Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
geriye kaldı bir Üstad daha, Sevgili Erhan abi çok yoğun ama bizi böyle bir çalışmada yalnız bırakmaaz diye umuyorum...
ohhh yaşasın. Üstadlara peşinen teşekkürlerimi sunuyorum.
Komutan, içtenlikle böyle bu olaya vesile olduğun için sanada ayrıca teşekkür.
Bir üstad daha var. fhakguder. özellikle renkleri ve kadrajıyla imrendiriyor beni. Son fotoğrafından belli değil mi?
Sevgili Foxfo, kesinlikle katılıyorum sana... Biz bu yolda yürümeye hazırız... Senin bu çağrını umarım duymuşdur...
sevgili Foxfo, iltifatınız onur verdi.Teşekkürler. Keşke gerçek olsa.
Fatih abi (fhakguder), Fatih abi (foxfo)'ya katılmamak mümkün değil.
Son fodtoğraftaki DR, contrast muhteşem
Ah bu amati ve komutan yok mu? Sizin gibilerin arasında benim gibi acemiyi bile PS üstadı yapmaya çalışıyorlar. Ben kim üstad olmak kim...
Yok yok gaza gelmem ben.
Erhan abi nerdesiniz? yardımmmm...
yine Hamsikoy dan alıntı;
bir sonraki bölümde Pentax altında sabitlenmiş K10D alt grupları olsa mesela fotoğraf paylaşımı, makina ayarları, lensler, genel(sohbet, buluşma, öneri) vs...
Hamsikoy kimse fikir beyan etmemiş ama ben sana yine katılıyorum,eski sayfalarda bir şeyler bulmak imkansızlaştı artık.
Ama k10 ve k100 birleşse yeni topik daha güçlü olur kanaatindeyim.
Aslında pentax world forumundaki gibi macro topiği,doğa fotoları topiği,vb. gibi başlıklar yapmışlar o şekilde çok şık ve güzel olur.
ayrıca genel bir sohbet,makine ayarları,danışma,dayanışma topiğide eklenebilinir.
hahaha ya çok eğlencelisiniz.. forum eskisinden de güzel oldu son zamanlarda.. fotoğraflardaki kaliteler beni imrendiriyor! çok güzel hepsi arkadaşlar..
sinan abi bence uygulaman çok iyi olmuş.. üstadlar toplanıyorken ben de faydalansam diyorum..
haftaya perşembe akşamı, cuma, cumartesi ve pazar istanbuldayım!!
istanbul'daki arkadaşların hepsini görmek istiyorum ahmed abime öğleden sonra haber vermiştim. serkan senin de haberin olsun bi organizasyon yap DSLR yanımda olur mu olmaz mı bilmiyorum ama sizinle gezmek muhabbet etmek çok eğlenceli ve öğretici olacak.. hepiniz çok yakın arkadaşlarım abilerimsiniz bu bütünlük kaybolmaz umarım.. aman nazar değmesin
dediğim gibi haftaya geziyoruz!! lütfen ayarlayalım hep beraber vakit geçirelim.. hatta bariss da gelebilir daha kalabalık oluruz daha tatlı olur..
ayrıca fotoğraflarıma yaptığınız yorumlara çok sevindim çok mutlu oldum.. hepinize çok teşekkürler.. hepimiz birbirimizden bir şeyler öğreniyoruz belli ki
Sedat makinasızlık çenene vurdu heralde Forumdaki aktifliğin bi kerede arttı
Gelsem iyi olur heralde.Daha tripod alamadım
Benimde makinam yok Barış sen bu kararsızlıkla bişey alamayacaksın bence
barış, staj bitince boş vaktim çoğaldı. ders falan da pek yok.. hazır vakit varken
bu arada bu katılımın bir sebebi de fotoğraflar.. bu kadar ilerleme olur mu yaa :D oluyor işte..
bariss sen alamazsın bir şey kafanı karıştırıyorlar kardeşim..
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
027930 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk
030124 Oca. 2025, 12:21
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk