Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Komutan güzel makrolar yine iştah açıyorsun.
Onixon, realfriend
Petronius çok güzel kareler.
Ahmed, panorama da çok güzel ama gün batımları bence harika olmuş. Makrolara yorum yapmaya gerek yok zaten.
Bende VL125 le cekilmiş bazı fotografları yuklüyorum.
Agaçlar üzerindeki yeşil yosunlara yakından bakınca aralarında bunların olduğu ortaya cıkıyor bambaşka bir dünya sanki.Elde body flashı ile
Böğürtlen tanesine yakından bakış, ayakla, body flash+uzatma tüpü
buda siyah beyazı
Aşagıdakilerin hepsi aynı şeyin başka türlü durumularını gösteriyor. Bakalım tahmin edebilecekmisiniz. Ufak tefek ipuçları var.
Gun ışıgı, elde
ayakla+body flash
ayakla
ayakla+tüp
ayakla+tüp
ayakla+tüp
herkese bol ışıklı günler
Sevgili hamsiköy; Makinanın kendi flashı ile çektim filitre yada herhangi birşey yok hava kararmış akşam ezanı yeni okunmuştu çektiğimde, var sen ışığın durumunu çıkart. Benimde renkler hoşuma gitti. Arkadaşımın bahçesi domatesler biberler kavrulmuşlar...
Ahmedcim özledik güzel karelerini... Gün batımın çok keyifli olmuş... (Teşekkürler)
Sevgili foxfo çok teşekkür ederim...
Ironsailor VL 125 ile çok değişik açı çalışmaları yapıyorsun hepsi birbirinden güzel... 8. çok hoş olmuş bence
serkan iyiki anlamıyosun makrodan
recep abi.petronius,ironsailor ellerinize sağlık
ahmed abi harika manzaralar
#shn58' tarafından 19.08.2007 14:31:35 tarihinde düzenlendi.
Ahmed olmadı çekirgenin sadece gözünü görmek isterdim 10-20 fotoğrafları hoş olmuş.
Ömer, ironsailor teşekkürler.
ironsailor makrolardaki değişik bakış açın güzel olmuş abi.
Mantar olabilir mi?
#realfriend' tarafından 07.08.2007 22:02:39 tarihinde düzenlendi.
ahmet güzel görüntüler,plug-ini sevmene sevindim.Çok işe yarar detay ayarları olab bir araç =)
ayakla+tüp hoş =) lens kalitesi kendini her koşulda gösteriyor. ironsailor
shn58 teşekkürler ,biraz daha beraber pratik yapalım,kimi yakalarsan bizden al çık
ironsailor bunlar olsa olsa boş ayçicek kafaları ve çiçekli halleri .Selamlar.
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim
ironsailor özellikle böğürtlenin zarının üzerindeki dokuyu yakalayabilmen çok iyi olmuş.VL ın en önemli özelliği bu tarz mikro detayları atlamaması.
Mirsad haklısın, Onixon, realfriend, shn58, komutan teşekkürler.
Maalesef kuraklı cok kotu etkilemis ayciceklerini.Cogu kurumus coguda güdük kalmıstı.Aşağıdakilerde diğer çekimler. Yine VL125
gunısıgı elde
gunısıgı elde
gunısıgı elde
bodyflash+ayak
el feneri+ayak+s/b calısma
buda koylulerin yılan otugu dediği bir bitki, elde gunısıgı
umarım cok baymadım
herkese iyi günler
Uzunca bir süre nete giremedim malum fındık zamanı bahçe ile ilgileniyordum köyde. İlk fırsatta başlığı taradım tabi
Cok güzel fotoğraflar paylaşmışsınız bizlerle. Tüm arkadaşlaın ellerine, gözlerine, denklanşörlerine sağlık diyorum.Fındık biter bitmez düzenli olarak görüşmek üzere.
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
020330 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk
026724 Oca. 2025, 12:21
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk