netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
hsnysl
hsnysl (üye)
İstanbul / Meraklı

rumeli fenerine giderken garipçe köyü

Tarih: 11 Mayıs 2007, 21:53 - İp: 85.***.**8.122
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

eskiden hiç üşenmezdim sabah sis haberini alır saati erkene kurar tepelere çıkardık.Deniz üzerindeki bulutlar olurdular :D.

Tarih: 11 Mayıs 2007, 22:07 - İp: 85.***.**1.57
hsnysl
hsnysl (üye)
İstanbul / Meraklı

yine 70-300

Tarih: 11 Mayıs 2007, 22:16 - İp: 85.***.**8.122
hsnysl
hsnysl (üye)
İstanbul / Meraklı

70-300 makro denemesi

Tarih: 11 Mayıs 2007, 22:34 - İp: 85.***.**8.122
ulyses
ulyses (üye)
İçel / Amatör

Evet sigma 70-300 apo da ilk makro denemem.Görüldüğü gibi ve onixonun da söylediği gibi 300mm de keskinlik harika değil.(Hala herşeyi manuel yapıyorum ben niye bıraktıysam Zenith'i )
Bu arada hsnysl martılar fotoğrafın çok güzel.

Tarih: 11 Mayıs 2007, 22:53 - İp: 88.***.**1.75
onixon
onixon (üye)

F numarası: 22 biraz fazla F lenmiş bozulma olabilir.F16'yı geçme f8-16 arası iyidir.,70-300 APO macro ile çekeceksen tripot,mini tripot lazım 200-300mm ile macro çekerken titreme hat safhada.2sn gecikmeli anca

hsnysl papatya çok şirin.

Tarih: 11 Mayıs 2007, 22:59 - İp: 85.***.**1.57
hamsikoy
hamsikoy (üye)
İstanbul / Amatör

Tarih: 11 Mayıs 2007, 23:00 - İp: 88.***.**0.10
onixon
onixon (üye)

hamsikoy

Tarih: 11 Mayıs 2007, 23:02 - İp: 85.***.**1.57
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Arkadaşlar fotoğrafların hepsi birbirinden güzel.Ellerinize sağlık.

Hamsiköy merhaba.Saç sıpreyi ha muhahahahhahahaha)) Abi nereden okuyorsun bunları.Gittiğim eğitimlerin ve okuduğum kitapların ilk konusu doğal yaşam etiği.Kesinlikle bilinçli insan hiçbir yaşayan canlıya rahatsızlık veremez ve incitemez.Yani saç sıpreyi sıkıp parlatamaz demiyor ama ahhahahahah.

hsnysl,papatya macro nu çok beğendim eline sağlık.Acaba 1/3 kuralına göre bir yerleşim hoş olur muyudu diye geçti aklımdan?
Bir de fotoğrafa çokarken yanında küçük bir fırça ya da lenslerin tozunu üflemeye yarayan pompalardan alırsan çiçeği çekmeden önce yapraklarına düşen polenleri ortadan kaldırma şansın olur.Saç sıpreyini de bastın mı offff)
Hamsiköy kızacak şimdi
Selamlar.

a

Tarih: 11 Mayıs 2007, 23:05 - İp: 88.***.**9.51
ulyses
ulyses (üye)
İçel / Amatör

Teşekkürler onixon dikkate alacağım Bu arada parayı fazla havale etmişim(çok fazla değil).E madem öyle birde u/v filtre gönderin dedim.Arkadaşlar sağolsun en ucuzundan bir tane göndermişler.Hiç tavsiye etmiyorum, kaliteyi çok düşürüyor.Almışken iyisini almak lazım.

Tarih: 11 Mayıs 2007, 23:08 - İp: 88.***.**1.75