netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
hamsikoy
hamsikoy (üye)
İstanbul / Amatör

sevgili komutan, 24-70 f:2.8 hakkında burada konuşmuştuk. Su ve toz geçirmeyen star serisi gelince satmayı düşünüyorum. tıklayın

#hamsikoy' tarafından 12.05.2007 11:06:31 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Mayıs 2007, 10:44 - İp: 88.***.**0.213
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

komutanım o ışık taneleri martı için çok büyük ama neyse..
(orta üsttekileri sormuştum, ikiz kulelerdekini değil)

hamsiköy, amati ve diğer paylaşımcılara çok teşekkür..
çok hoş kareler paylaşıyorsunuz

Tarih: 12 Mayıs 2007, 11:05 - İp: 85.***.**0.239
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

rokomet ben martı olduğu kanaatindeyim, pozlama uzun süreli olunca namussuz martılar yerledinde durmuyorlar hoş belkide başka birşeydir... sen biliyorsan bizi de bilgilendirirsen seviniriz... daha yakın mesafe de denizi çektiğim başka bir karede benzer ışıkların martı oldukları daha belirgin, bende oradan yola çıkarak martı olabileceği fikrine kapıldım...

Hamsiköy verdiğin link e teşekkür ederim inceliyorum, fakat sigma da sanki renkler doğallığını kaybediyor gibi geldi bana biraz...

Tarih: 12 Mayıs 2007, 11:27 - İp: 85.***.**5.89
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

cam yansıması gibiler..

Tarih: 12 Mayıs 2007, 12:16 - İp: 85.***.**3.239
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

komunatım bazı çift camlı pencerelerden
ve otobüslerin içinde camdan böyle ışıklı şehir manzarasına çıplak gözle bakıldığında bazı ışık kaynaklarının aradaki camdan dolayı bu şekil yansıma verdiğine hepimiz şahit olmuşuzdur. Acaba diyorum fotoğraf bir camın arkasından çekildi ise böyle bir yansıma yapmış olabilir mi yoksa daha ötesi objektifin bir oyunumu bu bize..

açıkcası fotolar gayet hoş... amerikan filmlerinin bize empoze ettiği menhettin silüetinden çok daha hoş..

Tarih: 12 Mayıs 2007, 12:54 - İp: 85.***.**0.239
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

balkondan çektim direk, kurtlar vadisini izleyince gece yarısı çıktım balkona ne biçim şehirsin sen istanbul dedim ve bastım deklanşore peşinden bu kareler geldi... ONIXON ile denemeler yapacağız bir ara bakarız neden kaynaklanıyor...

Tarih: 12 Mayıs 2007, 13:04 - İp: 85.***.**5.89
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

Akşam işbankasına uzun pozlama yaparsanız havada çizgiler oluşur onlar bina aydınlatmasına aldanıp orada dolanan martılar. , uzak mesafede bilmiyorum.bakmak lazım :D.
Komutan bu aralar hava güzel çekeriz,rüzagerlı nemsiz bir akşamda,özelde teller var ulaşabilirsin.

Sana kırmızı Çook yakışıyor.

#onixon' tarafından 12.05.2007 17:07:25 tarihinde düzenlendi.

#onixon' tarafından 12.05.2007 17:34:11 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Mayıs 2007, 16:56 - İp: 85.***.**1.104
hamsikoy
hamsikoy (üye)
İstanbul / Amatör

Sevgili komutan,
star serisi lensler, sigma'dan daha kötü olacağını düşünmüyorum. Fiyatları konusunda gelince:B&H'de $900; technikdirekt.de'se ise
50-135 - EUR 787,-
16-50 - EUR 708,-
bükeyde Türkiye fiyatları belirsiz, en az KDV kadar eklemek lazım Ağustostan sonra burada olacaklarmış.

Tarih: 12 Mayıs 2007, 19:21 - İp: 81.***.**3.71
endorf
endorf (üye)
Ankara / Amatör

sevgili sdtyrdkn; fotolar için eline sağlık.

Tarih: 12 Mayıs 2007, 19:48 - İp: 88.***.**7.75
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

harika fotoğraflar yüklemişsiniz arkadaşlar elinize sağlık.
bende denemeye devam

Tarih: 12 Mayıs 2007, 23:02 - İp: 85.***.**2.41