Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
sdtyrdkn
ftoğraf ışık sanatı birazda.
Nasıl kullacağın sana kalmış.tek ışık,çok ışık,ters ışık,yumuşak ışık,yakıcı ışık.Makinenin sınırları yüksek,eskiden :D dandik kompağıma laf ederdim :D makinem iyi olsa diye,şimdi lensim iyi olsa :D,reklektörün olsa,iyi çıkmıyo :D.
Bizimkilerde yemezler artık diyorlar :D euehuehue
endorf, abi cami fotosu güzel. bir de o kuş.. ne fotoğraf o öyle.. güzel bir kırpma yapılsa harika bir belgesel fotoğraf olacak gerçekten..
sevgili sdtyrdkn kardeşim, teşekkür ederim. kuş fotosunun orijinalini sana yollayayım istersen ben pek anlamıyorum düzenleme işlerinden. ha bir de beğendiğin diğer foto topkapı sarayı kapısı
sdtyrdkn, ben senin fotolarını merakla takip ediyorum sende yetenek var, farklı bir görüş yeteneği.
abi sana özelden mail adresimi atıyorum. gece bir ara düzenleyip yollayayım sana onları geri, buraya da eklerim. bakalım nasıl olacak
Ankara :D dadamı topkapı sarayı var :D.
Dedim Tuğra'nıni şine bizim sultanın ankarada .
Ge.en hafta realfriend le turlamıştık,girecekken kapıdaki asker.(saat 6 yı az geçmiş)
Closed :D dedi , yarın gel.Turist olduk hee ,bende haa ok,dedim :d döndüm.
Arkadaşlar fotoğrafların hepsi çok güzel. Ahmet'e
katılıyorum Hamsikoy gördüğüm en iyi fotoğrafın bencede.
Serkan ne oldu raw4 bekliyoruz link vermeni birde silkypix
ürün lansmanı sardı,valla younluktan işte hiç birşey yapamadım.
CS3 yükleyince RAW4 onla geliyor.Sillkypix , AdobeLightRoom yeni başlayanlar için iyi bulan varsa rapidini verebilir.
O zaman Serkan Cs3ü nerden yükleyebileceğimizi yazarmısın
full versiyon Yasal değilse özelden yaz
Yardımcı olursam sevinirim.
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
020606 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk
016901 Oca. 2025, 18:50