrafa elindeki lense göre bakmak ve görmek diye buna denir herhalde
Sevgili Avs, aramıza hoşgeldin. Fotoğrafların çok güzel, bizim de senden öğreneceklerimiz olacaktır. Makinan hayırlı olsun.
Sevgili Endorf, makro süper olmuş. Rekler ve arının uyumu, detaylar mükemmel. Eline sağlık.
Sevgili Selahattin Bey, araba ve testiler mükemmel Elinize sağlık. Yalnız siz bu siteden yüklemeye başladıktan sonra sizin exif ler okunamaz oldu.
Kadir, yine de eli boş dönmemişsin, sarı çiçek güzel olmuş.
arkadaşlar yine çok güzel fotoğraflar, elinize sağlık.
Sedat gözlerinden öperim kardeşim.
Erhan abi estağfurullah. Siz varken biz oturur ders dinleriz...
Saygılarımı sunarım.
Arkadaşlar yine çok güzel fotoğraflar gelmiş. Pentaxworld de benden de bir oy.
Haftasonu köye gittim bende. Ne yazıkki 14mm lensim ben gittikten sonra gelmiş, onunla çekmek için yeniden dağa bayır çıkmayı düşünüyorum. Bu arada makinemde bir problem var. Af doğru yapılamamaya başladı. Özellikle bu gün 14mm ile evde yaptığım denemelerde farkettim bu durumu. Aşağıdaki fotoğraflarda 28-70 ile çekilmişti ve bir netsizlik durumu var yine. Bu af sensörü tam olarak nerededir? Kirlenmeden kaynaklı bir durum olabilirmi?
Pentax 28-70 f/4 AL
özür dilerim diğer arkadaşlardan.. onlara yorum yapmayı unuttum, makrolar, manzaralar.. hepinizin ellerine sağlık. sinan abimden de anlamlı kareler gelmiş. teşekkür ediyorum göremeyenler adına..
recep abicim eywallah
bu arada tek çekim 1000YTL'ye k100d süper çıkmış ya.. nasıl bir fiyat öyle.. lens fiyatına!
bu arada fotokritik'te günün fotoğrafları arasına giren bir eskişehir fotoğrafım biri tarafından çalınarak eklenmiş ve o kişinin portfolyosundan tekrar günün fotoğraflarına girmiş sanırım. ben girdiğimde üyeliğini ve fotoğrafı silmişlerdi çalan insanın.. mp3 dinleyen biri olarak fazla tepki gösteremedim haliyle
bir gölyazı fotoğrafı: sigma 12-24. iso400de elde çektim ve PS ile pozlamayı arttırdım. fazlalaşan noise'un tamamını neatimage ile sildim.
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
043730 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk
037124 Oca. 2025, 12:21
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
042506 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
-
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk
023901 Oca. 2025, 18:50
miratcenk -
Yeni Sezon: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 01
26 Ara. 2024, 23:55 miratcenk
035126 Ara. 2024, 23:56
miratcenk -
-
Arayanın Fotoğrafını Gösterme Tam Ekran Yapma İphone
08 Eki. 2024, 22:19 prodersler
024908 Eki. 2024, 22:20
prodersler -
Arayanın Fotoğrafını Gösterme Tam Ekran Yapma İphone
02 Eki. 2024, 18:47 prodersler
038702 Eki. 2024, 18:47
prodersler -