Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
serkan uçakta fotoğraf makinası açtırmıyolardı.nasıl izin aldın?
yiğitgüç nasıl güzel bi yerdir orası,eline sağlık
Arkadaşlar,hepinizin fotoları ayrı ayrı güzel.Çok vaktim yok isim isim yazamadım affedin.Karadenizden kalma paylaşamadığım bir foto.Özellikle ayaklarına bakın.Patlamış zannettim önce ama ayakları beyaz fosfor gibi.
Ahmet abi gibi affınıza sığınıp teker teker yazamıyacam maalesef. çok güzel kareler.
kumdan heykellerden manzaralar, şehir dışındna gelen müsafirlerimi gezdirirkne arada çalışma yaptım.
İşyerinde PS olmadığı için başak bir progrmada küçültme yaptım ama umarım fotograflarda bir bozukluk olmaz.
Merhabalar; Serkancım o kadar da kirli değilmiş camlar.. gayet güzel yakalamışsın, havadayken parçalı bulut var ise manzara keyifli oluyor,
Shn58 Uçak kalkış ve inişlerinde sadece elektronik cihazlar kapatılması istenir. Onun hariçinde LAPTOP da dahil kullanım sorun çıkartmaz. Projesi bazı uçaklarda uygulanan cep telefonu kullanımın dahi, mümkün olduğu havayolları var.
Ahmedcim özlettin...
Yiğitgüç eline sağlık...
Yücel show...
teşekkürler hava melekleri bir dahaki sefere
güzel fotolar bende =) yeni şeyler çekerim bkalım
uçakta evet kemer ikaz ışıkları söndükten sonra dalga yaymayan aletler serbest.
tabi :D kalkış anında hostesler vb :D yerlerinde olduğu için camda çekim yapılabiliyor.Bizim makineler çok sıkı yalıtımlı.Zaten yaydığı birşey yok.
@amati hakkaten ayakları,şeffaf entresan,valal güzel detay ve açı
#onixon' tarafından 23.08.2007 21:33:19 tarihinde düzenlendi.
VL 125 Macro Canon EOS mount olan modelini bir arkadaş için araştırmaktayız, fakat ürünü bulamadık, yurtdışından getiren arkadaşlar acaba hangi kanaldan temin ettilerse sorup öğrenebilme veya iletişim bilgilerini verebilirlerse sevinirim. Teşekkürler...
Arkadaşlar hepinize Bodrum'dan merhabalar.
Yine harika fotolar göndermişsiniz. Ellerinize sağlık.
Sınırlı bağlantım var bir iki kare de benden affınıza sığınarak.
By foxfo
By foxfo
By foxfo, shot with PENTAX K10D at 2007-08-24
#foxfo' tarafından 24.08.2007 12:36:50 tarihinde düzenlendi.
#foxfo' tarafından 24.08.2007 12:38:12 tarihinde düzenlendi.
2 ve 3 harika foxfo... eline sağlık...
3.
VL 'de meşhur oldu.
foxfo senin güzel bir P/L filtre alman lazım.P/L filtren olsaydı ortadaki tekne fotoğrafın inanılmaz güzel olurdu.
Gün batımı fotoğrafında gayet güzel ama onda biraz netlik sorunu olmuş.
Serkan uçak fotoğraflarından birtanesi çok güzel.Şu kanadın ucunda kırmızı dikey kanat parçasının göründüğü.Pistte çektiğinde çok güzel olacakmış ama netlikte sorun olmuş.
Yiğitgüç o eski ev fotoğrafını birde gökyüzünü patlatmadan çekmeni tavsiye ederim.Yapı ve gökyüzü kontrast oluşturursa fotoğrafın daha da güzel olur.
Ahmed makron yine çok güzel tebrikler.
Puspus fotoğrafları makinadan çıktığı gibi yüklediğin belli.
Netlik ve kadrajların gayet güzel ama fotoğraflar biraz usm istiyor.
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
022530 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk
028124 Oca. 2025, 12:21
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk