netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
hamsikoy
hamsikoy (üye)
İstanbul / Amatör

sevgili endorf aşağıdaki linkten ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsin.

Voigtlander 125/2.5 APO-Lanthar - Outstanding Apochromatic 1:1 Macro, hood included, PICS ED glass, super sharp, Pentax KA mount in stock, all other mounts sold out and discontinued. These are selling very quickly, and will soon be sold out. Due to other production requirements, Cosina has informed me there will be no more SL lenses. $689

Official Voigtlander USA Distributor:
http://cameraquest.com/inventor.htm

Tarih: 18 Eylül 2007, 14:43 - İp: 88.***.**3.135
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Kaçgarlar

Tarih: 18 Eylül 2007, 15:03 - İp: 81.***.**8.226
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Tarih: 18 Eylül 2007, 15:19 - İp: 81.***.**8.226
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

2. kare; çiçeğin sapından girip bütün karenin içinde bi tur atıp, sonrada koza kısmına ulaşan bir resital sunumu gibi...

#Komutan' tarafından 18.09.2007 16:33:50 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 18 Eylül 2007, 16:26 - İp: 85.***.**5.89
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

amati, harika tebrikler.

Sevgili Camoka mesaj yazdım.

Saygılar

Tarih: 18 Eylül 2007, 16:50 - İp: 88.***.**2.185
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Ramazan Tatlısı,
İftara biraz zaman var ama

Tarih: 18 Eylül 2007, 16:51 - İp: 85.***.**5.89
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Sevgili Foxfo bilgi için çok teşekkür ederim.Biz de mikroskop yakınlığında bazı şeyler çekebilmek için kafa yoruyorduk.Sizin yorumunuz aklıma geldi.Bu haliyle bizim işimize yaramaz.Bu tür çekimler için makro objektifi makimeye ters bağlayarak da oldukça iyi resimler çekilebiliyormuş .Ters bağlantı için bir adaptör satılıyormuş.Şimdi bu yolu deneyelim bakalım.Yine de Ankaraya gelirsem bir görmek isterim.Ben zaten Ankaralıyım.Ara sıra geliyorum.

Tarih: 18 Eylül 2007, 18:09 - İp: 85.***.**9.18
endorf
endorf (üye)
Ankara / Amatör

sevgili hamsiköy; verdiğin bilgiler için teşekkür ederim, sağolsun amati de epey bir bilgi aktardı araştırma aşaması devam ediyor, bu arada sevgili camoka lensin manual olduğuna dair uyarıda bulundu ben de acaba daha iyisi de var mı diye araştırmaya devam ettim. Sigma 180 mm f3.5 ex apo macro IF HSM gözüme takıldı şimdi de onu incelemedeyim.

Tarih: 18 Eylül 2007, 18:31 - İp: 88.***.**4.187
endorf
endorf (üye)
Ankara / Amatör

sevgili amati fotoğrafları söylemeyi unuttum, nefisler ikisi de

Tarih: 18 Eylül 2007, 18:39 - İp: 88.***.**4.187
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

amati ilk fotoda açı ve damlalar çok iyi benim gözümde.

komutan tatlı çok güzel durmakta

Tarih: 18 Eylül 2007, 19:21 - İp: 85.***.**8.151